reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Agutek my jeszcze nie zdecydowaliśmy jaki wóz dla malej kupić bo chcemy zobaczyć na żywo a póki co nie ma kiedy:-( Ale Jedo jest jednym z naszych faworytów i ten kolor który Wy wybraliście najbardziej nam się podoba:tak: Kocyk mam chyba ten sam i jest super:tak:

reklama
Angun i Agutek my również kupiliśmy wózek Fyn 4 ds w kolorze 130. Zastanawiam się czy nie dokupić materacyka bo ten w wózeczku jakiś cienki mi sie wydaje. Co o tym myslicie?
Chociaż z drugiej strony na dno i tak chce położyć kocyk więc chyba nie ma sensu kupowac dodatkowego materacyka.

Kasiek wydaje mi się, że nie trzeba dodatkowego materacyka. Szczególnie, że na początku będziemy ubierać maluchy w kombinezonik i opatulać grubym kocem.
Ładne kolorki ma twój wózeczek, poza tym te materiały są b.dobrej jakości, bo miałam okazję zobaczyć wiele tych wózków.

Agutek no to poszaleliście ;-) wóżek super i zielone kocyki będą idealnie pasowały do tego koloru ;-) Leżaczek rewelacyjny.
Nimfii ja przy Macku chyba zadnego kopertowego body nie miałam i teraz też nie mam.Jakos dam radę ;-) i na początek tez planuję tylko zestawy body + pajacyk lub body +kaftanik i spioszki.Body z kr.rękawem,bo z dłgim to wydaje mi się,ze będzie za ciepło.Jednak to najwygodniejsze.Chociaz trafiło mi sie też kilka bodziaków z długim to chyba będą do zestawu z jakimis legginsami bądź spodenkami zakładać i pod spód już nic o ile będzie na tyle ciepło w mieszkaniu,a z reguły jest ciepło-ja nawet w zimie w krótkim rękawku chodze,a śpię w koszulce na ramiączkach.

Agutek my tez kupujemy Fyn'a, Twój kolor widziałam na żywo to jeden z moich typów, jest bardzo ładny na żywo! Ja chyba wybiorę 122 z czarnym stelażem :-)
Kocyk Bobasa mam identyczny jak na zdjęciu- błękit. reszta rzeczy też bardzo ładna!!!

Dziękuję bardzo. Ja też miałam okazję widzieć te materiały na żywo, Pani w salonie miała próbki i parę wózków. Ten podobał mi się najbardziej, Twój kolor też jest bardzo ładny, też go widziałam :) Możesz brać :)

Angun i Agutek my również kupiliśmy wózek Fyn 4 ds w kolorze 130. Zastanawiam się czy nie dokupić materacyka bo ten w wózeczku jakiś cienki mi sie wydaje. Co o tym myslicie?
Chociaż z drugiej strony na dno i tak chce położyć kocyk więc chyba nie ma sensu kupowac dodatkowego materacyka.

Myślę, że nie ma sensu kupować materacyka, kocyk + śpiwór i ubranie maluszka wystarczą, gondola jest bardzo solidna :)

onanana śliczna pościel, ja jeszcze w ogóle nie mam, więc nie mogę się wypowiedzieć. Ale moja koleżanka ma już ponad rok z mamotato i jest zadowolona, ładnie nadal się prezentuje - ona ma z baldachimem w kolorze takim jasnym lila. A wy będziecie kupować z baldachimami? Bo mnie się podoba, ale sama nie wiem...

Dzięki dziewczyny, ja też oglądąłam z Mamo Tato ale ta mi sie tez podoba:-) ja kupuję 3 elemnty- poszewki i ochraniacz i nic więcej. Baldachim to dla mnie siedlisko kurzu, a poza tym nie chcę dziecku odbierać powietrza do spania. dlatego ochraniacz zamontuję dopiero jak malutka zacznie wierzgać. Mam nadzieję że do tego zcasu kołderka się nie spierze:-(

reklama
kasiek ja tylko kocyk rozloze w gondoli, jesli zajdzie potrzeba :tak: Na okres zimowy to i tak jakies spiworki, kombinezony sa itp. Szkoda kasy na materac do gondoli, bo dzidzia moze szybko z niej wyrosnac.

madzia ja mialam dla Macka tylko jedno body kopertowe ale wyrósl z niego w kilka dni. W mojej okolicy w sklepach ciezko dostac body kopertowe wiec zakupilam na Allegro wieksza ilosc ;-)
Mysle ze u mnie bedzie królował zestaw - body dlugi rekaw i spioszki. Pajace czesto zakladalam same na gole ciałko, a czasem bodziaka z krotkim rekawem pod spod. Juz bez grubych kaftanikow na to, bo w domu jest cieplo zwlaszcza w okresie grzewczym. Problem moze i zaczolby sie po sezonie grzewczym, ale teraz montujemy sobie okna plastikowe, wiec nawet w najmroźniejsze dni nie powinny wpuszczac zimna :-)

Do góry