reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Ja mam taka pościel. Firma Gluck. Pościel haftowana Myszka.
Ja kupiłam tylko 2 cz. bo nie potrzebuje ochraniacza(mam łóżeczko turystyczne). W rzeczywistości jest ładniejsza niż na zdjęciu:
POŚCIEL HAFTOWANA GLUCK MYSZKA 2cz (1794455585) - Aukcje internetowe Allegro
a to wersja z ochraniaczem:
GLUCK POSCIEL HAFTOWANA DLA DZIECI ALOES MYSZKA 4 (1774445694) - Aukcje internetowe Allegro

Pozatym ostatnio kupiłam zestaw pielęgnacyjny Tommee Tippee
Tommee Tippee Zestaw kosmetyczny POLECAM (1768079228) - Aukcje internetowe Allegro

Nimfii no właśnie też tak myślę, ze kocyk włożę na dno i powinno wystarczyć.
Ja również w mieszkaniu mam ciepło, gdy wymieniliśmy okna na PCV.

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek czadowa ta pościel - bardzo oryginalna, podoba mi siem bardzo :) Przybronik kupiłam z babyOno w takim metalowym etui: nożyczki, pilniczek i cążki w maleńkim rozmiarze i drugie ciut większe

kasiek super!!! Troszkę cena mnie odstrasza ale posciel jest przecudna!!! Ja mam jakiś tańszy przyborniczek, myślę ze mój D. będzie chciał małej obcinać pazurki, bo już się tym tematem interesował;-)

Śliczne te pościele.
My mamy od ponad 3 lat z mamo tato i teraz też sie przyda ;-)
Ja Maciusiowi obcinałam pazurki tylko nożyczkami i do dzisiaj tak robię.Mam takie nożyczki z canpolu z zaokrąglonymi końcówkami.

a ja mam pytanie do mam, które decydują się na łóżeczko turystyczne, z jakich firm macie bądź zamierzacie kupić, bo ja zamierzam kupić do swoich rodziców bo znając życie będę tam większość czasu spędzać, więc po co ma się mała w wózku męczyć. a skoro rodzice tak bardzo się upierają, że chcą coś dla wnusi kupić, to wydaje mi się taki prezent byłby praktyczny biorąc pod uwagę że z tych większych rzeczy dla córci już wszystko mam.

przypadkiem weszlam na Wasze forum dziewczyny

co do zestawu pielęgnacyjnego Tommee T.-tez kupiłam jak bylam w ciąży-beznadziejny:-( nożyczki fatalne-nie da sie obciąć paznokci takiej kruszynce,termoter tez beznadziejny-odchylenie tem,to okolo 1 stopień a przy maluszku to ważne czy juz jest gorączka czy nie,gruszka do wyrzycenia,lepiej kupić Fridę do noska-rewelacyjna

co do łóżeczka turystycznego-jeśli ma faktycznie sł€żyć jako łóżeczko do spania np u rodzicow to warto kupić takie z przewijakiem nakladanym (bo też się zapewne przyda) i regulowaną wysokością materaca

a ja mam pytanie do mam, które decydują się na łóżeczko turystyczne, z jakich firm macie bądź zamierzacie kupić, bo ja zamierzam kupić do swoich rodziców bo znając życie będę tam większość czasu spędzać, więc po co ma się mała w wózku męczyć. a skoro rodzice tak bardzo się upierają, że chcą coś dla wnusi kupić, to wydaje mi się taki prezent byłby praktyczny biorąc pod uwagę że z tych większych rzeczy dla córci już wszystko mam.
super pomysł :) ,ja mam takie LOZECZKO KOJEC ARTI L6 DE LUX MODEL 2011 NAJTANIEJ (1784708931) - Aukcje internetowe Allegro + materac i jestem zadowolona bo ma wszystko co potrzeba , no ewentualnie jakiś przybornik do przewijaka by się przydał ;)

dziewczyny super zakupy :) , ja się jutro wybieram w poszukiwaniu materaca :) do kołyski

reklama
Ja kupiłam ten przybornik TT głównie, żeby mieć w podróży. Często wyjerzdżamy do rodziców i do szwagra na cały weekend albo dłużej i taki zestaw wydaje mi sie fajnym rozwiązaniem. Nawt jesli termometr mierzy nie dokładnie to gdy jest sie w podróży to i tak zbawienie bo mniej więcej wiemy czy dziecko chore czy nie. Znam siebie i wiem, że jak się pakuje na wyjazd kilkudniowy to napewno bym zapomniała spakować takich drobiazgów jak gruszka czt termometr, a tak wszystko mam w jednej kosmetyczce.No i zapłaciłam taniej niż ta aukcja, którą wkleiłam bo 73 zł już z wliczonym kosztem przesyłki.
Ogólnie w domu też mam Fridę i termometr z giętką końcówką i zamierzam używać.

Ja mam takie łózeczko turystyczne:(CARETERO GRANDE)
kolor niebieski.
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-grande-caretero-24h-i1784750435.html
Muszę jeszcze dokupić materac.

Ostatnia edycja:
Do góry