reklama
Sab simplex jest super, ale ciężko go dostać, bo tylko w Czechach (ponoć gorszy) i w Niemczech. Może któraś z Was ma kogoś w Niemczech i można byłby się zorganizować i zrobić zbiorowe zamówienie, które ktoś by wysłał do Polski w jednej paczce, a potem ktoś rozesłał już polską pocztą. Ja się boję kupować u ludzi ogłaszających się przez internet, a tak byłaby pewność, że świeżo kupione w aptece.
mojeszczescia
Fanka BB :)
CIUSZKI DLA SZKRABA I SPODNIE CIAZOWE MOZE KTÓRAŚ POTRZEBUJE
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Cześć dziewczyny!! Jestem mamą listopadową 2010. Sprzedaję parę rzeczy po mojej córeczce. Może któraś szuka np. kobinezonu na zimę lub czapki. Jesli tak to zapraszam do obejrzenia na allegro
Ja dawalam rade bez nakladek, wiec jak cos to kupie je w przypadku uszkodzenia brodawek. a tak to caly czas nosilam wkladki wielorazowego uzytku i smarowalam kremem i to wystarczylo zminimalizowac ból ;-)
Robie zakupy pościelowe.
Wychaczylam takiego sprzedawce i zamowilam juz pokrowce na przewijak, pieluchoceratki flanelowe a teraz kocyk z tej aukcji.
Puszysty Kocyk mikrofibra 76x102 BOBAS 7 kolorów (1771140169) - Aukcje internetowe Allegro
Podaje linka jakby byl ktos zainteresowany.
Ja jestem zauroczona błękitnym i czekoladowym i nie wiem ktory wybrac, ale raczej blekitny ;-)
Robie zakupy pościelowe.
Wychaczylam takiego sprzedawce i zamowilam juz pokrowce na przewijak, pieluchoceratki flanelowe a teraz kocyk z tej aukcji.
Puszysty Kocyk mikrofibra 76x102 BOBAS 7 kolorów (1771140169) - Aukcje internetowe Allegro
Podaje linka jakby byl ktos zainteresowany.
Ja jestem zauroczona błękitnym i czekoladowym i nie wiem ktory wybrac, ale raczej blekitny ;-)
kasiek2511
Ja również słyszałam, że Sab simplex to najlepsze kropelki na kolki. Nie mam za bardzo nikogo kto by mógł mi przywieźć z Niemiec. Chyba pozostanę na naszym marnym Espumisanie.
Zgłaszam, że jak by któraś miała kogoś kto mógł by załatwić takie kropelki, to ja sie piszę:-)
Zgłaszam, że jak by któraś miała kogoś kto mógł by załatwić takie kropelki, to ja sie piszę:-)
reklama
AniaSm
Madzia ja używałam cały czas tych silikonowych nakładek z racji płaskich brodawek a i tak miałam problem z sutkami bo ciągle mnie bolały ,ale może inaczej działają jak się ich używa sporadycznie
teraz sobie kupiłam z Medeli nakładki wyciągające brodawki i zobaczymy czy je wyciągną ,pisze żeby je zacząć stosować w 32 tc
sab simplex zamawiałam dla bratanicy na ebay od laski z Niemiec
teraz sobie kupiłam z Medeli nakładki wyciągające brodawki i zobaczymy czy je wyciągną ,pisze żeby je zacząć stosować w 32 tc
sab simplex zamawiałam dla bratanicy na ebay od laski z Niemiec