reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
A ja koncze z Allegro poki co... powoli, ale zawsze ;)
Bo juz mi sie nie chce chodzic na poczte a listonosz niestety nie przynosi mi takich wiekszych paczek do domu tylko zostawia awizo.

Moj ostatni zakup to beda przescieradla, posciel, pokrowce.
A reszte to jak cos to poszukam na odbior osobisty w Krakowie i zaangazuje meza po odbior ;)

to ja się pchwalę swoimi zdobyczami (tylko nie przeraźcie się od nadmairu różu-nic nie poradzę,ze na przecenach to króluje:sorry:)
Dzisiejsze zakupy na przecenie w tesco:
Bodziaki (1,55 zł i 1,80zł) już takie mam ,ale wcześniej kupowałam po 3 zł
Bodziaki organic cotton (5zł/szt)
Bluzeczka (5zł)
Spiochy (9,90zł)
2 bluzeczki (10zł)

Załączniki

• DSC08855.jpg
    DSC08855.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC08856.jpg
    DSC08856.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC08857.jpg
    DSC08857.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC08858.jpg
    DSC08858.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC08865.jpg
    DSC08865.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 47
Bryszka dziękuję! Ja juz stanowczo powinnam się opanować!!!!,ale nie umiem przejść obojętnie tym bardziej jak te ciuszki są poprzeceniane.Ale te kolorowe body i bluzeczki to są już na 3-6 i 6-9 m-cy więc takie mam usprawiedliwienie ;-)
Do tego sobie kupiłam majtki bawełniane do szpitala i po porodzie 15zł/5szt i bawełniane biustonosze z fiszbinami 16zł/2 szt :-) nie wiem w takim razie czy jeszczedodatkowo będe dokupywać te do kramienia moze jeden,bo te zwykłe bawelniane tez zdadzą egzamin -łatwo je ściągnąć z piersi.

A tu jeszcze moje zakupy lumpkowe po 1 zł/szt :-)

Załączniki

• DSC08859.jpg
    DSC08859.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC08860.jpg
    DSC08860.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC08861.jpg
    DSC08861.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC08862.jpg
    DSC08862.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC08863.jpg
    DSC08863.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC08874.jpg
    DSC08874.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC08864.jpg
    DSC08864.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC08873.jpg
    DSC08873.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
ja też już skończyłam z zakupami ciuszków :) Teraz tylko 2-3 przesyłki jeszcze do mnie dotrą i mam całą wyprawkę od 56 po 68 :D łącznie z 3 kombinezonikami itd :D
Co do latania na pocztę- ja się dogaduje ze sprzedającym, że dopłace te 1-2 zł i będę miała wysłanie nie listem, a paczką i wtedy przywozi kurier pocztowy :D

Madzia bardzo udane zakupy :) Podoba mi sie ta koszula dla mamy ;) Sama mam obsesje na punkcie kupowania i tez ciazowych rzeczy dla mnie, ale chyba na razie wystarczy :)

julianna to co sie dzieje na mojej poczcie ostatnio to jakis dramat jest.... Nieraz w ogole nie dali awiza do skrzynki i przypadkiem dowiedzialam sie ze cos czeka, a w zeszlym tygodniu W jednym dniu mialy byc dwie przesylki, a listonosz przyniosl jedna a do drugiej nie zostawil awiza tylko przyniusl to awizo nastepnego dni z data z dnia poprzedniego, ze niby nikogo w domu nie zastal.
Juz nie mam do nich sil. Sama wole nieraz dostawac paczki, ale niestety niektorzy sprzedajacy licza sobie za paczki strasznie wysokie kwoty, az dziwne....

Nimfii dzięki!

A i dodatkowo kupiłam niuni smoczki avent 2 szt za 8 zł przecenione z 22 zł,tylko mają oberwaną karteczkę i nie wiem czy aby nie są przypadkiem w rozmiarze 3-6 m-cy.

a teraz to ładnie przed m schowam,zeby nie dostał zawału:-p

reklama
U mnie w sklepie tez sa przecenione te smoczki z Aventu po 4 zl za szt chyba bo bez opakowania plastikowego (osłonka jest) wiec musze w koncu zakupic bo ciagle zapominam.

Niedawno robilam przeglad tego co juz mam i staralam sie popakowac to rozmiarami tak aby wyjac wyprawke na 56 i poprac, a nie szukac na ostatnia chwile gdzie co mam.
Juz przygotowane conieco i mysle ze we wrzesniu bede mogla poprac, zeby na pazdziernik miec torbe do szpitala gotowa ;)

Do góry