reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Winki no poszalałaś:tak: super!!
Kasiek piękna ta huśtawka i fajnie ,ze do 11 kg,bo jak ja kiedys szukałam to w większości było do 9,a mój młody już miał wtedy 6 czy 7 kg.A cenowo jeszcze nie najgorzej ;-) i na chrzciny fajny prezent:tak:
Ja generalnie polecam tego typu huśtawki.Myśmy kupili jak mały miał 4 m-ce i używaliśmy do ponad roku,a mamy taką http://allegro.pl/hustawka-graco-dla-najmlodszych-najtaniej-i1733273201.html.Później pożyczyłam kumpeli i wpradzie oddała,ale widziałam,ze baterie wylały:wściekła/y: mam nadzieję,ze działa,bo te melodyjki bardzo małego usypiały:-)
Mirelka słodkie ciuszki i kombinezon bombowy:tak: ale czy na zimę to nie za cienki? nie widze dobrze na zdjęciu,ale czy ma jeszcze ajkieś grubsze ocieplenie od tego misia? właśnie kilka aukcji obserwowałam z takimi kombinezonami i nie mogłam się zdecydować,bo nie wiedziałam czy jest dość gruby.
Anek hehe widze,zw padłaś w sidła zakupów :-) ja narazie po prostu nie oglądam ciuszków na allegro i już,bo pewnie coś bym nakupiła.Cudna ta kurteczka,jeszcze jakieś ciepłe spoedenki i na zime w sam raz.No bo jak urodzimy to już zima będzie.
Bryszka właśnie teog się obawiam co do staników i ciągle nie zamówiłam:sorry:.Chyba jednak przejde się u nas na targowisko-podobno są takie za 15 zł,a przynajmniej pomacam i przymierzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia zdecydowanie polecam przejść się na ten bazarek...
Ja się zawiodłam inna sprawa że wyglądam jak chodząca mleczarnia mam tak wielkie piersi że szok, każdy mi zwraca na to uwagę...:szok:
Te które ja kupiłam gatunkowo są oki i materiał dość miły w dotyku ale cóż z tego skoro cycki mi wypadają a wręcz wylewają się z każdej strony

Madzia no to kiepsko, że baterie ,,wylały" w huśtawce. Tak to jest człowiek pożycza a inni tego nie szanują.Najlepiej sprawdź czy działa.

Ja sie rozejrzę za kombinezonem 62 ale takim grubym jak kurtka. Taki polarkowy komplecik to mam, dostałam w spadku ale zobaczymy jaka będzie pogoda, czy dziecko go założy bo nie licze na piękną złotą jesień z listopadzie.

Kasiek ,no właśnie chesz człowiekowi dobrze zrobić,a samemu wychodzi na tym jak...:wściekła/y: ja jej pełno rzeczy pożyczyłam i ciuszków i takich właśnie pierdół jak huśtawki,maty itp,bo jej synek dokładnie rok młodszy od mojego ale po tym jak zobaczyłam tą huśtwakę i jeszcze kilka ciuszków znisczonych,a to były takie które myśmy raczej na wyjścia używali,a nie po domu tak jak się okazało oni,co widziałam na własne oczy,to od tego czasu już nic nikomu nie pożyczam.Z resztą tak naprawdę to sama nie wiem czy wszystko do mnie wróciło,tzn wiem napewno,ze adidaski Pumy nie:wściekła/y::no: Ostatnio jak się dowiedziałam,ze będzie jednak dziewczynka,to innej koleżance pożyczyłam dwa wory ciuszków takich typowo chłopięcych,bo czy odda zniszczone czy nie,to my ich raczej już nie użyjemy,więc mi nie szkoda.Chociaż mój K niezbyt zadowolony,bo przecież mogłabym sprzedać i jeszcze jakąś kase za to mieć.Ale ja widac mam za miętkie serce ;-)
Bryszka no mi sie właśnie już tez wylewa,więc przydałoby się coś kupić,a w takich do karmienia to już teraz bym chodziła,bo przynajmniej wygodne.chociaż ja to bym chciała jednak takie z fiszbinami,a na allegro takich nie widziałam nawet.

Madzia737 własnie nie wiem jak jest gruby ten kombinezon nie mam go jeszcze w domu jak przyjdzie to go ocenie strasznie mi się podobał a do chrztu będzie jak znalazł, na pewno zakupię jeszcze jeden jak ten się okaże za cienki.:tak:
ja boję się kupić stanik na allegro kilka razy się przymierzałam ale zrezygnowałam też wolę przejść się na targowisko i pooglądać na żywo i do 15zł na pewno coś się kupi.;-)

Ja właśnie jestem w trakcie licytacji kombinezonu dla Franka, ale jeszcze tydzień do końca został, ale nawet mojemu M. się tak podoba, że cały czas sprawdza, jaka jest już cena ;-)

Dziś przyszła bielizna do karmienia, o której wam wcześniej pisałam, wszystko się zgadza z opisem, rozmiarówka, wygląd. Mogę więc je śmiało polecić.

reklama
Szalejecie dziewczyny :-)
winki swietny zakup,chustaweczka extra na pewno bedzie maluchowi w niej wygodnie ;-):-)
Anek wpadlas w szalenstwo zakupowe hehe sliczne te kompleciki :-)

A mysmy w niedziele byli i kupilismy malemu kocyk do lozeczka i kocyk do wozka oba polarowe,2 bluzeczki i przescieradlo,wiec jestesmy juz coraz to blizej zakonczenia kompletowania wyprawki z czego sie bardzo ciesze :tak::-D

Do góry