reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Julianna_Szcz, Gola84, nimfii dziewczyny świetne zakupy..:-)
A my dziś z mężem zamówiliśmy łóżeczko i komodę i na poniedziałek ma być niedaleko nas to sobie sami podskoczymy i odbierzemy bez przysyłki..a mieliśmy łóżeczko i wózek kupić we wrześniu heheh :-D wózek pewnie we wrześniu
łóżeczko takie z komodą od początku jakoś wpadło mi w oko :-)
Klupś Łóżeczko SAFARI ŻYRAFA lub MIŚ dwa kolory ! (1732034098) - Aukcje internetowe Allegro
HIT Komoda SAFARI KLUPŚ z przewijakiem 3 SZUFLADY (1726633512) - Aukcje internetowe Allegro
i materac taki ale to dziś już go mamy..
Materac Danpol 120x60x8 GRYKA PIANKA KOKOS 2strony (1720450780) - Aukcje internetowe Allegro
miłego popołudnia

Julianna super zakupy!

Gola śliczne te ciuszki!

ankusch łóżeczko i komoda śliczne!

A ja we wtorek będę mieć dużą wanienkę ze stelażem od koleżanki za 50 zł:-) Bardzo mało używane. Myśle, ze cena jest super.

onanana my tym razem bedziemy miec do dyzpozycji dwa pokoje - jeden dla macka, a drugi dla nas i niemowlaka. Nie biore pod uwagi innej opcji, jak to ze maluch bedzie spal obok nas. Jest mi tak wygodniej, co tutaj kryć. No ale tez nie chcialam Macka budzic po nocach w trakcie karmienia. Tak czy inaczej doskonale ciebie rozumiem, bo jakbym miala kilka pokoji to tez bym pokombinowala tak zeby dzidzia byla a nami w pokoju ;)

ankusch bardzo ladne meble :)

ankusch no to ślicznie będzie, z resztą oba wzory ładne:) Dziewczyny zaraz 3 trymestr się zacznie i rodzimyyyyy, zleci. A jak już miną wakacje to nawet same nie zauważymy kiedy i maleństwa będą już z nami, Wam też ta ciąża tak "leci"??

reklama
gola leci, leci.... az czasem smutno sie robi za sprawa tego ze mieszkanie nie gotowe na maluszka. Juz bym chciala miec remont za soba i tylko czekac :)

Do góry