reklama
ankusch
Fanka BB :)
Julianna_Szcz, Gola84, nimfii dziewczyny świetne zakupy..:-)
A my dziś z mężem zamówiliśmy łóżeczko i komodę i na poniedziałek ma być niedaleko nas to sobie sami podskoczymy i odbierzemy bez przysyłki..a mieliśmy łóżeczko i wózek kupić we wrześniu heheh wózek pewnie we wrześniu
łóżeczko takie z komodą od początku jakoś wpadło mi w oko :-)
Klupś Łóżeczko SAFARI ŻYRAFA lub MIŚ dwa kolory ! (1732034098) - Aukcje internetowe Allegro
HIT Komoda SAFARI KLUPŚ z przewijakiem 3 SZUFLADY (1726633512) - Aukcje internetowe Allegro
i materac taki ale to dziś już go mamy..
Materac Danpol 120x60x8 GRYKA PIANKA KOKOS 2strony (1720450780) - Aukcje internetowe Allegro
miłego popołudnia
A my dziś z mężem zamówiliśmy łóżeczko i komodę i na poniedziałek ma być niedaleko nas to sobie sami podskoczymy i odbierzemy bez przysyłki..a mieliśmy łóżeczko i wózek kupić we wrześniu heheh wózek pewnie we wrześniu
łóżeczko takie z komodą od początku jakoś wpadło mi w oko :-)
Klupś Łóżeczko SAFARI ŻYRAFA lub MIŚ dwa kolory ! (1732034098) - Aukcje internetowe Allegro
HIT Komoda SAFARI KLUPŚ z przewijakiem 3 SZUFLADY (1726633512) - Aukcje internetowe Allegro
i materac taki ale to dziś już go mamy..
Materac Danpol 120x60x8 GRYKA PIANKA KOKOS 2strony (1720450780) - Aukcje internetowe Allegro
miłego popołudnia
onanana my tym razem bedziemy miec do dyzpozycji dwa pokoje - jeden dla macka, a drugi dla nas i niemowlaka. Nie biore pod uwagi innej opcji, jak to ze maluch bedzie spal obok nas. Jest mi tak wygodniej, co tutaj kryć. No ale tez nie chcialam Macka budzic po nocach w trakcie karmienia. Tak czy inaczej doskonale ciebie rozumiem, bo jakbym miala kilka pokoji to tez bym pokombinowala tak zeby dzidzia byla a nami w pokoju
ankusch bardzo ladne meble
ankusch bardzo ladne meble
reklama