reklama
B
Bryszka
Gość
Ja strasznie przeżywam że nie wiem gdzie się podziejemy ;( wku***ia mnie takie siedzenie i czekanie . A i tak jak uda nam się coś kupić to zapewne też czeka nas remont nie ma siły byśmy się wyrobili przed narodzinami małego... czasem nawet myśleć się nie chcegola leci, leci.... az czasem smutno sie robi za sprawa tego ze mieszkanie nie gotowe na maluszka. Juz bym chciala miec remont za soba i tylko czekac
Gola84
Fanka BB :)
Ja strasznie przeżywam że nie wiem gdzie się podziejemy ;( wku***ia mnie takie siedzenie i czekanie . A i tak jak uda nam się coś kupić to zapewne też czeka nas remont nie ma siły byśmy się wyrobili przed narodzinami małego... czasem nawet myśleć się nie chce
Bryszka - nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem, nas nadal sprawdzają (papiery firmowe, faktury z 3 lat działalności), a już w czerwcu gościu z banku dzwonił, że do 200 tyś dostaniemy chyba ze coś się zmieni. Ale muszą wszystko dokladnie przekopac, bo kredyt ma być tylko na nas. Dodatkowo wku...ają mnie do granic głupie teksty niektórych znajomych w stylu "To gdzie wy teraz pójdziecie, co z kredytem"?Jakbym kurde nie miała gdzie mieszkać i życie pod mostem mnie tylko czekało! Tylko, 99% z nich dostało kredyt z palcem w tyłku bo miał im kto pożyrować (w większości przypadków rodzice z obu stron) , a to zmienia całkowicie postać rzeczy. Także nie martw się, bo jakoś się nam wszystko ułoży. Nie myśl o tym, najważniejsze, że Wasze dzidzi zdrowe, ja też w ten sposób staram się do tego podchodzić Buziiii:*
Gola Bryszka uda sie na pewno - trzeba w to wierzyc
Rozumiem co czujecie, bo ja w pierwszej ciazy moglam sie wziasc za remont mieszkania na 2 msc przed terminem porodu i tez mialam uczucie ze nie zdarze z tym wszystkim. Teraz kolejny remont i znow na 2 msc przed porodem i siedze jak na szpilakch.
Rozumiem co czujecie, bo ja w pierwszej ciazy moglam sie wziasc za remont mieszkania na 2 msc przed terminem porodu i tez mialam uczucie ze nie zdarze z tym wszystkim. Teraz kolejny remont i znow na 2 msc przed porodem i siedze jak na szpilakch.
A my kupimy takie
Klupś Łóżeczko Safari - zdjęcia, foto, galeria produktu
Klupś Łóżeczko Safari - zdjęcia, foto, galeria produktu
Gola84
Też śliczne, widzę, że żyrafka wymiata na naszym forum
I am a nice site, many thanks for the new Shares will, but I wonder what is the reason I connect very difficult with mozilla
reklama
ankusch
agalodz nasz mała tez takie będzie miała ale tez szuflady kupie sobie pudełka ozdobne i pod spód będą..:-)
Mamy też już pościel także już spanko gotowe..:-)
ten pierwszy komplecik na zdjęciu wygląda inaczej a w rzeczywistości też inaczej ale już się przekonałam...
8el Haftowana pościel 135x100 HAFT WYSYŁKA GRATIS (1655083458) - Aukcje internetowe Allegro
Mamy też już pościel także już spanko gotowe..:-)
ten pierwszy komplecik na zdjęciu wygląda inaczej a w rzeczywistości też inaczej ale już się przekonałam...
8el Haftowana pościel 135x100 HAFT WYSYŁKA GRATIS (1655083458) - Aukcje internetowe Allegro