reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

margana super ciuszki :)
mirelka miałam podobny termometr(innej firmy) dopóki baterie nie padły działał świetnie a po wymianie zwariował i mierzy nam tylko temp powietrza ;)
no cóż ja kupiłam termometr troszkę droższy ale pomyślałam że skoro apteki go sprzedają to musi być ok Apteka MICROLIFE NC100 termometr bezdotykowy 3w1 (1724045011) - Aukcje internetowe Allegro
no i dzisiaj przyszedł ,został przetestowany i działa :) , przyszedł też mój laktator tylko jeszcze nie zdąrzyłam paczki otworzyć :)

reklama
onanana myśle, ze łóżeczko jest bardzo fajne i cena super! Po co wiecej płacić. Jakaś śliczna posciel do tego i bedzie super:-)

onanana wiesz co zwrocilo moja uwage w tym lozeczku? Jak dla mnie szuflada powinna ścisle przylegac do spodniej czesci. tutaj w linku widze ze jest maly odstep, taka szparka i mnie by to troszke przeszkadzalo bo pod lozeczkiem duzo kurzu sie gromadzi, wiec moga wskakiwac "koty kurzu" do szuflady.

a jaka jest skuteczność takiego termometru? Bo gdzies czytałam że są znaczne wahania zależne od miejsca w którym się mierzy i że trzeba wyliczać średnią z 3 odczytów, co chyba nie jest za dokładne

ewika87 mi trudno powiedzieć nie miałam doczynienia jeszcze z takim termometrem elektronicznym mi się wydaje że rozbieżności rzędu 0,1-0,2 st.C to norma;-)

AniaSm myślę że przez jakiś czas posłuży nam ten termometr jak wiadomo nie ma nic na wieki a twój wygląda na porządny.:-)
mam nadzieje że będzie ci służył o wiele dłużej niż ten co ja miałam ;)
onanana fajne łóżeczko :)) i ma szczebelki wyciągane co też jest ważne jak maluch już będzie chodził ;)
ewika piszą że ten jest dosyć dokładny , ja już z przyzwczajenia mierze 3 krotnie ;)

reklama
ewika na pewno najbardziej dokladny jest termometr rteciowy, ale ja np dziecku nie mialam szans zbadac temp trzymajac tak dlugo pod pacha, a wiec dla mnie termometr tego typu do ucha jest zbawieniem. Po 1 sec mierzenia w uchu wiem juz przynajmniej czy jest jakas wysoka goraczka. Z tego co testowalam to wyniki rożnia sie o +/- 0,1stC. Wiadomo ze po jakims czasie moze sie uszkodzic ta koncowka i badac mniej dokladnie. Ale to i tak lepiej niz nie mierzyc wcale :( Tak jak podczas ostatniej choroby Maćka gdzie byl calkiem rozpalony, a nie pozwolil sobie mierzyc temp termometrem elektronicznym pod pache (mierzy w 1 minute wiec tez krotko)

Do góry