reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Tak, ten co ja kupiłam jest fajny gruby, i milusi także myślę że nie ma sensu przepłacać;-) A kocyk zawsze się przydaje!!
Ja dziś znów buszowałam w lumpie... to juz chyba uzależnienie:zawstydzona/y: Jak mój D. to zobaczy to znów będzie marudził heh:tak: I przyszła mi też dzis paczka z ostatnio wygranej aukcji an allegro, aż Wam muszę pokazać co i za ile kupiłam od Laury:) półspiochy cherokee i gratis!!!! (1707106088) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
AniaSm fajna ta kołyska. Podoba mi sie ta funkcja rozkładania. Nawet nie wiedziałam, że cos takiego jest. Człowiek całe życie sie uczy.Musze jeszcze z moim mężam porozmawiać czy kupujemy kołyske czy nie?

Mam jeszcze pytanie, może się wyda śmieszne ale co sie wkłada na dno wózka-gondolki? Ja wiem, że jest w komplecie materacyk ale on nie jest za gruby. Teraz tak myślę co sie tam wkłada, pewnie jakis dodatkowy kocyk?
dzięki :)
w pierwszym wózku miałam wkłąd gondolowy to wkładałam na spód rożek złożony na pół a z wierzchu zawsze kocyk + jeśli pogoda była kiepska to osłonkę na nóżki :)

nimfii kupiłaś termometr?? bo ja właśnie czekam na paczkę i ciekawa jestem czy będzie dobry

Nimfii dzięki za cynk o chusteczkach, jutro sobie zakupie, w końcu zegar tyka, czasu coraz mniej.... :0
Onanana ja dziś sama się przeraziłam swoich zakupów w lumpie ( odkryłam nowy ) niestety jestem chyba tez uzależniona, ale jak tu nie kupować, ciuszki bez sladów użytkowania praktycznie, po 1, 2, 3, max 4 złote, za grubsze jakies sweterki czy bluzy...
To tylko część moich dzisiejszych zdobyczy:

dscf6786p.jpg

dscf6787f.jpg

dscf6788d.jpg

dscf6789.jpg

Majuśka będziemy się razem na jakimś odwyku leczyć;-) Śliczne ciuszki!! I rzeczywiście, powiem Ci ze jak zobaczyłam paczkę od koleżanki ciuszków po jej synku to jakość mnie nie zachwyciła, a pamiętam że dużo rzeczy miała nowych. A te w lumpkach prawie niezniszczone, niektóre w ogóle jak nowe. Już widzę jakie będą te ciuszki śliczne jak się je wypierze i wyprasuje!! Funkiel nówki a gatunek super!!

Majuska woooow, jakie śliczności!!!!! Boskie to wszystko, też muszę do naszego zajrzeć, na pewno coś wynajdę:-D

Dziewczyny kupując w lumpach musicie zrobić dobre rozeznanie i wywiad, u mnie w mieście jest lumpów od groma, ale dziecięce skarby nie we wszystkich można znaleźć i nie we wszystkich też jest super cena, ja trochę rozpytałam i teraz juz wiem gdzie łazić, powiem Wam, że połaziłam też troszkę po normalnych sklepach , już w momencie wyprzedaży i nadal ciuszki z lumpów są dla mnie najatrakcyjniejsze

reklama
Do góry