reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mój poród

reklama
Lookata gratulacje z całego serca!!!
Piękny poród!!!
Też tak chciałabym, ale mecze się z bólem po CC.
Oby kolejne porody były piękne i mało bolesne :)

W srode 30 listopada bylamu gin imowil ze porodu nie widac, szyjka dluga i zamknieta. Na nastepny dzien pojechalam z rana pozalatwiac kilka spraw na miasto, wrocilam po 13 zjedlismy obiad i cos mnie zaczelo skrecac z bolu i to co 3min, poszlam sie wykapac i pojechalismy do szpitala. O 14 bylismy w szpitalu,skurcze byly o 3min. Okazalo sie ze mam 8cm i zaraz na porodowce podpieli mi ktg i juz mialam ochote przec ale jeszcze nie odeszly wody, zaparlam raz delikatnie i balon pekl i zaczelam rodzic, parte trwaly moze 8min i Marcel juz byl z nami. Porod trwal 1h27min jestem w meeega szoku ze tak szybko. Aaaai nie nacinali mnie. W srodku troszke peklam ale bardzo malo. Kazdej ztcze takiego porodu.

Mi dzis tez lekarz powiedzial ze porodu nie widac a po wizycie mialam pierwszy bolesny skurcz... @Daarikaa dajesz nadzieję na szybki porod:) swietnie ze tak szybko Ci poszlo! oby kazda z nas miala taki porod :):D

reklama
Do góry