reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MNIAM_MNIAM-wszystko o jedzeniu naszych szkrabów

Moja Gabi tez wczesniej smaczki poznaje...a to lizaka polize a to serka danonka,to za sprawka Viki bo malej az oczy na wierzch wycgodza jak starsza siostra cos wcina:-D:-D ale oczywiscie wszystko z umiarem:-):-)Gabi tez nie ma zadnych brzuszkowych problemow

reklama
Czy podajecie swoim maluszkom chrupki kukurydziane, biszkopty itd?
Moja zaliczyla juz biszkopcika wlasnie dla takich bobaskow,oczywiscie pod moim szczegolnym nadzorem,ale chyba nie bardzo jej smakowal,co rusz ladowal na podlodze,traktowala go bardziej niz zabawke,ale jeszcze ma czas :-Dchrupek jeszcze boje sie jej dawac.

Mój Piter zaliczył już chrupki kukurydziane i piętke od chleba. Szczególnie smakuje mu chlebuś, gada przy tym jak najety :-D. A co do biszkopcików to podałam mu z Bobovity Jabłuszka z delikatnym biszkoptem i zjadł pół słoiczka.

Mój mały już tez wszystkiego probuje,nie zawsze mam czas sama mu dawac,wiec kupilam mu gryzak do podawania jedzenia,wkladam mu tam biszkopta ,chrupka ,jablko czy cos innego i on sobie gryzie,ssie,a i mam pewnosc ze sie nie zadlawi :) polecam,naprawde warto a i on go bardzo lubi,jak mu sie konczy to co ma w srodku to placze bo podoba mu sie samodzielne jedzenie :)no i oczywiscie chce wiecej,

U mnie chrupki i biszkopty zaliczone, bardzo smakują i jest przy tym dużo zabawy :-) dałam jej raz skórkę od chlebka, to była ona wszędzie, nawet w nosku i włoskach :-D

Mój mały już tez wszystkiego probuje,nie zawsze mam czas sama mu dawac,wiec kupilam mu gryzak do podawania jedzenia,wkladam mu tam biszkopta ,chrupka ,jablko czy cos innego i on sobie gryzie,ssie,a i mam pewnosc ze sie nie zadlawi :) polecam,naprawde warto a i on go bardzo lubi,jak mu sie konczy to co ma w srodku to placze bo podoba mu sie samodzielne jedzenie :)no i oczywiscie chce wiecej,

Piersze słyszę o czymś takim. To właśnie tak się nazywa? Gryzak? jak to wygląda?

Dziewczęta kochane, dajecie swoim dzieciaczkom jajo? Ja dziś podałam Ani pierwszy raz. Dałam pół żółtka wraz z gotowanym ziemniaczkiem i marchewką, wcinała, aż byłam w szoku.

A jak to u Was?

reklama
Dziewczęta kochane, dajecie swoim dzieciaczkom jajo? Ja dziś podałam Ani pierwszy raz. Dałam pół żółtka wraz z gotowanym ziemniaczkiem i marchewką, wcinała, aż byłam w szoku.

A jak to u Was?
Ja daję od 3 tygodni, pół żółtka. Trochę się bałam że będzie miał alergię, ale jest wszystko w porządku. :-)

Do góry