reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MNIAM_MNIAM-wszystko o jedzeniu naszych szkrabów

Oli, a czekolady nie daje się po skończeniu roku?

Ewunia nie mam pojęcia. Kupiłam słoik z Hippa z kaszką czekoladową po 5 miesiącu. Ja kupuję słoiczki patrząc tylko od jakiego wieku dopuszczona. Zjadł pół słoika :-) nie uczuliła HURRRRRRAAA

A co do wózków ja oglądałam. Rozwalił mnie tekst, że w Polsce nie można z tych tworzyw produkować i sprzedawać wózków dla lalek,a wózki dziecięce są dozwolone :szok::szok: no paranoja jakaś, chory kraj, chore przepisy

reklama
Dominika to był program Dzień Dobry TVN w którym mówili, że w każdym wózku na polskim rynku sa jakies trujące substancje i nie jest to zabronione. Natomiast w wózkach dla dzieci (dziewczynek) jest zabronione stosowanie substancji szkodliwych.

Tragedia z tymi wozkami:szok::szok::szok:

Moja Gabi od soboty nie chce jesc nic innego poza mlekiem,a juz tak ladnie wcinala kaszke ,marchewke itp: w sobote zaczela troszke kaszlec,pewnie zalapala od starszej siostry,ale pokaszlala dzien i narazie jes okay,a z tym jedzeniem mam nadzieje ze wroci do normy,pewnie ma to jakis zwiazek z tym kaszlem

Ratunku, mam problem!!! z tych nerwów i wojny, jaką prowadzi z nami drakula, straciłam pokarm, Ania się nie najada i płacze, bo jej mało. Niestety, zmusiło mnie to do zrobienia jej butelki z mleczkiem modyfikowanym, a tu doopa :crazy: mała pluje!!! co robić!!! ratunkuuuuuuuuu!!!!!! nie chce jeść sztucznego mleka, a nie chcę głodzić dziecka, a mojego nie ma :-(

Ja biszkopty Nince daję odkąd skończyła 3 miesiące i mieszam jej zawsze z owocem. Bardzo jej smakują, nic jej nie jest i nawet jak jej zrobię jabłko bez biszkopta to nie bardzo chce. Wprowadzam pomału wszystko do jej diety. Nie patrzę na żadne schematy karmienia bo i po co. Sama wiem co dobre i przecież ostatnią rzeczą jakiej chce to zaszkodzić swojemu dziecku. Kiedyś nie było żadnych schematów żywienia i jakoś dożyłyśmy tego 2009 roku :) pozdrawiam

reklama
Do góry