reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka-tak na polski czas mały chodzi spac o 21 na nasz o 20, czasem jak mamu gości to pozwalam mu posiedzieć dluzwj alw Zwyczaj marudzi jak nie pójdzie spać o swojej godzinie

Renata-zjeżdżalnia jest ogrodowa, tata mu kupił. Poki noe zrobi się naprawę ciepło stoi w domu bo mały lubi zjeżdżac razwm aiyami i puszkami

Ja może dIsiaj wuciacne S
Do miasta bo już wariuje w domu:rofl2:

reklama
No nie było wcale tak źle. J wstała zadowolona po 8 :) 14godzin snu z przerwami na jedzenie, daawno tak nie było. Wszystko sobie posprzątałam i poszłam spać jakoś o 23, cudownie:laugh2:

U nas piękna pogoda. Słoneczko, ptaszki śpiewają aż chce się wyjść z domu.

HAPPY śliczny pokoik :)

AGUNIA szybkiego powrotu do zdrowia.

Hej dziewczyny my dzisiaj leniwie ;) do szkoly nie poszlam pogoda piekna wiec na spacer pojdziemy

Happy super pokoik

Przegladalam forum i na sierpniowkach 2014 pisaly o keeplivin czy jakos tak ze oszustka ;/ co to daje ludzia ze klamia ?

OLCIA ja podejrzewalam. Czytalam jej wpisy do bloga to jakos nie wydawalo mi sie prawda ze jest polka urodzona z miami ktora nigdy w polsce nie byla (taa i bez blednie pisze po polsku) poczym wyjechala z rodzicami do Singapuru a potem do Sydney i tam zostala. Po czym nie utrzymuje kontaktu z rodzicami a jej chlopak tyydzien przed zrobieniem testu zginal w wypadku... no bez jaj ;p a no i psycholog kazal jej sie zalic w necie. Buhahahahha

Paulina hehehe ja tam nie czytalam jej bloga ;D ale moze rzeczywiscie jest jakas chora ze wymysla takie bzdety ;D

Kurde nie rozumie takich kobiet. Psmietsm na tym forum byla kiedyś tsks pamxx i grała matkę po stracie dziecks!!! Nawet nie chce wiefziec jak wtedy czuły sie mamy które naprawdę dzieci straciły

reklama
Do góry