reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie wiem co ludzie maja w glowach. Jaka im to radoche daje tez nie wiem. Mi by sie nie chcialo zakladac kont i zapamietywac co z ktorego pisalam. Chore.

Dziewczyny ja sie nabrałam na trola na tym forum i jeszcze jedna dziewczyna też sie nabrała na tą samą. Brała zdjecia jakiejść dziewczyny pisała ze jest w ciazy ze niby miała termin coś koło mojego czyli w czerwcu pisałyśmy z nia na gg i dupa potem wszystko też wyszło na jaw. Nie wiem co te dziewczyny sobie myślą żeby w bambuko robić wszystkich.

Ja miałam w życiu prywatnym trola tak mnie oszukała ze teraz bez wózka zostałam :wściekła/y::-D

Zdrowe to na pewno nie jest. Ale szukaja sobie zajecia ale po co pisac ze jest sie w ciazy? Ze wypadki? Przeciez to jest forum jestem mama z kwietnia ale jezeli mam ochote to pisze na sierpniu bo np sa fajniejszee dziewczyny. Chce to pisze na jakim kolwiek nikt nie zabroni ale przecoez nie musze od razu zmyslac. Nawet koviety bez dzieci moga pisac. Ale takue oao y jak keeplivin czy inne musza miec cos z psychika nie tak.

OLCIA masz rację może z psychiką u nich nie najlepiej innego wytłumaczenia nie znajduję. Co nimi kieruje i po co to? Nie wiem...

Ale sobie dziewcxyna wymyslila "masterplan" :D Nie wierze ze chcialo sie jej tyle kont zakladac, i bloga, i cholera wie co jeszcze. Chyba ze to poczatkujaca pisarka. Moze chciala wczuc sie w swoja postac :D Choc cala historia z Miami, Sydney i Singapurem brzmi dosc tandetnie... I nie przeczytalabym takiej ksiazki :D

Bylam dzis rano strasznie spiaca a Jajek niespodziewanie obudzil sie o 8 rano... :( Dla odmiany wczoraj to ja wstalam o 8 i czekalam na niego do 10:30, az sie ksiaze obudzi :p Pogoda nam sie poprawila i chyba pojedziemy do miasta. Co prawda wieje ale da sie przezyc. Lepsze to niz deszcze. Fryzjerka dzis do nas przychodzi i mysle czy cos robic na glowie czy tylko podciac...

REPETKA ja właśnie też zastanawiam się co zrobić z włosami... Chciałam sobie ściąć tak z tyłu krócej i z przodu dłużej i zlikwidować grzywkę. Teraz mi trochę urosły i zrobiło mi się szkoda ścinać. Ciągle się zastanawiam, a na razie chodzę w związanych bo strasznie wypadają :p

Hejka:)
Ale jaja z tą keeplovin:-D Boże że komus sie chce zakładać tyle kont;/ ja nie wiem czy to z nudów czy co;/ Bez przesady. Ludzie próbują się dowartościować pisząć takie bzdety:)

repetka
ja ostatnio zaszalałam i podcięłam włosy aż do ramion, a miałam za łopatki:) Nie żałuję, przynajmniej juz tak nie wypadają:)
madzia też mi sie podoba taka fryzurka:) ja zadko kiedy rozpuszczam bo mam gęste i zaraz mi sie skręcaja mimo ze prostuje:) Wkurzają mnie czasami moje włosy, chyba zacznę używć odżywki do kręconych wlosów to może chociaż konkretnie sie zakręcą :p

U nas dzisiaj tak ladnie cieplutko, szlag mnie trafia jak pomyśle że mamy jeszcze siedzieć w domu:wściekła/y: wszystko juz wysprzątałam i dzisiaj zabiorę się z nudów za ukladanie w półkach. Obiad tez juz zrobiony, makaron z serem, P. juz druga dokładke je, apetyt mu wrócił:)

Miłego dnia:)

U nas dzis chlodno, bezslonecznie. Ja to chyba tez mam cos z psycha. Mam tak glupie sny.. wczoraj mi sie snilo ze mialam romans z chlopaczkiem co mieszka dwa domy odemnie i ma dwojke dzieci. Masakra. Dzis snil mi sie tlusty czwartek i taaaak sie paczkow nawpieprzalam ze jak sie obudzilam to mnie zoladek bolal. A nic takiego w ustach nie mialam :p

Ja dzis ide na obiad do tesciowej. Moze cos pysznego zmajstruje.

Co do wlosow. Ja mam falowane, od porodu sie baaaardzo zaniedbalam, wolalam isc wczesniej spac niz je np wyprostowac. I efekt taki ze do tej pory wychodzilam zawsze w przylizanych zwiazanych w kucyka wlosach. Nie jak wczesniej. Ale tak od 2/3tygodnie prostuje praktycznie co mycie. Zawzielam sie i wkoncu wygladam w miare.

reklama
Hej dziewczyny takie osoby jak ona . Muszą mieć coś z psychą nie w ten czas albo jak była mała to wypadła z inkubatora lub miała w nim pożar i teraz są skutki. A też zdarza się że takie osoby są samotne i szukają znajomych ale czemu w taki sposób to nie wiem może chcą w ten sposób zwrócić uwagę na siebie . U nas pogoda rewelacja P z Wiką poszli na dwór i na zakupy a ja leżę trochę dziwnie się czuję z tego powodu .
aguuniaa polecam syropek *spam* dla kobiet w ciąży

Do góry