reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U mnie akurat pieluchy tanie ale wolę zebu zrobił kupke na nocnik niz w pieluche. Tak jest łatwiej; )
A na noc jeszcze synek pieluche nosi?

Na noc jeszcze mu zakładam:) Ale zauważyłam że jak idzie siusiu przed spaniem to pampers rano nie jest aż tak mokry:) Może najwyzszy czas oduczyć synka juz spania z pampersem:)

Happy jakich pieluch uzywasz dla malego? Pytam bo ja uzywalam tych z Asdy, Little Angels. Teraz mam Pampersy, ale tylko dlatego ze sa w Asdzie przecenione, i w promocji oplacaja sie bardziej niz LA. Uzywalas jakis innych z supermarketow czy raczej tych firmowych?

Magdalena-wiec Powodzenia w dalszym odpieluchowaniu
Repetka-od urodzenia "mamia" - Aldi pampersy po nocy były popękane, te z asda i morisona otzrviakaly po godzinnie, ,huggisy odparzaly az krew była. I stwierdziłam ze jednak pierwszy wybór był najlepszy.maly spi całą noc, poznie w pizamie pije kaww i ke śniadanie i dopiero przebieranie a odparzen nie ma i pielucha nie przecieka no i tanie są

Happy mialam te z Aldi w paczkach z Emma's Diary- te ktore odbiera sie z Argosu. W sumie zapomnialam ze je mialam na poczatku :) Tylko 16 sztuk bo tyle bylo w paczce ale nie narzekalam. Teraz tez nie mam nic do Pampersow, ale nie sa jakies wybitne, takie jak wszystkie w sumie, Little Angels sluzyly mi praktycznie tak samo. Pamietasz ile placilas w Aldim za pieluszki rozmiar 3? :D Bylo to dosc dawno pewnie ale warto zapytac :D

A ja sie cieszylam z promocji 104 pieluchy za £11 :D na razie mam 3 kartony jeszcze ale nastepne pieluchy postaram sie pamietac zeby kupic w Aldim i wyprobowac. Faktycznie taniocha :| Little Angels mam 48 za prawie £7. A Huggies nigdy nie probowalam, ale np wilgotne husteczki maja beznadziejne. Jak zmoczony woda papier.

happy mi chodziło o to że pod moim postem w którym pisalam że Młody idzie psać koło północy pewnie to ty piszesz żę Denisek idzie spać za jakąć h wiec ok 21 :-D Stwierdziłam że dobre pocieszenie.

Młody zasnął ok 23 wiec nie najgorzej myślałam że dłużej bedziemy sie męczyć;D Co prawda w sumie to go na siłe zagoniłam do wózka ale dało rade.
Całą noc ladnie spał bez kaszelku i katarek go nie meczył teraż sobie jeszcze smacznie śpi.

Miłego dzionka.:tak:

reklama
Hej..

Booooziuczuje sie fatalnie. jakbym nie spala wcale;/ do tego brzuch mi boli, glowa tez i wszystkie miesnie ;/

Happy fajny pokoik. zjezdzal;nie chlopaki mieli ( mają ) taką samą :) czeka na rodzenstwo.. albo chrzesnicy oddam.

U mnie chlopaki zasypiają roznie. jak byli mali to gora 21 musieli spac. a teraz?? F zasypia na komende, o ktorej bym nie powiedziala "spac" o tej zasnie. A Oskar lazi do ok 22-23 a potem rano jest problem bo on niewyspany.

Happy kurde jaka u was taniocha z tymi pieluchami. w sumie w niemczech tez. Tylko w tej Polsce utrzymanie dziecka jest drogie.
U nas Oskar uzywał wszystkiego co akurat bylo w promocji. a F na tetrowych jechał do 1,5 roku,potem dostal jelitowki i brudzil po ok 15 pieluch dziennie,listopad byl.. nie meczylam siebie.

Do góry