reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U mnie akurat pieluchy tanie ale wolę zebu zrobił kupke na nocnik niz w pieluche. Tak jest łatwiej; )
A na noc jeszcze synek pieluche nosi?

Na noc jeszcze mu zakładam:) Ale zauważyłam że jak idzie siusiu przed spaniem to pampers rano nie jest aż tak mokry:) Może najwyzszy czas oduczyć synka juz spania z pampersem:)

Happy jakich pieluch uzywasz dla malego? Pytam bo ja uzywalam tych z Asdy, Little Angels. Teraz mam Pampersy, ale tylko dlatego ze sa w Asdzie przecenione, i w promocji oplacaja sie bardziej niz LA. Uzywalas jakis innych z supermarketow czy raczej tych firmowych?

Magdalena-wiec Powodzenia w dalszym odpieluchowaniu
Repetka-od urodzenia "mamia" - Aldi pampersy po nocy były popękane, te z asda i morisona otzrviakaly po godzinnie, ,huggisy odparzaly az krew była. I stwierdziłam ze jednak pierwszy wybór był najlepszy.maly spi całą noc, poznie w pizamie pije kaww i ke śniadanie i dopiero przebieranie a odparzen nie ma i pielucha nie przecieka no i tanie są

Happy mialam te z Aldi w paczkach z Emma's Diary- te ktore odbiera sie z Argosu. W sumie zapomnialam ze je mialam na poczatku :) Tylko 16 sztuk bo tyle bylo w paczce ale nie narzekalam. Teraz tez nie mam nic do Pampersow, ale nie sa jakies wybitne, takie jak wszystkie w sumie, Little Angels sluzyly mi praktycznie tak samo. Pamietasz ile placilas w Aldim za pieluszki rozmiar 3? :D Bylo to dosc dawno pewnie ale warto zapytac :D

A ja sie cieszylam z promocji 104 pieluchy za £11 :D na razie mam 3 kartony jeszcze ale nastepne pieluchy postaram sie pamietac zeby kupic w Aldim i wyprobowac. Faktycznie taniocha :| Little Angels mam 48 za prawie £7. A Huggies nigdy nie probowalam, ale np wilgotne husteczki maja beznadziejne. Jak zmoczony woda papier.

happy mi chodziło o to że pod moim postem w którym pisalam że Młody idzie psać koło północy pewnie to ty piszesz żę Denisek idzie spać za jakąć h wiec ok 21 :-D Stwierdziłam że dobre pocieszenie.

Młody zasnął ok 23 wiec nie najgorzej myślałam że dłużej bedziemy sie męczyć;D Co prawda w sumie to go na siłe zagoniłam do wózka ale dało rade.
Całą noc ladnie spał bez kaszelku i katarek go nie meczył teraż sobie jeszcze smacznie śpi.

Miłego dzionka.:tak:

reklama
Hej..

Booooziuczuje sie fatalnie. jakbym nie spala wcale;/ do tego brzuch mi boli, glowa tez i wszystkie miesnie ;/

Happy fajny pokoik. zjezdzal;nie chlopaki mieli ( mają ) taką samą :) czeka na rodzenstwo.. albo chrzesnicy oddam.

U mnie chlopaki zasypiają roznie. jak byli mali to gora 21 musieli spac. a teraz?? F zasypia na komende, o ktorej bym nie powiedziala "spac" o tej zasnie. A Oskar lazi do ok 22-23 a potem rano jest problem bo on niewyspany.

Happy kurde jaka u was taniocha z tymi pieluchami. w sumie w niemczech tez. Tylko w tej Polsce utrzymanie dziecka jest drogie.
U nas Oskar uzywał wszystkiego co akurat bylo w promocji. a F na tetrowych jechał do 1,5 roku,potem dostal jelitowki i brudzil po ok 15 pieluch dziennie,listopad byl.. nie meczylam siebie.

Do góry