reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka-tak na polski czas mały chodzi spac o 21 na nasz o 20, czasem jak mamu gości to pozwalam mu posiedzieć dluzwj alw Zwyczaj marudzi jak nie pójdzie spać o swojej godzinie

Renata-zjeżdżalnia jest ogrodowa, tata mu kupił. Poki noe zrobi się naprawę ciepło stoi w domu bo mały lubi zjeżdżac razwm aiyami i puszkami

Ja może dIsiaj wuciacne S
Do miasta bo już wariuje w domu:rofl2:

reklama
No nie było wcale tak źle. J wstała zadowolona po 8 :) 14godzin snu z przerwami na jedzenie, daawno tak nie było. Wszystko sobie posprzątałam i poszłam spać jakoś o 23, cudownie:laugh2:

U nas piękna pogoda. Słoneczko, ptaszki śpiewają aż chce się wyjść z domu.

HAPPY śliczny pokoik :)

AGUNIA szybkiego powrotu do zdrowia.

Hej dziewczyny my dzisiaj leniwie ;) do szkoly nie poszlam pogoda piekna wiec na spacer pojdziemy

Happy super pokoik

Przegladalam forum i na sierpniowkach 2014 pisaly o keeplivin czy jakos tak ze oszustka ;/ co to daje ludzia ze klamia ?

OLCIA ja podejrzewalam. Czytalam jej wpisy do bloga to jakos nie wydawalo mi sie prawda ze jest polka urodzona z miami ktora nigdy w polsce nie byla (taa i bez blednie pisze po polsku) poczym wyjechala z rodzicami do Singapuru a potem do Sydney i tam zostala. Po czym nie utrzymuje kontaktu z rodzicami a jej chlopak tyydzien przed zrobieniem testu zginal w wypadku... no bez jaj ;p a no i psycholog kazal jej sie zalic w necie. Buhahahahha

Paulina hehehe ja tam nie czytalam jej bloga ;D ale moze rzeczywiscie jest jakas chora ze wymysla takie bzdety ;D

Kurde nie rozumie takich kobiet. Psmietsm na tym forum byla kiedyś tsks pamxx i grała matkę po stracie dziecks!!! Nawet nie chce wiefziec jak wtedy czuły sie mamy które naprawdę dzieci straciły

reklama
Do góry