reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Olcia- tak chodzi jak sie ja podtrzymuje;) a jak chce posadzic to nerwy i nogi na sztywno :p ma dwie jedynki dolne. Jak nie miala wcale tak nie miala a jak ida to chyba naraz jest taka marudnaaaaaaa, placzaca.. Goraczke w nocy miala.. Masakraaa..

U nas wiooosna, pieknie jest;))

Mlody z T na Londyn motorem pojechali;)
Mala wlasnie usnela bo wczesniej az 10 min drzemki miala..

Mnie tez spanko muli hehe;)

reklama
Hej dziewczyny. Happy ja osobiscie znam taką dziewczyne co rzadala od matki i babci swojej zeby sie jej corką zajely bo ona musi polazić po miescie, posiedziec na przystanku. I nie byla to nastolatka. 21 lat jak urodzila.
poszla mieszkac do tesciow.. tam traktowali ją tanią sile roboczą i przestala zrzedzić i wymieniac co jej sie nalezy i kto ma sie jej corką zajmowac.

U mnie nieciekawie.

UWitam niedzielnie. Dzisiaj zrobilam sobie wolne. Bartek podejmuje proby chodzenia, a jak chce gdziesz szybciej dotrzec to na czworaka jeszcze. Z dnia na dzien coraz lepiej mu idzie.
Co do karmienia dziecka. U nas bartek je wszystko, niechbym sprobowala mu nie dac. On zje swoje jedzenie a jak my jemy to i nasze tez. Tylko wiadomo po trochu.

RENATA Trzymam kciuki za fasolkę. Nieciekawie czyli źle? Współczuję.

Zdrowka dla chorowitkow.

Ostatnia edycja:
Agunia-Witaj i napisz coś o sobie

Rrnata- znasz już wyniki? Mam nadzieje że jadnak wszystko dobrze!
Muszę posprzątać ale lenistwo wygrywa

Happy Lenistwo, cos o tym wiem. Sprzatam od wczoraj i ciagle syf dookola!

Co do dziewuszek ktore porodzily i wymagaly o innych zeby im sie dziecmi zajmowali to tez takie elementy znam. Nie wiem tylko dlaczego rodzice sie na to godza, mysle ze najlepsza lekcja zostawic takie penienki same sobie i szybko sie naucza odpowiedzialnosci. Bo az mi sie w kieszeni noz otwiera jak widze taka, odpicowana, wymalowana, z petem w papie, w drodze na kolejne *******y, niezadowolona bo sie nie wyspala bo dzieciak plakal w nocy, a jej mama nie uspokoila go wystarczajaco szybko...

Niedziela nam mija powolutku, bylysmy z siostra na spacerze z Jaskiem, teraz zabieram sie za obiad. W sumie kolacje, jak kto woli :) Moze znajde chwile zeby zrobic zdjecia ubran ktore chce sprzedac, moglabym je juz wystawic :D
Renata mam nadzieje ze jakkolwiek nie jest, to sobie radzisz. Usciski przesylam.

Dzieki dziewczyny.

repetka musze sobie radzić. w domu dwoje dzieci mam w pelni aktywnych. nie dają mi zapomniec ze oni są i jak nigdy obaj na raz potrzebują mojej uwagi. nie mam czasu zastanawiac sie nawet z jakiego powodu krwawić zaczelam.

No ale dziś wypadł ze mnie skrzep. I ja juz wiedzialam ze jest po wszystkim. lekarz potwierdził.

mam nadzieje ze to pierwszy i ostatni raz u mnie ciąza miala taki efekt.

Papitka no prosze...ale podobienstwo ;) myslalam ze tylko.ja mam tak klopotliwe nazwisko. Zawsze zamiast n na koncu.wstawiaja mi m.

Agunia witam nowa mamusie :)

Renata sciskam mocno kochana. Dobrze ze masz swoich chlopakow to nie masz czasu myslec. :)

Kechu U mnie problem z nazwiskiem tez jest. wiele ludzi zapisuje zamiast na T to na P, G. Musze literowac jesli prrz telefon podaje a jak osobiscie to wyciągam dowód.

Nazwisko to nazwisko.. ile razy ja sie spotkalam z pytaniem " Filip pisane jak?? przez F czy Ph ??" albo " Oskar przez c tak?? "

dobrze ze mojego imienia nie mozna przekrecić :D

reklama
Do góry