reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA przykro mi...

Mowicie ze ciezkie nazwiska macie? Popatrzcie sobie na nazwisko mojego narzeczonego na FB ;P to dopiero bedzie hardcore po slubie. Moj ma korzenie niemieckie. Pradziadek to rodowity niemiec. Nazwisko niemieckie miec bede. Wszedzie trzeba bedzie literowac albo dowod wyciagac :baffledsmiley:

Zaproszenia wyslane !!!

reklama
Ja mam 24 lata i też oczekuję bobaska.. Dobrze się z tym czuję, że urodzę w tym wieku:) Zawsze myślałam w ten sposób, że wolę być młodą mamą i mieć siłę dla dzidziusia, mase pomysłów do zabawy itd:) Oraz mieć siłę na kolejnego maluszka;) Ale to zależy od upodobań;)

Ostatnia edycja:
Catsun-witaj:) kiedy termin?
Renata-przykro mi, sercem jestem z Tobą
U mas powoli i nudno uciekam sprzątać

Co do imienia moje często piszą przez " x" zamiast "ks" ale to z racji miejsca zamieszkania ale często zamiast Dennis piszą" Denis" "Dinis: lib " Dennys"

Ostatnia edycja:
Happymum20- Na 19 lipca ale termin nie jest do końca sprecyzowany;) Bo waga dzidziusia w brzuszku się zmienia:) A Ty na koedy masz termin;)? Robisz już jakieś zakupki dla bobaska? Jak przebiega Twoja ciąża:)?
Znasz już płeć;)?

Hej CATSUN ;) Paulina lat 17 i pol mama 16 miesiecznej Nikoli. A i HAPPY nie jest ciazy :p

HAPPY w SE czesto imie mojego zapisuja Arthur zamiat Artur.

Edit
Catsun przeciez termin masz wyznaczany na poczatku ciazy a nie z kazda wizyta inny... bo przy porodzie jedne dzieci sa mniejsze a druie wieksze a nie takie same. Ja urodzilam N. i miala 3000g a kolezanka z sali 4100 dzieciaczki urodzone w terminie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Catsun-Paulina ma rację nie jestem w ciąży. Mam ma imie Aleksandra , jestem mamą Cudownego Dennisa(21 miesięcy)i mieszkam w Uk.
Ps. Dlaczego myślałas zs jesteś w ciąży?

Catsun-nic się nie stało; ) mam prośbę moe pisz kwdnwho posta pos drugim, jesli nikt po yobie nie napisał lub nie minęła godzina urzyj opci edycji

Agunia- ile mają lat brzdace? Oby wszystko bulo po twojej myśli :) i test był pozytywny

Witam nowe mamy

catsun przypominam o edytowaniu postów jeśli od Twojego ostatniego nie minęła godzina i nikt nie napisał.

Aguniaa
witaj moze pokażecie się nam trzymam kciuki za test

reklama
witam nowe mamy.

catsun mi w drugiej ciązy wiek dziecka z USG o 3 tyg roznił sie z tym z miesiączki. O urodził sie w terminie z miesiączki i wcale duzy nie był. to ze waga maluszka rosnie to dobrze.

Ja jutro z chlopakami do logopedy jade. Normalnie tak mi sie nie chce ze niewiem jak ja sie zmusze ;/ Do tego Oskar ma imieniny jutro . ciasto juz zrobilam. Prezent niewielki kupilam.O oczywiscie znalazł, rozpakował, sie ucieszył, sie pobawil, wozil wczoraj i dziś do moich rodziców sie pochwalic i dziś do mnie z tekstem zebym ja torebke na prezenty kupila i ten prezent zapakowala i mu jutro dala. On nie bedzie wiedzial co dostanie :D

Do góry