reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olcia- ja mojej nie wyciagnelam jeszcze szczebelek;) Maja wstaje przy wszystkim co sie da i przemieszcza wie przy meblach, lozku. Czasem mam serce w gardle ale daje sobie rade;) 3 dni temu zauwazylam ze bedzie kokejny zab i wczoraj wylazl juz;) dzis goraczkowala moze od tego zeba bo krwiaczek przy nim wiec sie przebija:) kurcze nie pamietam czy o cos jeszcze pytala;)

Renta- trzymam kciuki bardzooooooo. Bedzie dobrze;) fasolina da rade;)))

Ale u nas wieje, brrrrrrr.
Co do jedzenia to tesciowa mnie w Polsce powalala na lopatki na sama ziemie:p szynki jej nie dawaj bo to zlee i ser zolty tez jak jadla ze mna bulke. Wchodze pozniej do pokoju a Maja co je? Wafelka w czekoladzie:p mowie jej a czekolada nie szkodzi? A ona ze potrzeba dzieciom magnezu:D
Ja sie nie odzywalam za to T ja ostro rugal. A ona i tak nie odpusCzala. Daj jej jesc, no chociaz lyzeczke sprobuj, zapakuje ci do domu rosolku, ona jest glodna, daj jej pic. Maja bez jedzenia nie wyjdzie na dwor :Dw ostatni dzien na do widzenia piwiedzialam ze to jest dziecko nie swiniak:p obrazila sie i poszla do kibelka:p

reklama
Madzia ahh to tak jak moja najbardziej sie boje jak przy szufladach wstaje i sie otwieraja a ta palce tam wklada fakt faktem zabieram ja z tamtad od razu ale caly czas tam chodzi gdzie te szafki. Provuje juz sie puszczac ale zawsze leci na tyleczek. A mialam jeszcze pytanie czy jak bierzesz ja pod paszki tp stoji , stawia kroki czy siada? ;p a to widze kolorowo z teaciowa masz xd moja mama to taka ze sie mnie zapyta czy moze jej dac to czy to xd ostatnio zostawilam mala dziadkom bo szkole mialam a mama dzwoni i sie pyta czy moze dac jeh pulpeciki xd ale dziadek za to xhce byc lepszy od babci i byla taka sytuacja ze mana dala jej cos malego do sprobowania a dziadej do lodowku i po kielbase xd czasami to siedze i sie smiehe z nich co qyczyniaja xd
Madzia druga jedynka na dole czy juz na gorze?

Papitka-zdrówka dla malego :)
Olcia, magda-ja początki chodzeniaam juz za sobą ale Dennis ostatnio lubi skakać po swoim łóżku i jak tylkoy zostaje sam u siebie w pokoju to skacze spadł juz dwa razy

Hello dziewczyny ;p wstajemy wstajemy ;D nie ma spania. My dzisiaj na 11.30na msze idziemy a poz.iej do dziadkow i fisia zas bedzie latala za psem jak szalona ;D

Hejka :) my tez juz wstajemy.

PAPITKA moze przejdzieci sie jutro do lekarza? Osluchalby malego chociaz.

no pewnie już nas znają w przychodni ;D

W ogóle niby @ a jakby jej nie było w czwartek miałam brązowe plamienie potem w nocy troche krwawienia i do teraz tylko plamienie brązowe.:wściekła/y:

happy nie no co ty. Pilnowałam sie z tabletkami ani jednej nie pominełam nawet nie miałam opóźnienia w braniu czasowego.
To samo i kuba już sie lepiej czuje i od rana kazal nam czacze tańczyc ;d

reklama
Renata trzymam kciuki by było wszystko ok

co do karmienia to D. je już prawie wszystko- kapustę, groch, fasole też mimo, że są ciężkostrawne. Ale wiadomo każdy robi jak uważa
Miód też już jadł ale nie bardzo mu smakował

i dla chętnych wstawiam swój namiar na fb https://www.facebook.com/olik.fasolik.3

Do góry