reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Papitka ja tez czasem mialam takie krwawienia ale to jeszcze zanim zaszlam w ciaze i zaczelam brac tabsy :) teraz @ raczej wyglada dosc podobnie jesli idzie o ilosc i czas trwania. Ale moze mialas jakis bardziej stresujacy okres w zyciu albo mniej jadlas/pilas bo to tez czesto wplywa na @.

My juz po sniadaniu i zastanawiamy sie co tu dzisiaj ze soba zrobic. Na dworze szaro, buro az nie chce sie wylazic.

Asik odemnie tez polecialo ;) i ja moze tez swoj wrzuce jak by ktoras chciala ;)
https://www.facebook.com/kasia.witan

Ostatnia edycja:
kechu nie no raczej a przecież podczas przerwy miedzy blistrami to nie miesiaczka tylko krwawienie z odstawienia wiec nie sądze żeby cos miało na to wpływ ale w sumie nic takiego stresowego nie było.

My juz po kosciolku Zu byla jako taka grzeczna bo jak tylko dosiegnela to czapki chciala sciagac ;) teraz czekamy na dziadka i jedziemy xd

Papitka w sumie to masz racje... Ale takie anomalie czasem sie zdarzaja ;)

No i siedzimy u siostry Z. bo ciagle w domu to szalu mozna dostac ;) a jak wam mija niedziela?

Hej dziewczyny my przed wczoraj wócilisy od moich rodziców wczraj ze znajomymi na kuligu super było a mój właśnie w trase pojechał.

co do jedzenia to ja nigdy nie kupiłam słoczka miałam może kilka jak ktoś przyniósł i to tylko te musy owocowe w życiu bym nie dała dziecku zupki ze słoiczka o wiele lepsze i według mnie wartosciowsze sama gotowałam i wiedziałam skąd mięsko i warzywa. Moja ogólnie szybko zaczęła jeśc wszystko... Wiadomo grzybów nie daje, pieczarka jak się trafi gdzieś to się trafi ale nie przepada za kapustą w sumie wcześniej jadła teraz nie chce.

Asik, kechu zapro poszły; )
Papitka-dobrzr ze małemu juz lepiej

Dennisek śpi, teściowje wpadli na kawę , byliśmy juz na zakupach i na sniadanku w subwey

Tak sobie myślę E powoli na głowę dostają wszędzie Wide niemowlaki i ciąglei sie śni ze jestem w ciąży ... niedługo mnie gdzieś zamkną:/

kasiek fajnie ze sie spodkanie udało.

Happy może nie zamkną;D

Kubuś własnie wstał zaraz mu coś jeśc zrobię. A z pracy wrócił też zsmarkany masakra po prostu oby mnie nie złapało.

Papitka- może nie:)

Dzisiaj przeczytałam wpis pewnej młodej mamy na fb ze rodzice śpią a ona zamiast sie uczyć muso biegać za swoim synem. Jak można narzekać ze trzeba zajmować własnym dzieckiem! Krew mnie zalewa jak takie rzevzy czytam ( bez obtazy dla niektórych) po co nastolatki zatrzymują dzieci jak chcą zwalić opiekę na rodziców

reklama
happy nie martw sie tez tego nie rozumiem mi czasami głupio jest prosic mame żeby z nim posiedziała. A co dopiero zwalić cały obowiązek na rodziców. :wściekła/y:

kechu mój A ma tak samo na nazwisko tylko przez dwa ,,t'' ;D

Ostatnia edycja:
Do góry