reklama
Papitka ja tez czasem mialam takie krwawienia ale to jeszcze zanim zaszlam w ciaze i zaczelam brac tabsy teraz @ raczej wyglada dosc podobnie jesli idzie o ilosc i czas trwania. Ale moze mialas jakis bardziej stresujacy okres w zyciu albo mniej jadlas/pilas bo to tez czesto wplywa na @.
My juz po sniadaniu i zastanawiamy sie co tu dzisiaj ze soba zrobic. Na dworze szaro, buro az nie chce sie wylazic.
Asik odemnie tez polecialo i ja moze tez swoj wrzuce jak by ktoras chciala
https://www.facebook.com/kasia.witan
My juz po sniadaniu i zastanawiamy sie co tu dzisiaj ze soba zrobic. Na dworze szaro, buro az nie chce sie wylazic.
Asik odemnie tez polecialo i ja moze tez swoj wrzuce jak by ktoras chciala
https://www.facebook.com/kasia.witan
Ostatnia edycja:
pinky sky
Fanka BB :)
Hej dziewczyny my przed wczoraj wócilisy od moich rodziców wczraj ze znajomymi na kuligu super było a mój właśnie w trase pojechał.
co do jedzenia to ja nigdy nie kupiłam słoczka miałam może kilka jak ktoś przyniósł i to tylko te musy owocowe w życiu bym nie dała dziecku zupki ze słoiczka o wiele lepsze i według mnie wartosciowsze sama gotowałam i wiedziałam skąd mięsko i warzywa. Moja ogólnie szybko zaczęła jeśc wszystko... Wiadomo grzybów nie daje, pieczarka jak się trafi gdzieś to się trafi ale nie przepada za kapustą w sumie wcześniej jadła teraz nie chce.
co do jedzenia to ja nigdy nie kupiłam słoczka miałam może kilka jak ktoś przyniósł i to tylko te musy owocowe w życiu bym nie dała dziecku zupki ze słoiczka o wiele lepsze i według mnie wartosciowsze sama gotowałam i wiedziałam skąd mięsko i warzywa. Moja ogólnie szybko zaczęła jeśc wszystko... Wiadomo grzybów nie daje, pieczarka jak się trafi gdzieś to się trafi ale nie przepada za kapustą w sumie wcześniej jadła teraz nie chce.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Asik, kechu zapro poszły; )
Papitka-dobrzr ze małemu juz lepiej
Dennisek śpi, teściowje wpadli na kawę , byliśmy juz na zakupach i na sniadanku w subwey
Tak sobie myślę E powoli na głowę dostają wszędzie Wide niemowlaki i ciąglei sie śni ze jestem w ciąży ... niedługo mnie gdzieś zamkną:/
Papitka-dobrzr ze małemu juz lepiej
Dennisek śpi, teściowje wpadli na kawę , byliśmy juz na zakupach i na sniadanku w subwey
Tak sobie myślę E powoli na głowę dostają wszędzie Wide niemowlaki i ciąglei sie śni ze jestem w ciąży ... niedługo mnie gdzieś zamkną:/
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Papitka- może nie
Dzisiaj przeczytałam wpis pewnej młodej mamy na fb ze rodzice śpią a ona zamiast sie uczyć muso biegać za swoim synem. Jak można narzekać ze trzeba zajmować własnym dzieckiem! Krew mnie zalewa jak takie rzevzy czytam ( bez obtazy dla niektórych) po co nastolatki zatrzymują dzieci jak chcą zwalić opiekę na rodziców
Dzisiaj przeczytałam wpis pewnej młodej mamy na fb ze rodzice śpią a ona zamiast sie uczyć muso biegać za swoim synem. Jak można narzekać ze trzeba zajmować własnym dzieckiem! Krew mnie zalewa jak takie rzevzy czytam ( bez obtazy dla niektórych) po co nastolatki zatrzymują dzieci jak chcą zwalić opiekę na rodziców
reklama
happy nie martw sie tez tego nie rozumiem mi czasami głupio jest prosic mame żeby z nim posiedziała. A co dopiero zwalić cały obowiązek na rodziców.
kechu mój A ma tak samo na nazwisko tylko przez dwa ,,t'' ;D
kechu mój A ma tak samo na nazwisko tylko przez dwa ,,t'' ;D
Ostatnia edycja: