reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ;)
Dla nowych mam jestem Ola 19 lat w kwietniu , mama 4 miesięcznego Mariuszka ;)

U nas masakra Maniek od antybiotyku dostal strasznego uczulenia na calym ciele , w dzien spi a w nocy pozno usypia ... w nocy jestem sama bo Ł pracuje na 22 .
Od jutra do szkoly koniec juz ferii ;[

reklama
renata trzymaj sie.

Witam nowe mamusie. ;D Mam 20 lat i Kubusia który ma 1rok i 8 miesiecy:-D

Kubuś już dużo lepiej już zaczął ładnie noskiem oddychać a wczoraj to jak z kranu leciało oczywiście na noc sie pogarsza ale już jest o niebo lepiej ale dla pewności potrzymam go jeszcze w domku i jutro jeszcze leki dostanie

Ostatnia edycja:
Wybaczcie. Będę juz edytować;) Jestem tu od kilku dni;) Renata pewnie masz racje:) Trzymam Agunia- też trzymam kciuki za test!

Hejka:)
Witam nowe mamusie:) mam 22 lata i jestem mama 3letniego Piotrusia:-)
papitka to dobrze że synkowi przeszedł katarek:) Mój coś troche kaszlał ale po syropie jak narazie jest spokój, najwyżej jutro odwiedzimy lekarza jak bedzie trzeba. oby nie:)
renata strasznie mi przykro.. trzymaj się cieplutko:*
asik zaproszonko wysłane:)

Ja juz wykąpałam małego, właśnie kończy kolację. Ja coś nie mam apetytu, wczoraj wróciłam od przyjaciółki przed pierwszą:-) D. mówił że mały był grzeczny i nawet za mna nie płakał:) w koncu udało nam się spotkac we trójke z kumpelkami jak za dawnych czasów:)

Co do nazwiska to tez mamy czasem zamieszanie hehe:) Piotrus ma nazwisko po tacie i często jak go rejestruje do lekarza to musze 3 razy powtarzać:p D. mówił że jak chodził do szkoły to tez się mylili także małego też to czeka:p

Agunia przypominam o edytowaniu postów:)

Ooo to dziewczynki małe są:) A co się stało z ich mamą jeśli mozna zapytac??

Ooo matko co za kobieta to jak z takim podejsciem dochowała się trójki dzieci?? Sumienia ona nie ma??
Ile masz lat i skąd jesteś bo chyba nie pisałaś??

AGUNIA to dla tej najmniejszej ty jestes mamusia... dodaj zdjecia rodzinki :)
CATSUN ciebie tez prosze o dodanie zdjecia. Fajnie wiedziec z kim sie rozmawia.

reklama
Catsumi-Szczerze cie podziwiam ! Chyba bym nie potrafiła wychowywać trójki dzieci ze tak to ujme nie swoich ale naprawdę moje wyrazy uznania a ich matka jak dla mnie samolubna s**a

Do góry