reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ;)
Dla nowych mam jestem Ola 19 lat w kwietniu , mama 4 miesięcznego Mariuszka ;)

U nas masakra Maniek od antybiotyku dostal strasznego uczulenia na calym ciele , w dzien spi a w nocy pozno usypia ... w nocy jestem sama bo Ł pracuje na 22 .
Od jutra do szkoly koniec juz ferii ;[

reklama
renata trzymaj sie.

Witam nowe mamusie. ;D Mam 20 lat i Kubusia który ma 1rok i 8 miesiecy:-D

Kubuś już dużo lepiej już zaczął ładnie noskiem oddychać a wczoraj to jak z kranu leciało oczywiście na noc sie pogarsza ale już jest o niebo lepiej ale dla pewności potrzymam go jeszcze w domku i jutro jeszcze leki dostanie

Ostatnia edycja:
Wybaczcie. Będę juz edytować;) Jestem tu od kilku dni;) Renata pewnie masz racje:) Trzymam Agunia- też trzymam kciuki za test!

Hejka:)
Witam nowe mamusie:) mam 22 lata i jestem mama 3letniego Piotrusia:-)
papitka to dobrze że synkowi przeszedł katarek:) Mój coś troche kaszlał ale po syropie jak narazie jest spokój, najwyżej jutro odwiedzimy lekarza jak bedzie trzeba. oby nie:)
renata strasznie mi przykro.. trzymaj się cieplutko:*
asik zaproszonko wysłane:)

Ja juz wykąpałam małego, właśnie kończy kolację. Ja coś nie mam apetytu, wczoraj wróciłam od przyjaciółki przed pierwszą:-) D. mówił że mały był grzeczny i nawet za mna nie płakał:) w koncu udało nam się spotkac we trójke z kumpelkami jak za dawnych czasów:)

Co do nazwiska to tez mamy czasem zamieszanie hehe:) Piotrus ma nazwisko po tacie i często jak go rejestruje do lekarza to musze 3 razy powtarzać:p D. mówił że jak chodził do szkoły to tez się mylili także małego też to czeka:p

Agunia przypominam o edytowaniu postów:)

Ooo to dziewczynki małe są:) A co się stało z ich mamą jeśli mozna zapytac??

Ooo matko co za kobieta to jak z takim podejsciem dochowała się trójki dzieci?? Sumienia ona nie ma??
Ile masz lat i skąd jesteś bo chyba nie pisałaś??

AGUNIA to dla tej najmniejszej ty jestes mamusia... dodaj zdjecia rodzinki :)
CATSUN ciebie tez prosze o dodanie zdjecia. Fajnie wiedziec z kim sie rozmawia.

reklama
Catsumi-Szczerze cie podziwiam ! Chyba bym nie potrafiła wychowywać trójki dzieci ze tak to ujme nie swoich ale naprawdę moje wyrazy uznania a ich matka jak dla mnie samolubna s**a

Do góry