No żesz ku...a go mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 nienawidzę trolli i mojej matki ma ku...a dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze matka się ojcu wyżaliła zadzwonił i na mnie wsiadł!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie dość że za PCK mam robić to jeszcze za ninkę ich pie...ch bachorów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ku...a ku...a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
tak dużo czasu. Liczę, że mały wyskoczy w 38tyg, co jeszcze zdążę na pierwszy zjazd na uczelni:-)
Sandra Ty to masz jeszcze sporo czasu aMilena to przegina z mała
Oj mój też coś pobąkuje ostatnio, że chce, żeby mały miał rok odrazu jak się urodzihahahah moj jest prawie 14lat straszy ode mnie i wcale nie dorósł on powiedział że zajmie się Oliwką jak będzie taka jak Ala....
Co do koloru nie taka drastyczna bo miałam identyczny kolor włosów jak się z mężem poznałam wiec powinien się liczyć z tym że kiedyś wrócę do tego koloru z tym że ja w tamtym okresie raz w mieś farbowałam włosy i jeszcze niebieskiego i zielonego tylko nie miałam
mój mąż ma taki sen, że boję się że jego nie dobudzę wczoraj zasnął na nierozłożonym łóżku budziłam go z 5razy, w końcu jakoś się wcisnęłam na łóżko to mnie zrzucił w śnie. Położyłam się na podłodze to po 3 godzinach mnie obudził, że czemu go nie budziłam i śpię na podłodzeSandraX oby nie było takiej potrzeby ,sąsiad mój też mówił Ewelinka zawioze cię na 100% jak zaczniesz rodzić a jak co do czego to spał i drzwi nie otworzył ot co wole mieć kogoś kto na 100 pojedzie nawet o 3nad ranem
oby wszystko było dobrze z maleństwem i dzidziąwiadomość od maleństwo20 :
byłam na usg. waga jest w niższym stadium czyli mała. ale całościowo jest symetrycznie. czyli nawet patrzac na to ze ja jestem mała to i dziecko może być małe. przepływy są w normie.
snoopy relaks, nie ma sensu się tak denerwować. Szkoda Twoich nerwów
Ostatnia edycja:
aleksandra87
Fanka BB :)
Dzieki kochane dzień udany jak najbardziej , spotkalam się z mamusiami i dzieciakami z forum Cz-wy , mlody sie wyszalał najpierw kolo imprezy potem na placu zabaw , teraz spiocha w najlepsze a ja siedze bo wypilam kawe i jakos czuje ciezko ze spaniem bedzie
Ja czekam na jakies zdj. miala dzisiaj wyslać ale chyba doopa , a i ciagle upał i upał a tak deszcz zapowiadali
snoopy nie denerwuj sie na co , chociaz nie wiem o co chodzi spokojnie :>
Femme wypowiem sie tak 1. bardzo mi sie podoba , 2 . ciekawe piekne nogi ci wyszły , 3. i tu powiem tak ogolnie wszystko fajnie aleeeee wygladasz jak bys nie spała hmm 48h co najmniej Zdrówka
O ognie puszczają :>
Ja czekam na jakies zdj. miala dzisiaj wyslać ale chyba doopa , a i ciagle upał i upał a tak deszcz zapowiadali
snoopy nie denerwuj sie na co , chociaz nie wiem o co chodzi spokojnie :>
Femme wypowiem sie tak 1. bardzo mi sie podoba , 2 . ciekawe piekne nogi ci wyszły , 3. i tu powiem tak ogolnie wszystko fajnie aleeeee wygladasz jak bys nie spała hmm 48h co najmniej Zdrówka
O ognie puszczają :>
pinky sky
Papitka najłatwiej to będzie jak będzie właśnie jak nasz bez pieluch prawie samo się naje i zabawi
Snoopy no to duża ale z ciekawości spojrzałam w Dominiki książeczkę i na 3 miesiące i 3 dni miała 69 cm Zajefajnie wyglądacie
Ola widzę że spotkanie się udało
Femme zdrówka
Eve bo mnie Twój suwaczek myli bo odwrotnie liczone jest
Vi i zrobiłaś??
Sandra no moja urodziła się 4 z tym że do 13 byłyśmy w szpitalu a 19 już na uczelni byłam
Snoopy no to duża ale z ciekawości spojrzałam w Dominiki książeczkę i na 3 miesiące i 3 dni miała 69 cm Zajefajnie wyglądacie
Ola widzę że spotkanie się udało
Femme zdrówka
Eve bo mnie Twój suwaczek myli bo odwrotnie liczone jest
Vi i zrobiłaś??
Sandra no moja urodziła się 4 z tym że do 13 byłyśmy w szpitalu a 19 już na uczelni byłam
hej
@ dostalam , brzuch nawala ze ledwie siedze. a mialam w ogrodku szalec, ale coś mi sie wydaje ze nie dam rady ;/
Snoopy, gleboki oddech, policz do 10.. i ak nie pomoglo to niewiem.. mi tez nie pomaga jak mnie ktos wpieni.. i wtedy glosno jest .. i niebezpiecznie jest przebywac w poblizu mnie
pogoda jakas pochmurna ;/ zamiast jeszcze być lato to juz czuc jesienią. ;/wczoraj taka kostucha rano byla ze moje dzieci jak na wojne poubieralam. ledwie na wioske dotarlismy i trzeba bylo sie rozbierac bo slonce wyszlo.
od cioci dostalam calą torbe kani. wczoraj wieczorem smazylam. no i na noc sie najadlam ich. nie powiem ze to byl dobry pomysl hahahahaha, ale tak mi posmakowaly ze musialam
Aleksandra fajnie ze spotkanie sie udalo.
@ dostalam , brzuch nawala ze ledwie siedze. a mialam w ogrodku szalec, ale coś mi sie wydaje ze nie dam rady ;/
Snoopy, gleboki oddech, policz do 10.. i ak nie pomoglo to niewiem.. mi tez nie pomaga jak mnie ktos wpieni.. i wtedy glosno jest .. i niebezpiecznie jest przebywac w poblizu mnie
pogoda jakas pochmurna ;/ zamiast jeszcze być lato to juz czuc jesienią. ;/wczoraj taka kostucha rano byla ze moje dzieci jak na wojne poubieralam. ledwie na wioske dotarlismy i trzeba bylo sie rozbierac bo slonce wyszlo.
od cioci dostalam calą torbe kani. wczoraj wieczorem smazylam. no i na noc sie najadlam ich. nie powiem ze to byl dobry pomysl hahahahaha, ale tak mi posmakowaly ze musialam
Aleksandra fajnie ze spotkanie sie udalo.
aleksandra87
hej z rańca
Oj Renata współczuje @ mi sie niedawno skończył :>
milenaa i jak tam ci idzie ? Wstawiła bys jakies swoje zdj :>
młody wstał o 6 no myslałam że uduszę ;/
a tak spać mi sie chcial oteraz mnie glowa boli ;/
Oj Renata współczuje @ mi sie niedawno skończył :>
milenaa i jak tam ci idzie ? Wstawiła bys jakies swoje zdj :>
młody wstał o 6 no myslałam że uduszę ;/
a tak spać mi sie chcial oteraz mnie glowa boli ;/
aleksandra87
A myślałam, że tylko ja miałam wczesną pobudkę, mój chociaż dał mi do 7 pospać
najczęściej wstaje wlaśnie o 7 a myslałam , że dłużej pospie ;/ po wczorajszych wybrykach .
Ja czekam na zdj. Kacpra z sesji bo ma wyslać .
A mały teraz spi a za oknem pochmurno , deszczowo ...
milenaa czyżby ta cisz cos oznaczała ? , a gdzie masz suwaczek ?? Juz nie ma dalszego naliczania ?
Zdjęcia dodane jest ich 80 więc wybralam tylko parę :>
Ostatnia edycja:
eve19
Mama Wiki i Simona
Hej jesteśmy my dobrze się czujemy na szczęście i czekamy na obiad muszę iść i zrobić w końcu bo kupiłam pomysł na kurczaka po hawajsku i musze go zjeść dziś do jutra czekać nie będę ;P
Sandra ja jak M nie mogłam dobudzić to go ściągałam z łóżka i musiał wstać bo ja na podłodze bym się nie położyła
Kasiek wkleiłam drugi suwak ale też jakoś dziwnie liczy ja to mam pecha do tych suwaczków jakiegoś
Femme szkoda ,że nie masz w domu bo przydaje się zawsze ,ja jak mi brakuje to wrzątek z solą i ręcznik na głowe siadam na podłodze i się inchaluje bo niestety mi na katar nic nie pomaga :/
Snoop nie denerwuj się tak bo złość urodzie szkodzi
RenataT ja miałam bolesne miesiączki też tragedia współczuje ci ,szkoda ,że ogródek musisz zostawić na później
Sandra ja jak M nie mogłam dobudzić to go ściągałam z łóżka i musiał wstać bo ja na podłodze bym się nie położyła
Kasiek wkleiłam drugi suwak ale też jakoś dziwnie liczy ja to mam pecha do tych suwaczków jakiegoś
Femme szkoda ,że nie masz w domu bo przydaje się zawsze ,ja jak mi brakuje to wrzątek z solą i ręcznik na głowe siadam na podłodze i się inchaluje bo niestety mi na katar nic nie pomaga :/
Snoop nie denerwuj się tak bo złość urodzie szkodzi
RenataT ja miałam bolesne miesiączki też tragedia współczuje ci ,szkoda ,że ogródek musisz zostawić na później
reklama
My se pospały o 9 mnie me zołzy obudziła już tak na dobre bo karmień Oliwki nie licze bo zawsze nie przytomna jej robię i usypiam razem z nią po
wiecie co siedze w domu i czekam na męża a już mi się czekać nie chce zjadła bym taką mega ociekającą tłuszczem pizze z salami ale wypłata w poniedziałak a ja 15zl w portfelu wiec sobie daruje chyba że mąż mi coś tłustego przywiezie;-)
wiecie co siedze w domu i czekam na męża a już mi się czekać nie chce zjadła bym taką mega ociekającą tłuszczem pizze z salami ale wypłata w poniedziałak a ja 15zl w portfelu wiec sobie daruje chyba że mąż mi coś tłustego przywiezie;-)