reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejjjj ale tu ciszaaaaaaa dzisiaj;-)
Siostra juz pojechala, troche lezki nam sie w oczkach pokazaly.. nie lubie sie zegnac;/:no::-(
Bylam wczoraj u lekarza i hmm smiac mi sie chce a z drugiej strony plakac normalnie..;/:angry::confused:
Pan doktor zwazyl mnie, zmierzyl cisnienie, powiedzial na kiedy termin, ktory to tydzien, pogratulowal.. hmm no i tyle.. aa i jeszcze pytal czy pale i czy mam problemy z sercem, watroba;/:dry::baffled::angry:
Nawet brzuccha nie ogladal, nie dotykal.. I powiedzial ze zglosi to tego szpitala ktory sobie zycze i w 10 badz 12 tyg polozna sie ze mna skontaktuje.. Dal mi ksiazeczke i o ciazy i powiedzial Milego dnia;/ Porazka...:angry::no::wściekła/y:

Aaa w ogole to boooli mnie megaaaa gardlo... Ma ktos jakis sposob procz tabletek.. i procz mleka i miodu ( na sama mysl mam odruch wymiotny) pije herbate z miodem i cytryna i narazie srednio to cos daje..

Ostatnia edycja:
reklama
SANDRA no to ładnie ciężarną z łóżka zwalił i na podłodze spałaś.

No i witam Was.
U mnie wczoraj po pracy zostaliśmy do mojego kuzyna za płotu zaproszeni na grilla wszyscy łacznie z mamą, pojedliśmy, posiedzieliśmy, mąż mi się trochę narypał i wygoniłam go spać na noc do siostry pokoju by nam wódką nie zionął (siostry oczywiście nie ma, he he).
Kacperek od kilku nocek jakoś nie spokojnie śpi, już tak ładnie spał budził się dwa góra trzy raz na cyca pojadł i spał dalej a teraz marudzi w nocy budzi się nawet pięć razy, kwęka, pociągnie pierś, płacze zasypiać dobrze nie może, chyba też mu kolejne zęby dokuczają.
Dziś rano o 6.40 się zbudziłam a o 6.55 wyjechałam z domku bo na zakupki przed pracą, a praca od 9. Dziś dużo zapisów było a po 11 nam światła brakło.
Moja szefowa ma światło na kartę i wczoraj dała kasę swojej matce by kupiła kartę a tej nie chciało się podjechać tam gdzie to kupić można, a dziś rano awaria w eletrowni była i kart nie można było kupić, wnerwiła się dziewczyna nieźle, jej facet przywiózł agregat ze staraży ale nie pociągnął suszarek i suma sumarum pożyczaliśmy prąd od sąsiada za płotu-he he.
Gości u mnie w domu mieli, Amelki chcrzestny przyjechała do matki swojej a mieszka ponad 400km od nas w Wałbrzychu i nas odwiedzili, Amelka się poryczała, że się go boi.
Ale przyszli jeszcze później jak ja wróciłam z pracy i już ok było nawet na koniec wujek jej buziaka ukradł. Amela fajnie z synkiem jego się bawiła.
Teraz dzieciaki śpią a ja postanowiłam Was odwiedzić.

kasiek zrobiłam.. wyszło mi ponad 40 krokietów wielkości prawie całej dłoni:-p bo robiłam takie pełne na duzym nalesniku :-D 1 zjedzony i brzuch pełny :-D hehe
magdas a co miał brzuch dotykać jak w tym tyg ciązy nic nie wyczuje jeszcze;-) nie stresuj się tak kochana..:-) będzie dobrze i będziesz zadowolona
dorotar tak z innej beczki to czym malowalas Amelci pasemka??:-)
sali też mi się nie raz tak zroniło.. i zawsze mi się kasują tylko długie posty :-p a te krótkie nigdy

net mi muli :/

Hej my dziś rano bo już wstałam na karbot i zakupy musze zrobić dla dzieciaków jakieś jeszcze Wiki może coś kupie w końcu :D

Madzia tu tak jest idziesz do lekarza potwierdza ciąże i umawia z położną tyle ,szkoda ,że mu o tabletkach nic nie mówiłaś :/ na gardło jak masz odruchy wymiotne polecam tu bardzo strepsils sama brałam i przechodziło mi tylko ten miodowy bo jest najlepszy :D

Snoop ciesz się ,że o 9wstałaś ja o godz 7 albo 8 wstaje bo Wiki na łóżku już się śmieje i woła ałam mama mniam i ide się ubierać :D

Ide coś zjeść bo głodna jestem :) a od wczoraj cycki mnie bolą jak cholera jeszcze mi spęczniały jak z Wiki w 6miesiącu :/

Hej.

czuje sie okropnie. boli mnie cale podbrzusze, nerki, i glowa.

wczoraj bylam na wiosce i co tam ze @. ogrodka polowe zrobilam. jak mi siostry kury nie rozniosą wszystkiego bedzie git.Musze siatke sobie zakupić :)

sali mi tez czesto zdarza sie ze posta zezre, akurat tego co nie trzeba ;/

Vi a żeś narobila tych krokietów.

mnie wczoraj wzielo na zrobienie ciasta. dwa wymodelowalam. plesniaka i murzynka dla Filipa ( bo on tylko tego typu je ).

ide bo tato przyszedł.

VI włosy Ameli robiłam specjalnym sreyami do włosów do pierwszego mycia był kolor.

Mały od mkilku nocek źle śpi, płacze chyba kolejne zęby idą.
A dziś leje od rana a po południu na dożynki mieliśmy jechać mam nadzieję, że przestanie padać.

WITAM..
U nas barowa pogoda,w piatek lało cały dzien wczoraj cieplutko a dzisiaj znowu pada od rana wrrr.

Czyżby Mila rodzila??;))

Dorotar na jaki kolor ją pofarbowalas??nie szkoda ci jej włosów??ma takie ładne ...

Ja czekam na moja przyjaciólke wpada dzisiaj na cały dzien o 21 odbierze ja mąz a teraz D po nich pojechał,szkoda ze taka lipna pogoda;/dzieciaki w domu beda sie bawiły;/

Eve ale przynajmniej widzę w którym tygodniu jesteś:p

MAgda nie wiem co Ci poradzić... Może kup sobie Hals te cukierki:) No i na kiedy masz termin??

Vi
w sumie bym zjadła krokieta:p

Hej hej my po weselu trochę otępiała jestem ale ogólnie fajnie było:) C śpi wypięty dupą strasznie śmiesznie to wygląda:p
Popiłam i pośmiałam się z wujostwem C.

Czyżby Mila rodzila??;))
Niestety nie rodzę :-(

milena nie obraz sie ale zebys nie miala jak słoń 24 miesiące w ciązy :D
Oby nie :))))
milenaa i jak tam ci idzie ? Wstawiła bys jakies swoje zdj :>
Obiecuję wstawić zdjęcie , ale już po porodzie , bo teraz jestem wykończona , i nie bardzo chce się publiczni w takim stanie pokazywać ;P
Milena ile Ty po terminie juz jestes??
Tydzień ...
milenaa czyżby ta cisz cos oznaczała ? , a gdzie masz suwaczek ?? Juz nie ma dalszego naliczania ? :D
Nudziłam się , skasowałam suwaczki , z myślą że pobawię się i zrobię nowe , po czym okazało się że nie da się już ustawić z tą datą co trzeba :) Więc suwaczek będzie dopiero odliczał wiek małej :-)

Miałam małe zamieszanie wczoraj w domu, i nie miałam dostępu do neta , a jak już miałam Siostra zadzwoniła że jej najmłodszy syn ma ponad 40stopni gorączki , zebym przyszła posiedzieć z resztą gromadki bo muszą do szpitala jechać , po czym jej powiedzieli ze małemu nic nie jest , i jak gorączka do poniedziałku nie spadnie ma iść do lekarza . Prawdopodobnie żabki mu idą i od tego gorączka . Potem wyszłam z P i z rodzicami na festyn zakończenia wakacji , i jakoś nie miałam kiedy wejść na Boom . O 16 muszę iść odebrać młodsza siostrę bo z gór wraca a mama w pracy , a o 17 idę do szpitala na KTG , może coś w końcu zaczną działać...
Miłego dnia .

reklama
Wróciłam radosna jak nigdy zakupów tyle ,że poradzić się nie mogłam a wydałam tylko 15funtów :)
kupiłam maluchowi ciuszków całą torbe za 3f ,Wiki nowy nocnik za 1f ale jest kozacki bo wygląda jak kibelek jak się go otworzy ,a gdy jest zamknięty to pówka :)
Sobie też trochę kupiłam ubranek i Wiki ,pościel nową za 50p nie otworzoną wogóle ,zasłonki z bamperem, a i M dostał elektryczny otwieracz do wina zadowolony banana na buzi miał aż się mamusi pochwalił to wyszła :D

Kasiek to już 15tyg a ja czuje się jak by był z 20 tyg co najmniej :)
przynajmniej się na weselu pobawiłaś ,a ja miałam we wrześniu jechać na śląsk do kuzynki na wesele a tu nie mogę :/

Do góry