reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vi ja wziełam sucz z ulicy i ona się u nas oszczeniła i tak została ona i szczeniaki:-D biore najmniejszego a za jakiś czas owaczarka francuza bym chciała bo piekielnie mi się podobają ale M chce niemca:-D ja to i konia bym ogarneła jak by mi ktos w koncu to marzenie z dziecinstwa spelnil:-D

papitka ja nie w temacie...:-( ale trzymam &&&&&&&&&&& żeby było po Twojej myśli;-)

soksy super z praca:-D musiałaś się sodobać że na dziendobry Cię posadzili na stołku:-D

magda co do pielusi taj jest od kad ze szpitala przyjechałyśmy:-D jak jej nie ma to wyje piekielnie, nawet stara się ja ssać bo mnie rozwala a smokiem pluje:-D

Snoopy duża Oliśka na tym zdjęciu:)

Maleństwo trzymaj się tam:)

Ola no bardzo miłe;)

Vi i jak korkiety???

Papitka powiem Ci że im dziecko starsze to łatwiej:)

Soksy gratulacje pracy:)

Heja

Malenstwo trzymam kciuki za szybkie wyjscie ze szpitala.

Snoopu slodziutkie zdiecie. Moi chlopcy tez z pielusią non stop musieli byc :)

Soksy gratuluje posadki :)

ale mi sie dziś nic nie chce ;/ ale jade z Ł na wioche. podlubac w ziemi, lub poudawac ze dlupie ;/ wczoraj prawie cale podworko wykosilam bo zaroslo trawą i do teraz czuje jak rece mi drzą hehehehekawe musze wypić i po zakupy jakies isc ;/

maaaaaaaaatko jak mi ciezko strasznie ;/ dobrze ze slonce swieci, to przynajmniej na sen nie ciągnie

Jedna kosztowała 5.99zł a promoca była 3 za dwie no to wzięłam DOminice bo to z naklejkami odchodzę od kasy a tam każda oddzielnie policzona baba w kasie że ona nie może odliczać (czyli robią każdego w bambuko) w informacji staliśmy chyba z 15 minut zanim to załatwili... No wiem że to mała kwota ale co będą mnie przewalać:p
Skoro tyle pisze to tyle ma kosztować :) Niby nie dużo , ale po co ludzi w **** robić ...

Femme Nie ja przesadzam tylko Mała przesadza :-):-)
Aleksandra Już mnie chyba nic nie pocieszy . Wolała bym sama z siebie urodzić ;-)
Snoopy Mała śliczna ..
Vi Ale narobiłaś ochoty na krokiety , mniiaaaam .
Soksy Gratuluję pracy .. !!!
Papitka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& .

A Mamie przywieźli wczoraj meble , i znowu mam zagracone wszystko . Najgorsze to że nie mam dojścia do swojego notebooka , i może mnie dziś zbytnio nie być . Miłego dnia ..

Dziewczyny dziekuje za kciuki na pewno się przydadzą. Pierwsza rozprawa w nastepnym tygodniu 29. My z niuniem dzisiaj do 8:30 spaliśmy wstał o 2 wypił 100ml herbatki a potem 150 mleka no ja nie wiem gdzie on to mieści pić mu sie chciało to mleka nie dotkął a potem jak wypił to jeść. Czasami już przesypia już całą noc bez budzenia się. Zaraz do miasta po zakupy coś na śniadanie trzeba kupić ;D

Kasiek - Wiem ale jakoś nie czuje wielkiego ciężaru przez to że mam Kubę i że jest taki malutki z pewnością jak zacznie chodzić itp będzie łatwiej Wcześniej czy później każda to przechodzi. Ksiek nawet o taka kwote trzeba sie ubiegać bo na pewno nie ty jedna bo jak tak każdy by podzedł i sie nie upomniał to ile zarobią na tym.

Milenka - ruszaj sie no ile można ?:-D

Soksy - Gratulacje.:tak:

hejka z rana;-):-p
kasiek Oliska już ma 64cm! wczoraj ją mierzyłam jak już usneła bo ledwo się już w wanience mieści klocek mały:-D a tak się wierci że wszystko już zalewa...

My dzisiaj leniwie , nawet owsianki nie chcę mi się zalać:-D

reklama
hahaha trochę nam się nudziło i mamy zdjęcie 3 kolory:-D nie dość że każda ma inne oczy to i kolor włosów:-D tak tak to moje córki:-D
Zdjęcie0810.jpg

Do góry