reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejjjj;-)
Kasiek termin mam na 12 kwietnia;-) a 11 moj tato ma urodzinki:p
Eve ojj ja tez uwielbiam te carbooty, hehe;-) za marne grosze mozna kupic super rzeczy, czesto nowe, zapakowane;-)
Milena ojj jeszcze chwilke;-)

Mnie dzis tak mdli, ze nawet nie mam ochoty nic jesc.... chyba zjem grejfruta..
T dzis byl na rano w pracy i na 20 idzie na nocke bo u nas karnawal jest teraz przez 2 nocki;-) Jak ktoras ma ochote sie zabawic to zapraszam heheheh;-))

reklama
Madzia co fajniejsze jak bym miała więcej pieniędzy to bym Wiki lalke kupiła taką brzydule 80cm fajna była ale nie chciałam tracić tyle kasy jutro M jej kupi bo hollyday jest i carbot ;)
Szykuj się na dziwczynke ja z Wiktorią miałam taką chęć na grejfruty i owoce oprócz nich nic nie jadłam praktycznie ;)

Eve oo to wielka lala;) a ile kosztowala?? U nas dzis tez byl carboot ale mi sie nie chcialo zwlec z lozka..;-)
Hmm na dziewczynke mowisz:p Fajnie by bylo;) Ja teraz wciagam wszystko co kwasne, no ale zobaczymy;-) Nawet herbata jest dla mnie za slodka.. a jak dzis widzialam jak T jadl ptasie mleczko to musialam glowe odwrocic bo mialam wszystko juz w gardle.. masakra.. totalny odrzut od slodyczy mam.. A kiedys cos wspominalas ze myslicie o przeprowadzce do Londka?;)

Hmm mam atrakcje helikopter telewizyjny lata mi nad domem, bo niedaleko stad jest ten karnawal caly ;-)

Hejka :-)

faktycznie pusto tu, tylko jedna strona do nadrobienia;-):-D

Milena no weź się ogarnij!! My bobasa chcemy:-) (uparte te Twoje dziecie będzie;-))

Magda ja na przeziebienie w ciąży brałam *spam* to syrop a na gardło verdinem psukałam tym dla dzieci;-)

Matko wiecie co poryczałam się wisząć M na szyi żeby nie jechał bo ja już bez niego nie wytrzymuję... Ale poszliśmy pakować na samochód meble do kuchni, panele i gres i zrozumiałam go... jutro ma na 11 do pracy wiec do domu musi zajechać i w garażu to wszystko zostawić. A cieżkie to diabelstwo jak nie wiem...

witam :) o widze ze pierwsza :)

eve super ze tak ci sie zakupy udały szkoda ze w PL nie ma czegoś takiego jak byłam w Bolton tez na to często chodziłam :)

milena ja jednak stawiam na tego słonia :-):-D

magda współczuje tych mdłosic ale jednka nie nastawiaj sie na dziewczynkę ja tez jadlam kwasne od slodyczy mnie odrzuciło a mam syna wiec to raczej nie ma regóły

snopy no takie pozegniania nie sa fajne :sorry2:

ja dzis do gina jade i mam troche stresa najchetniej bym nie pojechaa ale juz nie wyrabiam chwilami :no:

milego dnia życzę :)

heja.

ale wam fajnie z tymi carbotami ( czy jak sie to tam zwie ).U nas nima czegoś takiego.

Magda wspolczuje mdłosci. co do ciągot. z F jadlam wszystko, byle jesc. non stop bylam glodna. z O zelki i mandarynki. no i malosolne ogorki. jeeeeeeeeeeezu ile ja tego na traz moglam pochlonąć. ze mnie nie rozerwalo. ??

soksy mmmmm gin... ja chodze jak juz naprawde musze. jAkos nie lubie tam bywac ;)

My z Ł dziś swietujemy. 7 rocznica slubu. kiedy to zlecialo?? tyle lat i sie nie pozabijalismy?? medal jakis za to nam by sie przydał :)

zmykam zaraz znowu na moją wies. znowu z ogrodkiem walczyc.

Hej my wlaśnie od lekarza wróciliśmy. Niunio złapał wiruska i ma wysypke na całym ciałku. :-(
Leży teraz i sie cieszy do babci. W ogóle nie miałam czasu wejsć i poczytać ostatnio. musimy ze dwa dni posiedzieć w domku i szczepienie z 12 września na października przeniesione tylko nie wiadomo którego jeszcze.

Milena rodzisz?

Dzień dobry ;-)
Troszkę mnie nie było no ale wolne miałam :-D :-) w końcu ! :-)
Wczoraj fajnie dzień spędzony w Ocean Parku byliśmy później jakieś zakupy i tak cały dzień poza domem ;-)
Ninie kupiłam w Auchan super czapkę już jesienną 2pary rajstopek z Hello Kitty za 15 zł były takie fajne jakieś skarpetki no i kapcie takie laczki po domu żeby w końcu ubierać zaczęła :-p

My dalej z katarem się męczymy u Niny inhalację nad miską odpadają więc myślę nad zainwestowaniem w inhalator posiada któraś ?

MILENAAA - urodziłaś już ? :-p:-D

EVE - wow ale Ci się zakupy udały :-) :yes:

MAGDA - ja też potwierdzam że na dziewczynkę owoce z Niną w ciąży ciągle owoce jadłam kilogramami :-)

Milena poszłaś już??

Eve
to widzę że zakupy udane:)

Magda fajne takie wiosenne dzieciątko:)

Eh jeszcze jeden dzień i na wakacje do rodziców:) U nas słoneczko dziś ale zimno

Snoopy już nie długo:)

Renata
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:):)

reklama
Hej jesteśmy my w trójke z Wiki na kolanach :)
Dziś to mam chęć M zabić ciągle mi na złość robi :/
Madzia fajna ta lalka ale nie chciałam jej powiększać kolekcji ostatnio jej kupiłam lalke więc się nią bawi ma już tyle zabawek ,że sama o nie się przewracam :)

Renata w PL u nas są pchle targi też tanio można kupić różne rzeczy :)

Femme ja mam w PL inchalator swój stary ale to nic nie pomaga lepsze są inchalacje pod ręcznikiem nad miską moja Wiki też lubi nad miską bo jak w PL chorowała to dałam jej ten inchalator ma 15lat a działa jeszcze i jej nie pomógł ;/

Zabije go zaraz :/
czesc tu wiktoria pozdrawiam mamusie ;) yu musiałam jej
dać paluchem wcisnąć ;D
'

Do góry