reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejjjj;-)
Kasiek termin mam na 12 kwietnia;-) a 11 moj tato ma urodzinki:p
Eve ojj ja tez uwielbiam te carbooty, hehe;-) za marne grosze mozna kupic super rzeczy, czesto nowe, zapakowane;-)
Milena ojj jeszcze chwilke;-)

Mnie dzis tak mdli, ze nawet nie mam ochoty nic jesc.... chyba zjem grejfruta..
T dzis byl na rano w pracy i na 20 idzie na nocke bo u nas karnawal jest teraz przez 2 nocki;-) Jak ktoras ma ochote sie zabawic to zapraszam heheheh;-))

reklama
Madzia co fajniejsze jak bym miała więcej pieniędzy to bym Wiki lalke kupiła taką brzydule 80cm fajna była ale nie chciałam tracić tyle kasy jutro M jej kupi bo hollyday jest i carbot ;)
Szykuj się na dziwczynke ja z Wiktorią miałam taką chęć na grejfruty i owoce oprócz nich nic nie jadłam praktycznie ;)

Eve oo to wielka lala;) a ile kosztowala?? U nas dzis tez byl carboot ale mi sie nie chcialo zwlec z lozka..;-)
Hmm na dziewczynke mowisz:p Fajnie by bylo;) Ja teraz wciagam wszystko co kwasne, no ale zobaczymy;-) Nawet herbata jest dla mnie za slodka.. a jak dzis widzialam jak T jadl ptasie mleczko to musialam glowe odwrocic bo mialam wszystko juz w gardle.. masakra.. totalny odrzut od slodyczy mam.. A kiedys cos wspominalas ze myslicie o przeprowadzce do Londka?;)

Hmm mam atrakcje helikopter telewizyjny lata mi nad domem, bo niedaleko stad jest ten karnawal caly ;-)

Hejka :-)

faktycznie pusto tu, tylko jedna strona do nadrobienia;-):-D

Milena no weź się ogarnij!! My bobasa chcemy:-) (uparte te Twoje dziecie będzie;-))

Magda ja na przeziebienie w ciąży brałam *spam* to syrop a na gardło verdinem psukałam tym dla dzieci;-)

Matko wiecie co poryczałam się wisząć M na szyi żeby nie jechał bo ja już bez niego nie wytrzymuję... Ale poszliśmy pakować na samochód meble do kuchni, panele i gres i zrozumiałam go... jutro ma na 11 do pracy wiec do domu musi zajechać i w garażu to wszystko zostawić. A cieżkie to diabelstwo jak nie wiem...

witam :) o widze ze pierwsza :)

eve super ze tak ci sie zakupy udały szkoda ze w PL nie ma czegoś takiego jak byłam w Bolton tez na to często chodziłam :)

milena ja jednak stawiam na tego słonia :-):-D

magda współczuje tych mdłosic ale jednka nie nastawiaj sie na dziewczynkę ja tez jadlam kwasne od slodyczy mnie odrzuciło a mam syna wiec to raczej nie ma regóły

snopy no takie pozegniania nie sa fajne :sorry2:

ja dzis do gina jade i mam troche stresa najchetniej bym nie pojechaa ale juz nie wyrabiam chwilami :no:

milego dnia życzę :)

heja.

ale wam fajnie z tymi carbotami ( czy jak sie to tam zwie ).U nas nima czegoś takiego.

Magda wspolczuje mdłosci. co do ciągot. z F jadlam wszystko, byle jesc. non stop bylam glodna. z O zelki i mandarynki. no i malosolne ogorki. jeeeeeeeeeeezu ile ja tego na traz moglam pochlonąć. ze mnie nie rozerwalo. ??

soksy mmmmm gin... ja chodze jak juz naprawde musze. jAkos nie lubie tam bywac ;)

My z Ł dziś swietujemy. 7 rocznica slubu. kiedy to zlecialo?? tyle lat i sie nie pozabijalismy?? medal jakis za to nam by sie przydał :)

zmykam zaraz znowu na moją wies. znowu z ogrodkiem walczyc.

Hej my wlaśnie od lekarza wróciliśmy. Niunio złapał wiruska i ma wysypke na całym ciałku. :-(
Leży teraz i sie cieszy do babci. W ogóle nie miałam czasu wejsć i poczytać ostatnio. musimy ze dwa dni posiedzieć w domku i szczepienie z 12 września na października przeniesione tylko nie wiadomo którego jeszcze.

Milena rodzisz?

Dzień dobry ;-)
Troszkę mnie nie było no ale wolne miałam :-D :-) w końcu ! :-)
Wczoraj fajnie dzień spędzony w Ocean Parku byliśmy później jakieś zakupy i tak cały dzień poza domem ;-)
Ninie kupiłam w Auchan super czapkę już jesienną 2pary rajstopek z Hello Kitty za 15 zł były takie fajne jakieś skarpetki no i kapcie takie laczki po domu żeby w końcu ubierać zaczęła :-p

My dalej z katarem się męczymy u Niny inhalację nad miską odpadają więc myślę nad zainwestowaniem w inhalator posiada któraś ?

MILENAAA - urodziłaś już ? :-p:-D

EVE - wow ale Ci się zakupy udały :-) :yes:

MAGDA - ja też potwierdzam że na dziewczynkę owoce z Niną w ciąży ciągle owoce jadłam kilogramami :-)

Milena poszłaś już??

Eve
to widzę że zakupy udane:)

Magda fajne takie wiosenne dzieciątko:)

Eh jeszcze jeden dzień i na wakacje do rodziców:) U nas słoneczko dziś ale zimno

Snoopy już nie długo:)

Renata
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:):)

reklama
Hej jesteśmy my w trójke z Wiki na kolanach :)
Dziś to mam chęć M zabić ciągle mi na złość robi :/
Madzia fajna ta lalka ale nie chciałam jej powiększać kolekcji ostatnio jej kupiłam lalke więc się nią bawi ma już tyle zabawek ,że sama o nie się przewracam :)

Renata w PL u nas są pchle targi też tanio można kupić różne rzeczy :)

Femme ja mam w PL inchalator swój stary ale to nic nie pomaga lepsze są inchalacje pod ręcznikiem nad miską moja Wiki też lubi nad miską bo jak w PL chorowała to dałam jej ten inchalator ma 15lat a działa jeszcze i jej nie pomógł ;/

Zabije go zaraz :/
czesc tu wiktoria pozdrawiam mamusie ;) yu musiałam jej
dać paluchem wcisnąć ;D
'

Do góry