reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziś pobudka o 6.30, mały nie da pospać mamusi, trochę chłodniej więc od razu lżej.
Wczoraj dzieci zasneły, mąż oglądał filmy na kompie u mojej siostry a ja leżałam w łóżku i naszła mnie niesamowita ochota na pizzę i naleśniki z serem, Boże jaka głodna byłam, a nie chciałam nic innego jeść więc przytuliłam się do synka i poszłam spać.

VI dzięki za wiadomość o MALENSTWIE, swoją drogą waga mała, ale ostatnio znajoma urodziła córeczkę w terminie i mała mniała nie całe 2 kilo na szczęście wszystko ok i po paru dniach do domku wyszli.
Tyle, że nas zatkało bo ona ogladała paralotniarza i nagle ucieczka.
Co do włosów dzięki, ciemne włosy miałam praktycznie od kiedy zaczełam farbować i już mi się znudziły, czasem trzeba zmiany, choć w tym i w tym kolorze dobrze się czuję.

SNOOPY śliczna Oliwcia.
Mój Kacperek też od początku z pieluszką śpi.
Wyglądasz jak ich siostra a nie matka.
PAPITKA dobrze, że Twój się trochę ogarnął, a ojciec brrr szkoda gadać:no:

SOSKY dobrze, że udało się pracę znaleźć, co to za sklep PSS??

KASIEK i dobrze, że zauważyłaś oszustwo, co z tego że małe kwota za te pieniądze masz loda dla siebie i małej czy co innego, ja też interweniuje jak zobaczę, że w konia chcą mnie zrobić.
To i miłe spotkanie miałaś.

MILENA znowu jesteś???:-D

reklama
Aleksandra MIłego dnia !!
Snoopy Dorotar dobrze mówi , wyglądasz jak ich siostra a nie mamuśka ;P Śliczne zdjęcie .
Dorotar A no jestem . P mi zapowiedział ze we wtorek góra idę do szpitala jak nie zacznę sama rodzić :-) Zjadła bym naleśniki z serem ... Jutro sobie zrobię może , bo dziś pierogi na szybko , bo u mnie zamieszanie z meblami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wampi Dzień dobry :-D:-D:-D

Duszno strasznie ; /// Uciekam coś zjeść ... Postaram się później jeszcze wejść ..

Ostatnia edycja:
MILENA ja cały czas mam ochotę na te naleśniki i pizzę ale bardziej na pizzę, a od początku tygodnia chodzą za mną śledzie w smietanie, jutro jadę na zakupy przed pracą, kupię chyba płaty i się zrobi.

SNOOPY - hehe ty tą laskę co jest na zdjęciu ze mną pamiętasz ? :-p

ALEKSANDRA - ja jeszcze tych zdjęć nie dostałam z tego dziwacznego aparatu a z tego normalnego nie ma co oglądać :-p a ty na tej sesji byłaś ?

VI - napiszesz jak robisz krokiety ? :-) też bym może spróbowała :-p

SOKSY - to fajnie Ci z pracą wyszło :-)

Ja dalej zakatarzona chodzę :dry: już mnie to wkurza bo co się wysmarkam to z powrotem oddychać nie mogę :no:
Kupiłam kotu drapak z biedronki z taką piłeczką zawieszoną ale się skubany bawi
laugh.gif
chyba z 20minut już to męczy
p.gif

już drugą noc pod rząd spać nie mogę
no.gif
nie wiem o co chodzi przysypiam na kilka minut i się budzę i tak w kółko ...
dry.gif

Femme - no jak nie ma co oglądać ! Na pewno jest :) a ja tak byłam wczoraj i ja i mlody :) zobaczymy jakie efekty ale nie wiem kiedy .
Idę zaraz sie szykowac na dni Cz-wy dzisija Grzeszczak i kora(o ile nie siedzi :D )
Milego dnia babuszki

Hej jesteśmy i my :)
Maleństwo20 trzymaj się cieplutko maluszek jeszcze podrośnie mnie też straszyli ,że Wiki jest za mała ,że ma brzuszek za duży a jak się urodziła to szok bo kawał kobitki ;)
Kasiek to dopiero 4miesiąc się zaczął więc dopiero zacznie się ruszać :)

Madzia nie pij też herbaty dużo bo herbata wysusza ja po wodzie czuje się idealnie i do tego jem lekkostrawnie tak ,żebym później w łazience co 5min nie londowała :)

Snoop jakie ty masz duże i śliczne te gwiazdy swoje kiedy te moje takie będą :D

Femme weź zrób sobie napar z rumianku i mięty jak uczulona nie jesteś bo może to zatoki i ci wszystko zejdzie tylko musisz się inchalować :)

kasiek krokiety przełożyłam na dziś :-p hehe taka pilna jestem ;-)
Femme napisze na kulinarnym wątku :tak: kiedys na majówkowym wstawiałam zdjęcia to mogę jeszcze zdjecia dorzucić :-p
Dorotar no rozumiem , moja córka też jest nieprzewidywalna ale jeśli chodzi o ulice nawet jak biegnie po chodniku to przy ulicy sama wie ze musi się zatrzymać i jeszcz enie było zeby moi wleciała na ulicę , czy to ruchliwa czy nie , np taka jak u mnie pod domem gdzie tyulko ja i 2 sąsiadów po nniej jeździmy :-D nie wychodzi sama dopóki jej nie pozwolę :-) a jak widzi samochód albo słyszy to sama ucieka na trawę i ciagnie Emmę ze sobą za rękę :-D

maleństwo mi napisała że na razie kazali jej odstawić żelazo i powiedziała ze wyniki sa ok póki co , i dalej czeka na obchód , na razie jej nie wypuszczają

Ostatnia edycja:
SNOOPY - hehe ty tą laskę co jest na zdjęciu ze mną pamiętasz ? :-p
Wiesz co buzie ma jakąś taką znajomą a to od nas z forum??:-p

eve i Twoje urosną na wszystko przychodzi pora;-):-D
Vi tak czytam o Twoich dziewczynkach to u mnie z Alą ta sama jazda z tym że uciekając w bok drze się że ją rozjedzie:-D

Miałam wyjśc z laskami do sklepu, ubrałam się wszystko ładnie pięknie schodzimy już na dół i jak luneło... tak dupa z wyjscia:-D dobrze że tylko po słodycze miałyśmy isć:-D

reklama
witam :)
dzięki dizewczyny jeden dzen w pracy i teraz dopeiro w środę :D coś mi za dobrze idzie
snoopy super wygladacie tak kolorowo hehehehe :D
milena nie obraz sie ale zebys nie miala jak słoń 24 miesiące w ciązy :D
Dorotar PSS to sieciówka sklepów spożywczych

aleksandra udanego wyjscia

u nas caly dzien leje do mnie w koncu przyszedł stół i krzesła ale... stół ma inne nogi ni z chciałam :angry: :wściekła/y: zadzwoniłam do nich to powiedzieli ze w poniedziałek wyślą i na wtorek mają być a ja przecież muszę miec na czym kawe postawic czekałam tydzien a mialo byc 2 dni eh zła jestem :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry