reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Famme dokładnie u mnie by było to samo.... a ona jeszcze od sąsiadów takie teksty słyszała że po nich to bym sie na pewno załamała... jedna jej powiedziała że to wstyd zadawac sie z kaleką a inna znów że nie bedzie patrzec jak ona zdycha w cierpieniach.... Jacy ludzie sa okrutni to sie w głowie nie mieści...
daff to dmuchaj mocno by ten deszcz ze sniegiem do mnie przyszedł.... seba mnie wykończy co chwile pyta kiedy spadnie snieg hehe

Witam z rana :-) ja już w pracy grzeje krzesło :-p zaraz zabiorę się za śniadanie :-p :-)

LOLKAK - hehe z niemowlakami to jest masakra z tymi kupami :-p Nina też mi takie akcję robiła nie chciała bym znowu tego przerabiać :-p

DAFFI - i tu się mylisz mojej koleżanki córka miała trochę ponad rok jak zaczęła mówić normalnie zdaniami w sumie ;-) nie znam drugiego takiego dziecka ale na prawdę gadała ja też bym nie uwierzyła jak bym nie usłyszała ;-) w wieku 2 lat ona już mówi normalnie jak 5-6 latka ;-) i to takimi tekstami wali że można się nogami zakryć wyobrażasz sobie 2 latka wpada do pokoju i mówi "mama babcia mnie uraziła, jest mi smutno" :szok:
No i gratuluje mieszkanka ! :-)

KONICZYNKA - pierwszy raz słyszę o takiej depilacji daj przepis :-p :-D ...o już napisałaś ciekawe ciekawe spróbuje bo raczej tani sposób napisz ile Ci włoski nie odrastały bo to w sumie najważniejsze :-)

ELIZA - ja tam wcale śniegu nie chce :dry: :-p

PATRYCJA - ja podziwiam takich ludzi ja to bym się załamała i albo zabiła albo zamknęła w pokoju i czekała aż to się skończy nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazić ...a niektórzy żyją dalej i jeszcze cieszą się z tego życia ! to jest coś niezwykłego dla mnie :-)

MAMUSIAMIKUSIA - a co ojciec małego nie czuje się do wychowywania syna ? ... masakra szkoda małego :-(
jest dobrym mezem i ojcem... ale nabroil i teraz za to placi :( najpozniej wroci do nas pod koniec marca, ale jest szansa ze w grudniu bedzie wolny. ale jak nie to bede miala jeszcze wiecej problemow :( w styczniu urodze, a sama z dwojka dzieci przez pol dnia nie dam sobie rady, a nie chce wracac do tesciow bo mnie draznia i nic im nie pasuje... ehhh juz nie mam na to sily :(

fikusek a teraz na czym jedziesz:-p zrezygnwałas z tego? ja mam depilator i nasadke golaca ale mi spadł i nasadka golaca nie działa ( sama nasadka 100 zł:/) i teraz szukam alternatywy bo po jednorazówkach mam uczulenie w okolicach bikini zawsze:/

fikusek a teraz na czym jedziesz:-p zrezygnwałas z tego? ja mam depilator i nasadke golaca ale mi spadł i nasadka golaca nie działa ( sama nasadka 100 zł:/) i teraz szukam alternatywy bo po jednorazówkach mam uczulenie w okolicach bikini zawsze:/
no ja narazie jednorazowka bo jak wrocilam to nigdy nie zastanawilam sie nads tym czy tamto kupie w pl:p ale teraz kupie de;pilator:)

Femme ja tam snieg lubie ale miesiac czasu a potem do widzenia i wiosna niech bedzie:-D

Co do depilacji to ja maszynkę wole... siostra mi pozyczyla raz depilator.... myslalam ze rzuce nim o sciane:-D

U mnie sie chmurzy, wieje wiatr i jest zimno;/ Miki spi juz 1,5h. ehhh...
Cos na obiad wymyslec trzeba,sos mam i moze kopytka do tego zrobie...:-)

reklama
Do góry