reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PATRYCJA - :szok: jak można być takim bezlitosnym ja jestem wredna trzeba mi przyznać ale do ludzi którym naprawdę jest ciężko czy mają jakiś problem w życiu bym nie umiała złego słowa powiedzieć :no: ludzie w ogóle są dziwni :sorry:

MAMAMIKUSIA - a taka lipa w sumie lepiej tak niż jak by miał się dupkiem dla was okazać :sorry: a długo już siedzi ? bidulo to musiałaś się nastresować za dużą głupotę poszedł ?

ELIZA - hehe to ja tak też mogę mieć :-p ja lubię jak jest śnieg i świeci słoneczko wtedy jest pięknie :-)

FIKUSEK,UMI - a dajcie spokój z depilatorem :-p ja wosk owszem i to całą dolną partię sobie robiłam i wytrzymałam ale depilatora w życiu :-p boli jak cholera i podrażnia bardzo :dry: :-p

reklama
femme zalezy jaki depilator ja raz pozyczylam od mojej mamy z philipsa to nawet pół łydki nie wydepilowałam a tym moim spoojnie

Kurde my tu tak gadu gadu a ja sobie uswiadomiłam ze ze mnie siersciuch jest:/

femme zalezy jaki depilator ja raz pozyczylam od mojej mamy z philipsa to nawet pół łydki nie wydepilowałam a tym moim spoojnie

Kurde my tu tak gadu gadu a ja sobie uswiadomiłam ze ze mnie siersciuch jest:/
heeejjjcciiiia kochannnnneee
ale nnaskrobalyscie ze hohoh

dafiii gratkiiiii kochana mieszkannnkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vegasss wsio naj z okazji roczncy i 7 zabka:)

feemmmeee jak tam u ciebie kochana
elizka no ja ci powiem ze mi sie by przydal sen zazdroszcze ci czasem tego zmeczenia prznajmnej czujesz ze zyjesz przy maluszkasz

eweeeee ty to sie biedna masz z tymi snami

koniczynkooooo fajny sposob n deppilacje ale dl mnie zaskomplikowanyyyy

fiskusek twoj spososb mi sie pdoba pierwszy raz cos takiego widze

kasiuch oj to twoj mayl sie biedny naplakal

co do mowiacych 12 miesiecznych dzieci to mi to jakos nie pasi ale moze to jestm ozliwe moja mala a 2.5 roku i dopiero sie tak na[prawde rozkrecila teraz potrafinarysowac buzke oczka nose uszy wloski raczi i nozki np a 12 miesieczne dziecko z mowaaa ehhh no moze mozliwe

umi kochana co tam u ciebie slychac ciekawegooo

a co do sniegu MARZE O NIMMMMM NAWET CALYYY ROOKKKKKKKKKK

UMI A CO TO ZA LISTA ZYCZEN UMI CHCE TOOO JEJU NA NIE MA KONJCA ALE PRZYZNAM ZE CIEKAWA HEHEHEH TY TEZ JESTRES Z LUTEGO WIDZE

Ostatnia edycja:
heeejjjcciiiia kochannnnneee
ale nnaskrobalyscie ze hohoh

dafiii gratkiiiii kochana mieszkannnkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vegasss wsio naj z okazji roczncy i 7 zabka:)

feemmmeee jak tam u ciebie kochana
elizka no ja ci powiem ze mi sie by przydal sen zazdroszcze ci czasem tego zmeczenia prznajmnej czujesz ze zyjesz przy maluszkasz

eweeeee ty to sie biedna masz z tymi snami

koniczynkooooo fajny sposob n deppilacje ale dl mnie zaskomplikowanyyyy

fiskusek twoj spososb mi sie pdoba pierwszy raz cos takiego widze

kasiuch oj to twoj mayl sie biedny naplakal

co do mowiacych 12 miesiecznych dzieci to mi to jakos nie pasi ale moze to jestm ozliwe moja mala a 2.5 roku i dopiero sie tak na[prawde rozkrecila teraz potrafinarysowac buzke oczka nose uszy wloski raczi i nozki np a 12 miesieczne dziecko z mowaaa ehhh no moze mozliwe

umi kochana co tam u ciebie slychac ciekawegooo

a co do sniegu MARZE O NIMMMMM NAWET CALYYY ROOKKKKKKKKKK

UMI A CO TO ZA LISTA ZYCZEN UMI CHCE TOOO JEJU NA NIE MA KONJCA ALE PRZYZNAM ZE CIEKAWA HEHEHEH TY TEZ JESTRES Z LUTEGO WIDZE

szybko nadrabiaals i conieco mylnelo ci sie:D:D:D:D:D
hihihi
k015.gif

UMI - ja się dzisiaj pozbyłam z mojej "myszki" :-p sierści bo już takiego konga to dawno nie miałam ale że nie była używana to zarosła :laugh2: :-p

SOSO - :-) a u mnie spokojnie po śniadaniu jedną umowę z klientem już podpisałam więc luzik a co tam w wielkim świecie :-) ale ja bym sobie do Holandii pojechała :-p w coffee shopie już byłaś ? :-p :-D

reklama
femme:-D to ja akurat tam jestem w miare:-p po @ bede musiała sie ogarnac ale moje nogi masakra:-p
soso no wiesz i tak nie wiele rzeczy zaznaczyłam a tak na prawde to chce o wiele wiecej:-p

Do góry