reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

7 zabka julka ma.. i rocznice 3 obchodzilam ja:D
Vegas pisala ze ma 10 stycznia:D
upsssssaqhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no to gratki kochanieee :_) tez tak myslalam powaznie ze to julcia ale mowie nie napewno martynka bo wiesz powiem ci szczerze ty i vegas mi sie od kad siedze na tym forum mylicie nie wiem czemu zawsze was myle ze soba heheheheehe ale gafa:D:D:

Umi kochan nie wiele:szok::szok::szok::szok::szok:hehehehehehe naprawde niewele ale powiem ci gust to ty kobieto masz najbartrdziej mi sie podoba paleta cieni powaznie na punkcie makijarzu mam jobla :p:-):-):-)\

femme raz w zyciu bylam w coffieschopie al to jeszcze wczesniej niz teraz mieszkam tu ale sie ujaralam ze hohoh nigdy wiecej tego nie ruszeeeee jeju jakie to bylo straszneeee <nie dla mnie dla faceta od autokaru
wymiotowalam cala droge :p

dafiii no kiedys ci porwe to dziecko mowie ciiiijju co ja bym oddala zeby przytulicd je te puciusie sliczneeee moja taka chuda tyka jest a twoja takkkkaaaa bobo fajnaaa :pnormalnie zaraz zjem monitor tak ja lubie ta twoja julie

Ostatnia edycja:
reklama
Patrycja juz dmucham:)
doszlo cos?

No właśnie nie dochodzi nic... bardziej sie staraj :p:p:p
ja po godzinnej rozmowie telefonicznej z przyjaciółką ... ale se pogadałyśmy hehehe
Ale wiecie mam dług wdzieczności dla tego forum.... dzieki niemu poznałam wspaniałą osobę... nigdy nie miałam tak bliskiej przyjaciółki...choc mieszka 350 km ode mnie heh...

No właśnie nie dochodzi nic... bardziej sie staraj :p:p:p
ja po godzinnej rozmowie telefonicznej z przyjaciółką ... ale se pogadałyśmy hehehe
Ale wiecie mam dług wdzieczności dla tego forum.... dzieki niemu poznałam wspaniałą osobę... nigdy nie miałam tak bliskiej przyjaciółki...choc mieszka 350 km ode mnie heh...

patrysiu mowisz o mnie no wiesz kochana jestes:D:D nie no zarcikkk ale szczerze mowiac fajnie ze kogos takiego poznalas odleglosc nie ma znaczenia :p

upsssssaqhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no to gratki kochanieee :_) tez tak myslalam powaznie ze to julcia ale mowie nie napewno martynka bo wiesz powiem ci szczerze ty i vegas mi sie od kad siedze na tym forum mylicie nie wiem czemu zawsze was myle ze soba heheheheehe ale gafa:D:D:

Umi kochan nie wiele:szok::szok::szok::szok::szok:hehehehehehe naprawde niewele ale powiem ci gust to ty kobieto masz najbartrdziej mi sie podoba paleta cieni powaznie na punkcie makijarzu mam jobla :p:-):-):-)\

femme raz w zyciu bylam w coffieschopie al to jeszcze wczesniej niz teraz mieszkam tu ale sie ujaralam ze hohoh nigdy wiecej tego nie ruszeeeee jeju jakie to bylo straszneeee <nie dla mnie dla faceta od autokaru
wymiotowalam cala droge :p

dafiii no kiedys ci porwe to dziecko mowie ciiiijju co ja bym oddala zeby przytulicd je te puciusie sliczneeee moja taka chuda tyka jest a twoja takkkkaaaa bobo fajnaaa :pnormalnie zaraz zjem monitor tak ja lubie ta twoja julie

nic sie nie stalo.. mi tez nieraz sie pomesza jak sie tyle przeczyta.....
ja i vegas ci sie mylimy? a to dobre... hehe
cos ty julka juz taki pulpet nie ejst.. pokaze ci inne zdjecie.tu mozna pwoiedziec ze pulpet jest...

tu miala 5 miesiecy
Zobacz załącznik 303244

a tutaj 2 miesiace
Zobacz załącznik 303245

SOSO - no nieźle :-p to za łapczywa byłaś widzę :-p

PATRYCJA - ja też na forum poznałam moją w sumie obecnie najlepszą kumpele :-) tyle że my akurat mieszkamy tylko 30km od siebie i widujemy się :-p właśnie w sobotę jadę z nią na tą imprezę :-)

UMI - nogi to tam co 3 dzień chlasnę i jest good :-p no chyba że trzeba się odpicować to codziennie :-p ale teraz takiej potrzeby brak ... :-p

DAFFI - hehe ale z Julki pulpecik faktycznie a pokaż aktualne zdjęcie :-)

SOSO - no nieźle :-p to za łapczywa byłaś widzę :-p

PATRYCJA - ja też na forum poznałam moją w sumie obecnie najlepszą kumpele :-) tyle że my akurat mieszkamy tylko 30km od siebie i widujemy się :-p właśnie w sobotę jadę z nią na tą imprezę :-)

UMI - nogi to tam co 3 dzień chlasnę i jest good :-p no chyba że trzeba się odpicować to codziennie :-p ale teraz takiej potrzeby brak ... :-p

DAFFI - hehe ale z Julki pulpecik faktycznie a pokaż aktualne zdjęcie :-)

zrobie wieczorem zdj golaska to wstawie. najlepiej bedzie widac jej faldki.. nie sa juz jak te keidys ale poprzytulac sie jeszcze mozna:D

pati nie zapominaj o mnie, gdyby nie to forum nie poznałabys tak wspaniałej osoby jak ja hihi:-p
soso dziękuje jesli chodzi o makijaż to też mam fioła na tym punkcie chociaz bardziej na punkcie włosów
femme no ja od soboty zarosłam w sumie to nawet od piatku bo w poniedziałek szybko prysznic bo póxno wczoraj mi sie nie chciało:-p nic dzis trzeba eh
daff hihi widac ze mleczka jej nie żałowałas:-) słodka była

Ale mnie tu dawno nie było :-p:-p

femme widzę, że wróciłaś ;-) chyba bardzo Ci się nudzi w tej pracy :-)
Co do depilacji, to ja nie wiem jak Ty wytrzymujesz depilacje woskiem :szok: ja nawet depilatorem nie lubię, bo to tak boli :dry:

Daff No to z Julki naprawdę był pulpecik, bardzo się zmieniła :tak: najbardziej to lubię jej długie włosy.. kiedy Zuza będzie takie miała :-p
Zuza też była pulchniutka, tzn. dalej jest ale już nie tak bardzo :tak:;-)

Nie wiem co jeszcze miałam pisać :confused2::confused2: za dużo piszecie :-p

Wyobraźcie sobie, że Zuza wczoraj zasnęła już o 19, ja szczęśliwa, że będę miała tyle czasu dla siebie, bo myślałam, że to już na noc. Ale moja kochana córcia przed 21 już sobie wstała i do 24 biegała :angry::-p

reklama
Do góry