reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dobry:)

Ewi masakra ze snami :/
Koniczynka bardzo słodka depilacja :-D

ja wstałam porozbierałam łóżko i susze wszystko od nowa wkurza mnie ten grzyb mam dość :-(

edit.

Daff gratuluje mieszkanka:*

Ostatnia edycja:
reklama
No co do śniegu to Seba juz sie doczekac nie może.... u nas jest 4 stopnie i wieje jak cholera :/:/
A co do depilacji to to nie dla mnie :/ ja wole zwykłą maszynką przeleciec nogi...

wiecie co az sama narobilam sobie ochote na taka depilacje.... tylko czy to nie boli? ja jak plastrami robilam to myslalam ze oszaleje to nie dla mnie.. no i czy to jest naprawde takie skuteczne? i ciekawe jak szybko po tym odrastaja wloski nowe.
pewnie bedzie efekt taki jak po wosku:) ja znowu moge tak depilowac sie:) ten bol jakos mnie nie przeraza:) mialam depilator no ale sie zpsol:(

fikusek na Ciebie to coś działa? bo my sie z mamą nad tym od miesiaca zstanawiamy :-p faktycznie mozna sie pozbyc zbednego owłosienia?

Mój synuś skończy w grudniu 1,5 roku a dopiero teraz zaczął świadomie mówić mama, baba :( No ale mały przeżył traumę... Od lipca ojca widział tylko raz :( Strasznie za nim tęskni, to widać. Jak znajdzie jego zdjęcie to wpada w taki histeryczny płacz, że nie mogę go uspokoić.
Co do depilacji jestem za depilacją woskiem. Z tym, że nie w plastrach tylko w aplikatorze, takim jak w salonach kosmetycznych. Niestety to jest bolesny zabieg i trzeba mieć wprawę. Ja się uczę w tym kierunku więc wiem co mówię...
Idę małemu manne ugotować. Miłego dnia :)

Witam z rana :-) ja już w pracy grzeje krzesło :-p zaraz zabiorę się za śniadanie :-p :-)

LOLKAK - hehe z niemowlakami to jest masakra z tymi kupami :-p Nina też mi takie akcję robiła nie chciała bym znowu tego przerabiać :-p

DAFFI - i tu się mylisz mojej koleżanki córka miała trochę ponad rok jak zaczęła mówić normalnie zdaniami w sumie ;-) nie znam drugiego takiego dziecka ale na prawdę gadała ja też bym nie uwierzyła jak bym nie usłyszała ;-) w wieku 2 lat ona już mówi normalnie jak 5-6 latka ;-) i to takimi tekstami wali że można się nogami zakryć wyobrażasz sobie 2 latka wpada do pokoju i mówi "mama babcia mnie uraziła, jest mi smutno" :szok:
No i gratuluje mieszkanka ! :-)

KONICZYNKA - pierwszy raz słyszę o takiej depilacji daj przepis :-p :-D ...o już napisałaś ciekawe ciekawe spróbuje bo raczej tani sposób napisz ile Ci włoski nie odrastały bo to w sumie najważniejsze :-)

ELIZA - ja tam wcale śniegu nie chce :dry: :-p

PATRYCJA - ja podziwiam takich ludzi ja to bym się załamała i albo zabiła albo zamknęła w pokoju i czekała aż to się skończy nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazić ...a niektórzy żyją dalej i jeszcze cieszą się z tego życia ! to jest coś niezwykłego dla mnie :-)

MAMUSIAMIKUSIA - a co ojciec małego nie czuje się do wychowywania syna ? ... masakra szkoda małego :-(

reklama
no ja nie uslsyzlaam takze dla mnie to nadal dziwna sprawa no ale jak widze wyjatki sa....

a u mnie pada snieg ale z deszczem:(

Do góry