reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zapomnialam z radosci mieskzaniowej pochwlaic sie ze julce wychodzi 7 ząbek:)
prawa dolna dwójeczka juz troche zawitala na zewnatrz:D:D:D:D
gratki dla Julki za posiadanie nowego ząbka=)

nie umiem się przyzwyczaic Daffi do Twojego nowego avatara hehe. Zawsze myślę, że jakaś nowa mamcia napisała=D

reklama
Ale mialam dzis marude w domu:-( Placz, marudzenie, krzyk... az musialam paracetamol podac, bo mala chyba bardzo dziasla bolaly:-( Dopiero to pomoglo...
Hehe, kolezanka u mnie byla i robilysmy depilacje pasta cukrowa. na poczatku bzla masakra:-) bolalo, pasta sie lepila, od nog nie chciala odchodzic, nawet odcisk mi sie na palcu zrobil od nakladania pasty:szok::-D A potem zaczelo nam wychodzic i teraz uwzam, ze to fajny sposob depilacji :-) Szkoda tylko, ze nauka sporo czasu nam zajela i nogi mam tylko czesciowo lyse, a reszta porasta gesta czupryna, ktora specjalnie na dzis wyhodowalam :-D:-D:-D

Daffi
Gratuluje kawalerki, w sam raz prezent na wasza rocznice :-)
Vegas My tez mamy rocznice 10 stycznia, ale juz 7 :szok::szok::szok:
Femme Sliczna jest Ninka:tak::tak::tak: A zeza mozna nieoperacyjnie skorygowac nawet do 6 roku zycia:tak:

Ale mialam dzis marude w domu:-( Placz, marudzenie, krzyk... az musialam paracetamol podac, bo mala chyba bardzo dziasla bolaly:-( Dopiero to pomoglo...
Hehe, kolezanka u mnie byla i robilysmy depilacje pasta cukrowa. na poczatku bzla masakra:-) bolalo, pasta sie lepila, od nog nie chciala odchodzic, nawet odcisk mi sie na palcu zrobil od nakladania pasty:szok::-D A potem zaczelo nam wychodzic i teraz uwzam, ze to fajny sposob depilacji :-) Szkoda tylko, ze nauka sporo czasu nam zajela i nogi mam tylko czesciowo lyse, a reszta porasta gesta czupryna, ktora specjalnie na dzis wyhodowalam :-D:-D:-D

Daffi
Gratuluje kawalerki, w sam raz prezent na wasza rocznice :-)
Vegas My tez mamy rocznice 10 stycznia, ale juz 7 :szok::szok::szok:
Femme Sliczna jest Ninka:tak::tak::tak: A zeza mozna nieoperacyjnie skorygowac nawet do 6 roku zycia:tak:

napisz wiecej o tej depilacji:) co i ajk sie robi:D

Dzis korzystalysmy z gotowej pasty z allegro, ale jak ten pojemnik sie skonczy, to same bedziemy przygotowywac: potrzebne sa tylko cukier, woda i cytryna, a przepisy sa w necie. Teraz chcialysmy sie przekonac, jak wyglada dobrze zrobiona pasta, zeby miec na czym sie wzorowac przy wlasnym wyrobie :-)
Pasta jest gesta, podgrzewa sie ja, az zrobi sie lejaca. Potem trzeba ja przestudzic (az znowu zacznie gestniec i nie bedzie mocno klejaca) i wziac niewielka ilosc. W palcach wyrabia sie kulke, ktora powinna byc lepka, ale odchodzaca od palcow. Nastepnie z wlosem rozprowadza sie ja na nodze i pod wlos odrywa. Jak sie dobrze paste wyrobi, to naprawde depilacja jest latwa i skuteczna:tak: Zobaczymy, jak dlugo beda sie efekty utrzymywac:tak:
YouTube - Oriental Epilation. Part 1.

Hejka.
Daff gratulacje !!!! wiedzialam ze wam sie poszczesci!!!!:-) :tak:
No i gratki dla Julki , 7 ząbków juz:-)
Co do dziecka mówiacego zdaniami to ja wierze w to, bo ja sama jak mialam rok i miesiac spiewalam juz piosenki:-) nawet rodzice maja na kasecie mnie nagrana:-D takze zalezy od dziecka i odziedziczonych umiejetnosci po kims tam.:-)

koniczynka hehe no fajny sposób depilacji:-)

Dziewczyny wczoraj w niemczech spadlo 10cm sniegu:szok: czekam na dzisiejsze opady w polsce:-) bo co jak co ale zimno sie zrobilo i ledwo jest chyba 4 stopnie....:-)

Witam.
Ja po wczorajszym śnie ledwo żyłam. A jak szlam spać modliłam się żeby znów nic mi takiego się nie śniło.
Daffi Gratuluję. Powolutku szczęście do Was powraca.
Eliza Ja też czekam na śnieg.

Hej.. w nocy wstawałam chyba z 7 razy po czym przed 7 było koniec spania....No ale nie ma źle..

Daff bardzo sie ciesze że Wam sie udało :):) No i juz 7 ząbek... super :):)
Ewii co Ty masz z tymi snami.... wspólczuje :(
Ja wczoraj ogladałam Ekspress reporterów na 2 i bardzo poruszyl mnie reportaż o kobiecie na wózku.. przez chorobe straciła nogi i w przyszłości może stracić rece... a wraz z męzem założyła Fundacje i pomaga chorym dzieciom....Niesamowite to jest jak taka osoba potrafi zarażać swoim optymizmem inne osoby... podnosić ich na duchu...

Ooo ja widzialam reklame ze ma byc taki reportaz ale... ja nawet do m jak milosc nie wytrzymalam...:dry: dzieciaki juz o 19 spaly, hania o 20 zasnela ja obejrzalam na wspólnej i przelaczylam na 2 i zasnelam;] o 22:30 sie obudzilam... heh..
Mieć trójke dzieci tylko.... problemów z zasnieciem nie ma;]miki raz sie obudzil i Daniel tez wiec noc super.

Ewi współczuje snów... choc ostatio ja tez mialam glupi sen... obudzilam sie i rozplakalam:dry: ehhhh

konczynka narobilas mi ochoty na ta depilacje:)
Ewi wspolczoje snow:(

Eliza no wlasnie wczoraj ogladalam pogode i mowili ze u nas bedzie dzis padac snieg:0 zobaczymy:p zimno jest bo jest 5 stopni:)

reklama
wiecie co az sama narobilam sobie ochote na taka depilacje.... tylko czy to nie boli? ja jak plastrami robilam to myslalam ze oszaleje to nie dla mnie.. no i czy to jest naprawde takie skuteczne? i ciekawe jak szybko po tym odrastaja wloski nowe.

Do góry