fikusek1988
Mama Alanka:)
umi dzialalo na mnie no mlowie w angliicaly czas na tym jechalam sama w szoku bylam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest dobrym mezem i ojcem... ale nabroil i teraz za to placi najpozniej wroci do nas pod koniec marca, ale jest szansa ze w grudniu bedzie wolny. ale jak nie to bede miala jeszcze wiecej problemow w styczniu urodze, a sama z dwojka dzieci przez pol dnia nie dam sobie rady, a nie chce wracac do tesciow bo mnie draznia i nic im nie pasuje... ehhh juz nie mam na to silyWitam z rana :-) ja już w pracy grzeje krzesło zaraz zabiorę się za śniadanie :-)
LOLKAK - hehe z niemowlakami to jest masakra z tymi kupami Nina też mi takie akcję robiła nie chciała bym znowu tego przerabiać
DAFFI - i tu się mylisz mojej koleżanki córka miała trochę ponad rok jak zaczęła mówić normalnie zdaniami w sumie ;-) nie znam drugiego takiego dziecka ale na prawdę gadała ja też bym nie uwierzyła jak bym nie usłyszała ;-) w wieku 2 lat ona już mówi normalnie jak 5-6 latka ;-) i to takimi tekstami wali że można się nogami zakryć wyobrażasz sobie 2 latka wpada do pokoju i mówi "mama babcia mnie uraziła, jest mi smutno"
No i gratuluje mieszkanka ! :-)
KONICZYNKA - pierwszy raz słyszę o takiej depilacji daj przepis ...o już napisałaś ciekawe ciekawe spróbuje bo raczej tani sposób napisz ile Ci włoski nie odrastały bo to w sumie najważniejsze :-)
ELIZA - ja tam wcale śniegu nie chce
PATRYCJA - ja podziwiam takich ludzi ja to bym się załamała i albo zabiła albo zamknęła w pokoju i czekała aż to się skończy nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazić ...a niektórzy żyją dalej i jeszcze cieszą się z tego życia ! to jest coś niezwykłego dla mnie :-)
MAMUSIAMIKUSIA - a co ojciec małego nie czuje się do wychowywania syna ? ... masakra szkoda małego :-(
no ja narazie jednorazowka bo jak wrocilam to nigdy nie zastanawilam sie nads tym czy tamto kupie w pl ale teraz kupie de;pilatorfikusek a teraz na czym jedziesz zrezygnwałas z tego? ja mam depilator i nasadke golaca ale mi spadł i nasadka golaca nie działa ( sama nasadka 100 zł:/) i teraz szukam alternatywy bo po jednorazówkach mam uczulenie w okolicach bikini zawsze:/
fikusek ja mam taki Depilator Braun 7781 Silk Epil Xpressive GW 24M!! (1333078151) - Aukcje internetowe Allegro jestem z niego strasznie zaowolona ale ud za chiny nie wydepiluje:/ tylko łydki pach tez wszystko to zawsze golarka robiłam musze zainwestowac w ta nasadke:/