reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mlode Mamusie

reklama
kinga spoko wiem ;)

torby mam 3 takie średnie
koszule do szpitala rozpinane mam 2 sztuki tylko gaci jednorazowych muszę trochę kupić
szlafrok mam jeden jest świeżo uprany ale w nim łażę teraz
kapcie spoko kosmetyków zapasowych mam tj w małych opakowaniach pasta szampon szczoteczka do zębów i do włosów
jasia kapcie i szlafrok to na sam koniec resztę to można spakować na końcu co???

suszarki do włosów mam 2 wiec jedną mogę schować i ręczniki też mogę już wsadzić trzeba coś jeszcze

a te zajebiste wkłady :o

kurcze, to ja mam szlafrok i koszulę nocną, którą kupiła mi mama jak się dowiedziała, że jestem w ciąży, ale nie wiem czy ja wezmę do szpitala - założę ja jak będzie awaria światła w szpitalu ;) nie wiem po co mama kupiła mi XXL :( i kolor morski fuuuuu
Boże, jak ja dziś marudzę!!!

resztę musze kupic, kapcie, klapki pod prysznic chcę nowe, bo moje są podniszczone i byłoby mi wstyd w nich paradować

potrzebujemy dla nas:
- kilka koszul nocnych
- staniki dla karmiących + wkładki laktacyjne
- majtki (normalne)
- majtki jednorazowe
- podkłady (buuuu)
- klapki i kapcie
- kosmetyki dla nas
- telefon + ładowarka
- dokumenty

co jeszcze?? o czym zapomniałam? bo robię sobie listę potrzebnych rzeczy

to tera ja
-torbe mam
-laczki i kapcie pod prysznic
-koszule 2(mimo ze mieszcze sie w rozmiar M nawet S to od babci dostalam na gwiazdke rozmiar XXL-nawet nie przymierzalam ale nie inaczej jak w worku po pyrach bede wygladac,druga sobie kupilam i ta moze byc-seledynkowa z hipciem)
-gatki zwykle mam-tez dostalam od babci(no koments)
-kosmetyki mam

Pieluch do siebie nie mam-a co kupujecie te podklady czy te duze podpaski?..............oł gasz,juz sobie to wyobrazam......wkladki,cyckonosz z klapami(a widzialam sliczny na allegro zaraz poszukam i wam wkleje bo naprawde nie jest babciny)

A ja narazie szlafrok mam.
W moim małym miescie to sa dwie koszule na krzyz ale przed 14 lutym ma byc dostawa wiec kupie sobie ze dwie.
A tak a propo to w czym sie rodzi?? W swojej koszuli ??

ja muszę znaleźć kalpki pod prysznic

wolałabym nocne cienkie podpaski a nie jakieś wkłady - perspektywa czegość wielkości encyklopedii albo cegły w gaciach mi się mało podoba :o

koszule mam 2 i też duże mama kupiła 42 rozmiar trochę się w nich topię ale cóż są dobrej jakości w olano a nie do kostek i jedna jest w małe kotki a druga jakaś pastelowa z pieskami - zwierzyniec w pełni ale oki

majtki muszę kupić jednoraowe i normalne bo mam tylko stringi i brazylijki

dokumenty noszę w torebce

reklama
ja mam zamiar taki specjalny do karmienia kupić tylko jeden - na noc. Bo nie mam zamiaru potem mieć cycków do pasa jak Go będę cały czas nosić. A w dzień będę nosić albo z odpinanymi ramiączkami, albo odpinane z przodu. A ten z allegro śliczny.

Do góry