reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mlode Mamusie

reklama
raczej przesiadują po kilka, kilkanaście godzin w szkolnych murach, czytają książki i uczą się, a raczej próbują się uczyć do zbliżającej sesji, planują zakupy,bo właśnie uświadomiły sobie,że jeszcze praktycznie nic nie mają, są wiecznie niewyspane, i kłócą się z rodzinką o imię dla małej...tyle u mnie :laugh: pozdrawiam mamo boo i inne młode mamy

u mnie: sesja (jasna cholera) :( i kupa stresu z tym zwiazana a przy okazji staram sie nie za bardzo traktowac to powaznie ze wzglegu na dzidzie ale sie nie da! dzisiaj mialam trzy zaliczenia cwiczen, jutro zaliczenie wykladu, w przyszlym tygodniu znow trzy zaliczenia a w kolejnym oooooogromny egzamin0 ustny uf! ja chyba nie dam rady...
poza tym padam na pysk ;) brzus boli coraz czesciej i ja chce koniec zimy!!!
tym milym akcentem koncze i pozdrawiam

Achaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Skoro tak to ja życzę zdania pomyślnie wszytskich egzaminów, sesji itd :D I proszę się tak nie stresować - studia nie zając - nie uciekną :d I uczyć się też na spokojnie, bo dzidzia nie lubi stresów. Pozdrawiam wszystkie Mamusie - studentki :D

widze ze nie jestem sama:/
normalnie nie naje juz rady, egzamin za egzaminem, koło za kołem...:/
i na nic poza szkoła nie starcza mi zcasu, marze tylko o koncu tej sesji:/

pozdrowienia mamuski:)

No to witajcie w klubie. Modle sie by przezyc do 11 lutego wtedy mam ostatni egzamin i potem troche oddechu.... a w tym tygodniu dwa zaliczenia jeszcze mnie czekaja. Damy rade

reklama
a ja siedzę w domu i mi się cholernie nudzi
przerwa w stażu w pracy i urlop dziekański
od ranna tak się fatalnie czuję ze nawet nie chciało mi się wcześniej dokulać do kompa

teraz mam dylemat jak z fotela się dobimbać do kibelka wanny iłózka - od samego myślenia biodra mnie bolą

Do góry