reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mlode Mamusie

reklama
no to super. Ja musze poczekac do czerwca. A moze to dobrze bo ostatnio narzeczony dziala mi na nerwy :mad:

A u mnie jak narazie cicho o ślubie a święta ? Hmmmmmmm..... Pewnie będą nie za wesołe i szczerze to narazie nie czuję tej atmosfery...... Ale do tego czasu może się jeszcze dużo zmienić....
Mila czyżbyś miała jakieś wątpliwości co do narzeczonego ???

Mamo Boo nie nie mam wątpilowści tylko on czasami ma gorsze jazdy niz kobieta w ciąży a to przecież ja powinnam mieć fochy >:D

Milla nie przejmuj sie
mój misio też był nieznośny nawet poważnie zastanawiałam sie na tym ślubem w święta
ale już wszystko gra
wiemy że zyc bez siebie nie możemy i jest bardzo dobrze ::)]
będzie oki ;)

właśnie dlaczego??? dla mnie slub byl najwspanialszym dniem i szczerze mowiac chcialabym cos takiego przezyc jeszcze raz.... (oczywiscie z tym samym facetem :) )

ciarki???
kurcze ja juz siedze jak na szpilkach doczekać sie nie mogę
a czy nie dorosła do deklaracji to nie wiem to chyba zależy od człowieka
i od relacji z ukochanym ::)
bo z tego co wiem jesteśmy z Magą w tym samym wieku

i jestem bardzo szczęśliwa z powodu ślubu ::) :)

reklama
może i niedorosłam...różne są interpretacje,kocham mojego mężczyznę,chcę być z nim,ale nie odczuwam potrzeby posiadania papierka,który moje uczucie przypieczętuje...po drugie boję się deklaracji: nigdy i na zawsze..no i niestety nie wierzę w miłość do grobowej deski...

Do góry