Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Justyna no nieźle - ładnego aparata masz w domku
A ja wczoraj chciałam odłożyć kawę na stolik i tak to robiła p[rzed twarzą Rafała a ten kichnął i wylałam mu cała prawie na głowę. Tyle dobrze, że nie gorącą
Ubaw mieliśmy niezły. A teraz - bardzod obra wiadomość- Dawidek od zawsze marzył o spotkanniu z Michałem Wiśniewskim (każdy ma swoich idoli
) i ja strałam się od roku robić wszystko, aby się to spełniło. Niestety fundacji,którejpowierzyłam to zadanie musiał to tak długo zająć, a teraz kiedy pani doktor z Hospicjum wzięła sprawy w swoje ręce okazło się, że dawidek spotka się ze swoim idolem już 12 grudnia!!!!!!! W domu co jest jeszcze cudowniejesze. Nawet nie wiecie jak się cieszę
Już nie mogę się doczekać - jestem ciekawa jaką będzie miał mminę
A u Nas wszystko po staremu, wczoraj siostra Rafała darła się, że się rządzę, a dokłądnie ujęła to tak (do rodziców to mówiła) :"Ta małpa się rządzi". A ja stwierdziłam, że nie będę się idiotką pzrejmowała, a to, że żal jej dupę ściska, bo nasze dziecko bedzie miało normalną rodzinę to już jej sprawa
Gaja jak tylko słyszy jej głos to od razu zaczynakopać. Dziwne co nie ? Zawiśc ludzka i głupota nie zna granic...... Ale nieważne..... Dzisiaj musiałam sobei odpocząć, bo ostatniomnie tak brzuch rozbolał w autobusie jak wracaliśmy od Mojej Mami, że się poryczałam i rafał poprosił takeigo chłopaka, żeby mi wstał (sam by na to nie wpadł....) i postanowiłam się troszkę barzdiej oszczędzać, bo Gaja ma chyba też dość tych ciągłych podróż Zabrze - Katowice i tych stresów......... Tylko nie wiem ja to pogodzić, no bo przecież muszę jeździć do mamy i Dawidka.....
No to ja Wam znowu lekturkę zostawiam a pojawię się po południu, bo dzisiaj mam dzień leniuchowania
POZDARWIAM
A u Nas wszystko po staremu, wczoraj siostra Rafała darła się, że się rządzę, a dokłądnie ujęła to tak (do rodziców to mówiła) :"Ta małpa się rządzi". A ja stwierdziłam, że nie będę się idiotką pzrejmowała, a to, że żal jej dupę ściska, bo nasze dziecko bedzie miało normalną rodzinę to już jej sprawa
No to ja Wam znowu lekturkę zostawiam a pojawię się po południu, bo dzisiaj mam dzień leniuchowania
POZDARWIAM