reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Załączniki

• IMG_0073.jpeg
    IMG_0073.jpeg
    134,5 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_0074.jpeg
    IMG_0074.jpeg
    54,7 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Jeśli chodzi o półkę z testami to mam bajzel i na dodatek przykryty pierdolami bo nastolatka w domu;) jutro może ogarnę bo już tam pudełka z 2 miesięcy z ukrytymi testami. Ciążowych mam 10 pinków więc mogę robić od jutra 2dpo, ale się opanuję i zacznę jak wrócę że świąt od rodziców to będzie od 7 dpo;)

Jeśli chodzi o półkę z testami to mam bajzel i na dodatek przykryty pierdolami bo nastolatka w domu;) jutro może ogarnę bo już tam pudełka z 2 miesięcy z ukrytymi testami. Ciążowych mam 10 pinków więc mogę robić od jutra 2dpo, ale się opanuję i zacznę jak wrócę że świąt od rodziców to będzie od 7 dpo;)
Ja mam zamiar od 10dpo😂

reklama
No właśnie sądziłam, że ktoś mnie przelicytuje i zacznie już 6 dpo🤣 żeby nudno nie było haha
Choćbym chciała to już nie spełnię Twoje prośby, bo już dziś 7dpo🙈
10dpo brzmi rozsądnie, zawiodłaś mnie 🤣
A bo szkoda testów i plastiku na ujrzenie bieli 😂🙈, więc w wigilię spokojnie zerknę, wtedy będę mogła na wieczór wypić lampkę wina z czystym sumieniem 😂, jeszcze póki mogę 😂, bo jak zacznę miesiączkę to abstynencja przy clo 😂🙈

Do góry