G
guest-1715015400
Gość
ale słodkie misiaczki gratki,kiedyś tez zostałam psią mamą i pamiętam że fajny czas to był dużo śmiechu i radości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale słodkie misiaczki gratki,kiedyś tez zostałam psią mamą i pamiętam że fajny czas to był dużo śmiechu i radości
Ooo jakie słodziakiale słodkie misiaczki gratki,kiedyś tez zostałam psią mamą i pamiętam że fajny czas to był dużo śmiechu i radości
Prześliczne słodziaczki!!!!!
Ja mam zamiar od 10dpoJeśli chodzi o półkę z testami to mam bajzel i na dodatek przykryty pierdolami bo nastolatka w domu jutro może ogarnę bo już tam pudełka z 2 miesięcy z ukrytymi testami. Ciążowych mam 10 pinków więc mogę robić od jutra 2dpo, ale się opanuję i zacznę jak wrócę że świąt od rodziców to będzie od 7 dpo
10dpo brzmi rozsądnie, zawiodłaś mnieJa mam zamiar od 10dpo
No właśnie sądziłam, że ktoś mnie przelicytuje i zacznie już 6 dpo żeby nudno nie było haha10dpo brzmi rozsądnie, zawiodłaś mnie
ja zaczynam w wigilię, czyli 6dpo życie jest za krótkie, żeby sikać na testy dopiero wtedy, gdy mają jakąkolwiek szansę wyjść pozytywneNo właśnie sądziłam, że ktoś mnie przelicytuje i zacznie już 6 dpo żeby nudno nie było haha
Choćbym chciała to już nie spełnię Twoje prośby, bo już dziś 7dpoNo właśnie sądziłam, że ktoś mnie przelicytuje i zacznie już 6 dpo żeby nudno nie było haha
A bo szkoda testów i plastiku na ujrzenie bieli , więc w wigilię spokojnie zerknę, wtedy będę mogła na wieczór wypić lampkę wina z czystym sumieniem , jeszcze póki mogę , bo jak zacznę miesiączkę to abstynencja przy clo10dpo brzmi rozsądnie, zawiodłaś mnie