reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Jejku, muszę to komuś napisać, bo mój małż mnie nie zrozumie :D Jestem jakieś 5-6dpo (według owulaków, moni 19dc nic nie pokazało, a 2 tyg. później peak), a mam tak mokro cały dzień, że aż mi dyskomfortowo. To mój pierwszy cykl bez stymulacji po bliskich miesiącach z Aromekiem, jakiś objaw odstawienia?
Ja tez mam mokro, jakbym popuściła z obu stron -- przepraszam😑
Tak w temacie testów, używa któraś z Was Nord Test płytkowy? O takie:
Ja je na allegro zamawiam po 3 ziko.
Nie polecam, mialam falszywe cienie😶
Wiem, że pisałaś i zgadzam się w całości z tym co piszesz. Powinnam kupić trochę luzu na targu chyba, przydałoby mi się 🤣.

Jutro o 3 mamy wyjazd z hotelu, o 7 odlot, o 8 planowany przylot do Polski.
Tylko spokoj Cię uratuje.😊🤞

Dzisiaj mam spadek energii i wogóle , niestety plany świąteczne moje zostały zaburzone... Nasza suczka urodziła maluszki i nie jestesmy w stanie zabrać jej ze sobą w 4 godz drogę do rodziców, (mamy jeszcze 2 psy) trochę palma jej odbija, nie bardzo mozna zblizyć się nawet do szczeniaków....
w czasie podróży odgryzłaby mi nogi😳😳 rodzicom będzie przykro i mi też, czekają mnie zakupy i przygotowania do świąt w domu, gdzie niektorzy od tyg już coś szykują🤯🤯🤯
Zamowilam 10 testów mam 4 pinki, więc chyba będę testować od 2 dni po🤣🤔😁😜🎄☃️

Ja tez mam mokro, jakbym popuściła z obu stron -- przepraszam😑

Nie polecam, mialam falszywe cienie😶
Tylko spokoj Cię uratuje.😊🤞

Dzisiaj mam spadek energii i wogóle , niestety plany świąteczne moje zostały zaburzone... Nasza suczka urodziła maluszki i nie jestesmy w stanie zabrać jej ze sobą w 4 godz drogę do rodziców, (mamy jeszcze 2 psy) trochę palma jej odbija, nie bardzo mozna zblizyć się nawet do szczeniaków....
w czasie podróży odgryzłaby mi nogi😳😳 rodzicom będzie przykro i mi też, czekają mnie zakupy i przygotowania do świąt w domu, gdzie niektorzy od tyg już coś szykują🤯🤯🤯
Zamowilam 10 testów mam 4 pinki, więc chyba będę testować od 2 dni po🤣🤔😁😜🎄☃️
O jaaa zostałaś psia mama🙈💚. Gratulacje. Gdzie zdjatko dla nas słodkich maluszków 😂😂😂

Załączniki

• 20221220_064517.jpg
    20221220_064517.jpg
    543,2 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry