reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Jejku, muszę to komuś napisać, bo mój małż mnie nie zrozumie :D Jestem jakieś 5-6dpo (według owulaków, moni 19dc nic nie pokazało, a 2 tyg. później peak), a mam tak mokro cały dzień, że aż mi dyskomfortowo. To mój pierwszy cykl bez stymulacji po bliskich miesiącach z Aromekiem, jakiś objaw odstawienia?
Ja tez mam mokro, jakbym popuściła z obu stron -- przepraszam😑
Tak w temacie testów, używa któraś z Was Nord Test płytkowy? O takie:
Ja je na allegro zamawiam po 3 ziko.
Nie polecam, mialam falszywe cienie😶
Wiem, że pisałaś i zgadzam się w całości z tym co piszesz. Powinnam kupić trochę luzu na targu chyba, przydałoby mi się 🤣.

Jutro o 3 mamy wyjazd z hotelu, o 7 odlot, o 8 planowany przylot do Polski.
Tylko spokoj Cię uratuje.😊🤞

Dzisiaj mam spadek energii i wogóle , niestety plany świąteczne moje zostały zaburzone... Nasza suczka urodziła maluszki i nie jestesmy w stanie zabrać jej ze sobą w 4 godz drogę do rodziców, (mamy jeszcze 2 psy) trochę palma jej odbija, nie bardzo mozna zblizyć się nawet do szczeniaków....
w czasie podróży odgryzłaby mi nogi😳😳 rodzicom będzie przykro i mi też, czekają mnie zakupy i przygotowania do świąt w domu, gdzie niektorzy od tyg już coś szykują🤯🤯🤯
Zamowilam 10 testów mam 4 pinki, więc chyba będę testować od 2 dni po🤣🤔😁😜🎄☃️

Ja tez mam mokro, jakbym popuściła z obu stron -- przepraszam😑

Nie polecam, mialam falszywe cienie😶
Tylko spokoj Cię uratuje.😊🤞

Dzisiaj mam spadek energii i wogóle , niestety plany świąteczne moje zostały zaburzone... Nasza suczka urodziła maluszki i nie jestesmy w stanie zabrać jej ze sobą w 4 godz drogę do rodziców, (mamy jeszcze 2 psy) trochę palma jej odbija, nie bardzo mozna zblizyć się nawet do szczeniaków....
w czasie podróży odgryzłaby mi nogi😳😳 rodzicom będzie przykro i mi też, czekają mnie zakupy i przygotowania do świąt w domu, gdzie niektorzy od tyg już coś szykują🤯🤯🤯
Zamowilam 10 testów mam 4 pinki, więc chyba będę testować od 2 dni po🤣🤔😁😜🎄☃️
O jaaa zostałaś psia mama🙈💚. Gratulacje. Gdzie zdjatko dla nas słodkich maluszków 😂😂😂

Załączniki

• 20221220_064517.jpg
    20221220_064517.jpg
    543,2 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry