reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
ja zaczynam w wigilię, czyli 6dpo 🤣 życie jest za krótkie, żeby sikać na testy dopiero wtedy, gdy mają jakąkolwiek szansę wyjść pozytywne 😂

Baby Hat GIF

Mogę sparafrazować to o życiu:
Środowisko jest tak zaśmiecone, że wolę nasikać wtedy, kiedy jest 100% pewności, że może wyjść pozytywny ^^.

Sorki, musiałam.
sorry ups GIF by EnBW
dzięki, jeszcze nigdy nie poczułam się tu oceniana za sikanie na testy ciążowe. Nowe doświadczenie. Mocno chooyowe, ale nowe.

Ja się przyznam wam że miałam w szafce testy z ostatniego cyklu i już dziś sikałam 😂 dzisiaj według apki 4 dpo także pozdro,no ale nigdy nie wiadomo kiedy była owu bo monitoringu nie mam a na testy owulacyjne tez nie sikałam także nigdy nic nie wiadomo 🫢😂 wiem jestem trochę psycho 😵‍💫 ale ciągnie mnie zeby sikać na testy,wydaje mi się ze się uzależniłam 😂

dzięki, jeszcze nigdy nie poczułam się tu oceniana za sikanie na testy ciążowe. Nowe doświadczenie. Mocno chooyowe, ale nowe.
Ja się przyznam wam że miałam w szafce testy z ostatniego cyklu i już dziś sikałam 😂 dzisiaj według apki 4 dpo także pozdro,no ale nigdy nie wiadomo kiedy była owu bo monitoringu nie mam a na testy owulacyjne tez nie sikałam także nigdy nic nie wiadomo 🫢😂 wiem jestem trochę psycho 😵‍💫 ale ciągnie mnie zeby sikać na testy,wydaje mi się ze się uzależniłam 😂
Każdy sika kiedy ma taką potrzebne, ważna nasza psychika jest. Ja z jeden strony wiem, że szanse są u mnie 1%😂, więc w sumie chyba łatwiej mi nie sikajac. A jeśli Wam lepiej sikajac, to najważniejsze robić to co się czuje ❤️. Ja rzadko zdarzę nasikać na testy 😂😂😂, zazwyczaj poprostu przychodzi okres i chyba mi tak było lepiej 😂, z jednej storny teraz też bym wolała dostać okres niż teścik z Biela 🙈.

reklama
Z tym, że to nie jest ocena, to stwierdzenie faktu.

Wyjaśnij mi tylko, jaki jest sens wykonywania testów 6 dpo?
Oprócz tego psychologicznego.

Sorry ale się wtrące.
Wiem, mogę spie*dalac.
Ale po pierwsze nikt nie musi nikomu nic tłumaczyć, a po drugie nie ma NIC złego w testowaniu 6dpo.
Ważne jest podejście do tego. I jak działa to na naszą głowę. Czy umiemy podejść do tematu bez zbędnej dramaturgi z pełną świadomością, że mamy jeszcze czas.
Jak ktoś ma ochotę testować od 1 dc to śmiało! I serio argument o środowisku jest mocno nadmuchany. Nikt tego do lasu nie wyrzuca. Idąc tym tropem środowisko jest tak zaśmiecone, że palacze mogliby mu nie dopierd*lac dymkiem puszczonym dla relaksu.

Do góry