Carmen2412
Fanka BB :)
Właśnie kończę nadrabiać i zauważyłam co się zadziało . Bardzo mi przykrooj ziomek już po ptokach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie kończę nadrabiać i zauważyłam co się zadziało . Bardzo mi przykrooj ziomek już po ptokach
Az wstałam. Wczorajsza temperatura jeszcze bardziej w dół a obie aplikacje pokazują mi 1 dzień po i wiem, ze nic nie wiem wtfuck? Dzis czysto bez plamień i bardzo wodniscie od wczoraj, jeszcze się rozciąga, nie wiem, nie kumam.
Skasowałam to mi pokazało, ze ovu 23.12Już Ci to tłumaczyłam. Aplikacje ZAWSZE uznają owu na dzień po piku. Wpisałaś pozytywny test to oznaczyły owulacje. Jak skasujesz to będą się sugerować temperatura.
Dokładnie tak, sama sobie to sprawdziłam w tym miesiącuJuż Ci to tłumaczyłam. Aplikacje ZAWSZE uznają owu na dzień po piku. Wpisałaś pozytywny test to oznaczyły owulacje. Jak skasujesz to będą się sugerować temperatura.
Kiedy testujesz?@black_angel moze u ciebie jest owulacja 48h po piku a nie 24 i stad dalej spadek temperatury.
U mnie dziś wzrost zanotowała wiec czekanie...chyba te czekanie na 10dpo jest najgorsze nie?