Owulacja
Fanka BB :)
Nie mamTylko żelu z unimila albo durexa nie zeżryj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mamTylko żelu z unimila albo durexa nie zeżryj
Chociaż w nicku mam owulację, bo moja Miovelia mnie zrobiła w bambuko i nie przyjechała do aptekiŚmieszniutka jesteś owulacja z tymi gifami
Chociaż w nicku mam owulację, bo moja Miovelia mnie zrobiła w bambuko i nie przyjechała do apteki
Muszę to mężowi powiedzieć, już wiem, czemu w ciąży nie jesteśmy oboje.Nie powiem Ci, bo kiedyś oglądałam o tym jakiegoś tik toka i to jedyne co zapamiętałam
A czy to nie może być przeszkodą w zajściu?My ze Starym zawsze używamy żelu, nawet jak mam płodne. I ogólnie polecam to
Ojojoj może Lady Ci pożyczy trochęNie mam
Bzduro teoria, ja w pierwsza ciąże na pewno zaszłam po użyciu śliny, ze tak to określęMuszę to mężowi powiedzieć, już wiem, czemu w ciąży nie jesteśmy oboje.
Tak serio, to mu mówiłam już dawno temu, że jak bzykamy się na robienie potomka, to usta nie idą w ruch xD.
Tylko to były takie moje mowy niepoparte żadnym mądrym artykułem.
Ja w swoją pierwszą też, ale plemnik musiał być nadtrawiony, bo poroniłam xD.Bzduro teoria, ja w pierwsza ciąże na pewno zaszłam po użyciu śliny, ze tak to określę