reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Az wstałam. Wczorajsza temperatura jeszcze bardziej w dół a obie aplikacje pokazują mi 1 dzień po i wiem, ze nic nie wiem wtfuck? Dzis czysto bez plamień i bardzo wodniscie od wczoraj, jeszcze się rozciąga, nie wiem, nie kumam.

Załączniki

• 20221221_061710.jpg
    20221221_061710.jpg
    357,3 KB · Wyświetleń: 56
  • Screenshot_20221221-061640_Premom.jpg
    Screenshot_20221221-061640_Premom.jpg
    174,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Az wstałam. Wczorajsza temperatura jeszcze bardziej w dół a obie aplikacje pokazują mi 1 dzień po i wiem, ze nic nie wiem wtfuck? Dzis czysto bez plamień i bardzo wodniscie od wczoraj, jeszcze się rozciąga, nie wiem, nie kumam.

Już Ci to tłumaczyłam. Aplikacje ZAWSZE uznają owu na dzień po piku. Wpisałaś pozytywny test to oznaczyły owulacje. Jak skasujesz to będą się sugerować temperatura.

reklama
W ogóle którejś u nas wyszła kreska 8dpo🤔, bo często tak zaczynamy testowanko, a jakoś bardziej kojarzę momenty 10-12dpo🙈, ale może ja coś popierdzieliłam, też jest taka duża szansa 😂😂😂

Do góry