reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Hm… nie podoba mi się ten Mrugacz, niech on sobie mruga z tymi „hipotezami” gdzie indziej. Do seksu oralnego mąż mi nie wkłada śliny w pochwę (sorry za zobrazowanie), ale liże łechtaczkę, wiec nie kupuje tego, nawet jeśli zakłada, ze penis później po tej łechtaczce przejeżdża zanim wejdzie do pochwy i tam „umoczy” się w tych enzymach, ja po takim seksie zaszłam i nie będę teraz trzymać się tych teorii, bo uwazam, ze nie maja mega sensu. No chyba, ze którejś facet językiem wylizuje środek pochwy- to ok. Wówczas nie negujeJa w swoją pierwszą też, ale plemnik musiał być nadtrawiony, bo poroniłam xD.
Nie, ale serio w ślinie są enzymy.
Generalnie nie mam problemów ze śluzem, więc w okolicach owu można z niego zrezygnować.
AfterMarket.pl :: domena chcemybycrodzicami.pl
www.chcemybycrodzicami.pl
No aż tak długiego języka nie ma.Hm… nie podoba mi się ten Mrugacz, niech on sobie mruga z tymi „hipotezami” gdzie indziej. Do seksu oralnego mąż mi nie wkłada śliny w pochwę (sorry za zobrazowanie), ale liże łechtaczkę, wiec nie kupuje tego, nawet jeśli zakłada, ze penis później po tej łechtaczce przejeżdża zanim wejdzie do pochwy i tam „umoczy” się w tych enzymach, ja po takim seksie zaszłam i nie będę teraz trzymać się tych teorii, bo uwazam, ze nie maja mega sensu. No chyba, ze którejś facet językiem wylizuje środek pochwy- to ok. Wówczas nie neguje
Najważniejsze, żeby seks sprawiał przyjemność.
Że tonący brzytwy się chwyta, to my w okolicy owu nadal będziemy rezygnować z seksu oralnego.
Już się tyle w życiu nalizaliśmy, że te kilka dni w miesiącu przebolejemy.
Carmen2412
Od kilku dni próbuje nadrobić wątek , ale przez to że ciagle jestem w pracy to idzie ciężko . Mam 100 stron fo nadrobienia niech moc będzie ze mną
Owulacja
Może to bardziej o lody chodziło z tą ślinąHm… nie podoba mi się ten Mrugacz, niech on sobie mruga z tymi „hipotezami” gdzie indziej. Do seksu oralnego mąż mi nie wkłada śliny w pochwę (sorry za zobrazowanie), ale liże łechtaczkę, wiec nie kupuje tego, nawet jeśli zakłada, ze penis później po tej łechtaczce przejeżdża zanim wejdzie do pochwy i tam „umoczy” się w tych enzymach, ja po takim seksie zaszłam i nie będę teraz trzymać się tych teorii, bo uwazam, ze nie maja mega sensu. No chyba, ze którejś facet językiem wylizuje środek pochwy- to ok. Wówczas nie neguje
Carmen2412
Ja teraz grzaniec tylko bez alkoholu bo jak ostatnio facet mojej psiapsi nam zrobił grzańca to mało co a na kolanach fo domu bym wracała tsk mnie jebłoHahah można i tak. Ona dodatkowo dawała pomarańcze, goździki, anyż i już nie pamiętam co tam jeszcze
królowa_kresek😉🙃
Że co, że słucham. U nas jest prawie na stale w grafiku.... niemożliwe mam już 3 w domu... chyba, że nasza jest już starcza i psuje "materiał"? Eeee ....Ja w swoją pierwszą też, ale plemnik musiał być nadtrawiony, bo poroniłam xD.
Nie, ale serio w ślinie są enzymy.
Generalnie nie mam problemów ze śluzem, więc w okolicach owu można z niego zrezygnować.
AfterMarket.pl :: domena chcemybycrodzicami.pl
www.chcemybycrodzicami.pl
Chciałam nadmienić, że "stary" awansował na Małża ponownie, ładnie się przymilił, obsypał lomplementami, dostarczył Merci i odbyło się co miało być wczoraj.... przed bolał mnie brzuch miesiączkowo, potem jajnik prawy
-- jedyny, jaki mam --- i doł pleców.... no i oby nie była to ani torbiel ani cysta, bo miałam od pozytywnego paska plamienie brązowe, i oby się coś dobrego z tego okazało. A jak nie to sylwester będzie szampański
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Ach no tak, perspektywa faceta. Zapomniałam niemądra ja.Może to bardziej o lody chodziło z tą śliną
Carmen2412
Też widzęDobra, bo moja glowa coś widzi...
Zobacz załącznik 1476659
reklama
LadyCaro
oj ziomek już po ptokachTeż widzę