reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja w swoją pierwszą też, ale plemnik musiał być nadtrawiony, bo poroniłam xD.
Nie, ale serio w ślinie są enzymy.
Generalnie nie mam problemów ze śluzem, więc w okolicach owu można z niego zrezygnować.
Hm… nie podoba mi się ten Mrugacz, niech on sobie mruga z tymi „hipotezami” gdzie indziej. Do seksu oralnego mąż mi nie wkłada śliny w pochwę (sorry za zobrazowanie), ale liże łechtaczkę, wiec nie kupuje tego, nawet jeśli zakłada, ze penis później po tej łechtaczce przejeżdża zanim wejdzie do pochwy i tam „umoczy” się w tych enzymach, ja po takim seksie zaszłam i nie będę teraz trzymać się tych teorii, bo uwazam, ze nie maja mega sensu. No chyba, ze którejś facet językiem wylizuje środek pochwy- to ok. Wówczas nie neguje ;)

Hm… nie podoba mi się ten Mrugacz, niech on sobie mruga z tymi „hipotezami” gdzie indziej. Do seksu oralnego mąż mi nie wkłada śliny w pochwę (sorry za zobrazowanie), ale liże łechtaczkę, wiec nie kupuje tego, nawet jeśli zakłada, ze penis później po tej łechtaczce przejeżdża zanim wejdzie do pochwy i tam „umoczy” się w tych enzymach, ja po takim seksie zaszłam i nie będę teraz trzymać się tych teorii, bo uwazam, ze nie maja mega sensu. No chyba, ze którejś facet językiem wylizuje środek pochwy- to ok. Wówczas nie neguje ;)
No aż tak długiego języka nie ma😛.
Najważniejsze, żeby seks sprawiał przyjemność.

Że tonący brzytwy się chwyta, to my w okolicy owu nadal będziemy rezygnować z seksu oralnego.
Już się tyle w życiu nalizaliśmy, że te kilka dni w miesiącu przebolejemy😅.

Może to bardziej o lody chodziło z tą śliną 😏😏
Licking Season 1 GIF by SpongeBob SquarePants

Ja w swoją pierwszą też, ale plemnik musiał być nadtrawiony, bo poroniłam xD.
Nie, ale serio w ślinie są enzymy.
Generalnie nie mam problemów ze śluzem, więc w okolicach owu można z niego zrezygnować.
Że co, że słucham. U nas jest prawie na stale w grafiku.... niemożliwe mam już 3 w domu... chyba, że nasza jest już starcza i psuje "materiał"? Eeee ....
Chciałam nadmienić, że "stary" awansował na Małża ponownie, ładnie się przymilił, obsypał lomplementami, dostarczył Merci i odbyło się co miało być wczoraj.... przed bolał mnie brzuch miesiączkowo, potem jajnik prawy
-- jedyny, jaki mam --- i doł pleców.... no i oby nie była to ani torbiel ani cysta, bo miałam od pozytywnego paska plamienie brązowe, i oby się coś dobrego z tego okazało🍀🍀. A jak nie to sylwester będzie szampański😁😜🌈

reklama
Do góry