reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Az wstałam. Wczorajsza temperatura jeszcze bardziej w dół a obie aplikacje pokazują mi 1 dzień po i wiem, ze nic nie wiem wtfuck? Dzis czysto bez plamień i bardzo wodniscie od wczoraj, jeszcze się rozciąga, nie wiem, nie kumam.
a tak w ogóle to mi wyświetla, że napisałaś ten post 3h temu, więc musiało być po 6. Jesteś pewna, że nie robisz tych owulakow z porannego moczu?

reklama
to ja nie wiem, wydaje mi sie, że do mnie nie dociera jeszcze, ze to nie jest normalny okres...
I nawet nie czuję się jakoś załamana, czuję sie po prostu jakoś dziwnie, inaczej.
Może dlatego, że wykrylas juz bete spadkowa, a jak ja zrobilam pierwsza bete to byla wyzsza i mialam nadzieje, dopoki nie zrobilam kolejnej bety ktora byla juz duzo niższa... Miałam te chwile, żeby sie cieszyc ze sie w koncu udalo. Dlatego zabolało mocniej.

Może dlatego, że wykrylas juz bete spadkowa, a jak ja zrobilam pierwsza bete to byla wyzsza i mialam nadzieje, dopoki nie zrobilam kolejnej bety ktora byla juz duzo niższa... Miałam te chwile, żeby sie cieszyc ze sie w koncu udalo. Dlatego zabolało mocniej.
napewno. Myślę, że jakbym chodzila z nadzieją, ze wreszcie się udało to zniosłabym gorzej.
Miałam chwilę tę nadzieję po tych testach, ale jednak nie kleiła się ta ciąża mi miałam mało nadziei. No i beta nie pozostawiła złudzeń.
Jeszcze mój Stary się zapytał tak rozpaczliwie czy to już pewne, ze nic z tego nie będzie 😔 tak mi go szkoda w tym wszystkim

W ogóle którejś u nas wyszła kreska 8dpo🤔, bo często tak zaczynamy testowanko, a jakoś bardziej kojarzę momenty 10-12dpo🙈, ale może ja coś popierdzieliłam, też jest taka duża szansa 😂😂😂
no implantacja to od 6dpo do 12dpo, przy czy @Zazuu pisała z tego co pamiętam, że do 9dpo najlepiej rokuje. Jak ktoś wypatruje cienia cienia (czyli my) to ma szansę już go wypatrzeć 24, no góra 48h po implantacji, więc od 8dpo już jest jakiś sens sikać, ale jeszcze bez rozczarowania bielą. Ja będę lać od wigilii, czyli 6dpo, mimo że wiem, że to kompletnie bez sensu, bo eeee eeee eeee bo tak 🤣

no implantacja to od 6dpo do 12dpo, przy czy @Zazuu pisała z tego co pamiętam, że do 9dpo najlepiej rokuje. Jak ktoś wypatruje cienia cienia (czyli my) to ma szansę już go wypatrzeć 24, no góra 48h po implantacji, więc od 8dpo już jest jakiś sens sikać, ale jeszcze bez rozczarowania bielą. Ja będę lać od wigilii, czyli 6dpo, mimo że wiem, że to kompletnie bez sensu, bo eeee eeee eeee bo tak 🤣
Po prostu musisz nabrać wprawy i przestać obsikiwac sobie rękę 😂

And the best part is... no one can stop You.

reklama
ja po mojej akcji z tego miesiąca to już nawewt nie wiem jak mam to liczyć :D moja pewność siebie w znajomości mojego cyklu opadła :D
No miałaś szok, ja mam wrażenie, że gdy tylko dochodzimy do momentu o już kumam chyba ten mój organizm, to on sobie postanawiają wtedy z nas jaja złośliwie porobić 🙈

Do góry