reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Rozumie jak najbardziej . Sama w rodzinie mam kota z którym sporo czasu spędzam więc nie będę robić potwora z kotów bo zdaje sobie sprawę że choroby z powietrza się nie biorą😉 W sumie dzięki za artykuł poczytam dobie dodatkowa wiedza mi nie zaszkodzi 😉
U mnie już długo gdzieś krążyło o kotach złe opowieści, potem nagle okazało się, że nie ma tak źle, dużo poczytałam na ten temat i trochę podchodzę do życia, że co ma być to będzie i wszelkiego zła się nie da uniknąć 🤷‍♀️

dlatego zmieniłaś avatar? 😂

Tak, muszę się przyzwyczaić :D

Edit. Ps. W sumie takie niebieskie włosy też by mi się marzyły :) może na wiosnę :p

Przechwytywanie2.JPG

Hej Dziewczyny, trochę mnie nie było i jeszcze nie zdarzylam Was nadrobić, ale zgodnie z naszym kalendarzem przesyłam foto dzisiejszego testu.

Jedyne co mnie zmartwiło, to wynik bety z wczoraj (11dpo) -17,5 mlu/ml, progesteron 22,81 ng/ml. Jutro idę na powtórkę...

Załączniki

• AAA727BD-D67B-4877-A719-79386A6AF067.jpeg
    AAA727BD-D67B-4877-A719-79386A6AF067.jpeg
    793,9 KB · Wyświetleń: 172
Kochana złota rada musisz to przeczekać, wiem co mówię ❤️, przeszłam to🙈, naprawdę u jednego trwa to szybko i w przenosi bez boleśnie, u drugich dłużej i boleśnie 🙈
Tutaj się nie zgodzę, że w każdym przypadku trzeba przeczekać:) U mnie przy pierwszym odstawieniu doprowadziłam twarz do takiego stanu, że skończyło się na leczeniu izotekiem. Bo wszyscy radzili mi przeczekać samo zniknie. I tak czekałam rok czasu z wielkimi ropnymi pryszczami i podskórnymi gulami. A teraz po tym gow nie zostały mi mega blizny @Domcia9971 wybierz się koniecznie do dermatologa jeśli nie potrafisz sobie poradzić z pielęgnacją i cera się nie poprawia. Nie wiem ile to trwa już u Ciebie

reklama
Do góry