reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Rozumie jak najbardziej . Sama w rodzinie mam kota z którym sporo czasu spędzam więc nie będę robić potwora z kotów bo zdaje sobie sprawę że choroby z powietrza się nie biorą😉 W sumie dzięki za artykuł poczytam dobie dodatkowa wiedza mi nie zaszkodzi 😉
U mnie już długo gdzieś krążyło o kotach złe opowieści, potem nagle okazało się, że nie ma tak źle, dużo poczytałam na ten temat i trochę podchodzę do życia, że co ma być to będzie i wszelkiego zła się nie da uniknąć 🤷‍♀️

dlatego zmieniłaś avatar? 😂

Tak, muszę się przyzwyczaić :D

Edit. Ps. W sumie takie niebieskie włosy też by mi się marzyły :) może na wiosnę :p

Przechwytywanie2.JPG

Hej Dziewczyny, trochę mnie nie było i jeszcze nie zdarzylam Was nadrobić, ale zgodnie z naszym kalendarzem przesyłam foto dzisiejszego testu.

Jedyne co mnie zmartwiło, to wynik bety z wczoraj (11dpo) -17,5 mlu/ml, progesteron 22,81 ng/ml. Jutro idę na powtórkę...

Załączniki

• AAA727BD-D67B-4877-A719-79386A6AF067.jpeg
    AAA727BD-D67B-4877-A719-79386A6AF067.jpeg
    793,9 KB · Wyświetleń: 169
Kochana złota rada musisz to przeczekać, wiem co mówię ❤️, przeszłam to🙈, naprawdę u jednego trwa to szybko i w przenosi bez boleśnie, u drugich dłużej i boleśnie 🙈
Tutaj się nie zgodzę, że w każdym przypadku trzeba przeczekać:) U mnie przy pierwszym odstawieniu doprowadziłam twarz do takiego stanu, że skończyło się na leczeniu izotekiem. Bo wszyscy radzili mi przeczekać samo zniknie. I tak czekałam rok czasu z wielkimi ropnymi pryszczami i podskórnymi gulami. A teraz po tym gow nie zostały mi mega blizny @Domcia9971 wybierz się koniecznie do dermatologa jeśli nie potrafisz sobie poradzić z pielęgnacją i cera się nie poprawia. Nie wiem ile to trwa już u Ciebie

reklama
Do góry