LadyCaro
Fanka BB :)
bardzo proszę mimo, ze to nie mój wątek o nie wchodzenie w politykęNie wiem, co było na Eurowizji.
Nie śledzę, bo omijam TVP.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo proszę mimo, ze to nie mój wątek o nie wchodzenie w politykęNie wiem, co było na Eurowizji.
Nie śledzę, bo omijam TVP.
Ej ale tak sobie teraz myślę że co do zasady te konkursy międzynarodowe, czy to w sporcie czy w kulturze, są właśnie transmitowane przede wszystkim przez telewizję publiczną, nieważne kto by rządził w krajubardzo proszę mimo, ze to nie mój wątek o nie wchodzenie w politykę
Marina da radę go pocieszyćSzczęsnemu to byśmy na zmianę zr Starym lodzika strzelili
Dziewczyny, sorry, ale nie oglądacie meczy na co dzień.Oho przechodzimy do kolejnej negatywnej dyskusji
Chodzi mi o to, że spora część Polaków zamiast się cieszyć z tego, że w konkursie występuje Polak, to srała we własne gniazdo dla mnie bez znaczenia na jakim kanale Polak bierze udział w międzynarodowym konkursie.
Ps. Te mecze też lecą na TVP
Skoki są na TVN.Ej ale tak sobie teraz myślę że co do zasady te konkursy międzynarodowe, czy to w sporcie czy w kulturze, są właśnie transmitowane przede wszystkim przez telewizję publiczną, nieważne kto by rządził w kraju
Ale to posłuchaj tez co maja do powiedzenia specjaliści, bo ja z dzisiejszego studia nie słyszę innych słów w kierunku naszej drużyny grała przeciętna drużyna przeciwko mistrzom świata, c’mon, mbape ma młot w kopycie i można było się spodziewac, ze strzeli bramkę. moim zdaniem zagrali dobrze, mecz był wyrównany, a ze zakończony porażką, cóż ktoś przegrać musiał przynajmniej honorowo i bez wstydu zreszta przecież nie oglądałas tego meczu wiec moze nadrób najpierwTrudno.
Piszę, co myślę.
Patrzę na to realnie.
Bardzo daleko idące wnioskiDziewczyny, sorry, ale nie oglądacie meczy na co dzień.
Ktoś, kto ogląda piłkę raz na jakiś czas, nie zrozumie, dlaczego wkurza mnie taka gra.
Drugą połowę już oglądałam.Ale to posłuchaj tez co maja do powiedzenia specjaliści, bo ja z dzisiejszego studia nie słyszę innych słów w kierunku naszej drużyny grała przeciętna drużyna przeciwko mistrzom świata, c’mon, mbape ma młot w kopycie i można było się spodziewac, ze strzeli bramkę. moim zdaniem zagrali dobrze, mecz był wyrównany, a ze zakończony porażką, cóż ktoś przegrać musiał przynajmniej honorowo i bez wstydu zreszta przecież nie oglądałas tego meczu wiec moze nadrób najpierw
Lewandowski jest w czołówce napastników na skalę światową.Ale to posłuchaj tez co maja do powiedzenia specjaliści, bo ja z dzisiejszego studia nie słyszę innych słów w kierunku naszej drużyny grała przeciętna drużyna przeciwko mistrzom świata, c’mon, mbape ma młot w kopycie i można było się spodziewac, ze strzeli bramkę. moim zdaniem zagrali dobrze, mecz był wyrównany, a ze zakończony porażką, cóż ktoś przegrać musiał przynajmniej honorowo i bez wstydu zreszta przecież nie oglądałas tego meczu wiec moze nadrób najpierw