Jutro proponuję obejrzeć mecz Chorwacja-Japonia o 16.
Tak się gra w piłkę.
Tak się gra w piłkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, pomieszałaś wątki, zresztą na pierwszej stronie jest napisane, że tu nie analizujemy pozytywnych testów, ani wyników bety.Hej dziewczyny, dołączam się do was byłam dotychczas w Staraczkach 2023, bo na listopadowej wizycie usłyszałam od ginekologa, że przy moich policystycznych jajnikach i wysokim AMH wchodzi w grę tylko pozaustrojowo i chciałam powoli zacząć się oswajać z tematem, ale 2 grudnia zrobiłam test i pokazał się cień drugiej kreski. Zrobiłam też betę i wynosiła 35. Nie mogłam w to uwierzyć, dziś znowu zrobiłam test i już właściwie nawet cienia tej drugiej kreski nie widzę. Dołączam do was, bo chcę śledzić temat na bieżąco i bardzo imponuje mi to, że macie tyle wiedzy i doświadczenia. Mam nadzieję, że nie pomieszałam wątków.
Nie gadaj, bo pierwsza polowe ładnie zagrali. Wstydu nie maJutro proponuję obejrzeć mecz Chorwacja-Japonia o 16.
Tak się gra w piłkę.
Pewnie po tym pierwszym golu im motywacja spadła i już poszłoNie gadaj, bo pierwsza polowe ładnie zagrali. Wstydu nie ma
Oj tak... ale czegóż się nie robi...tyle lat, tyle leków, zastrzyków...a tu miałabym przez herbatę sobie czy dziecku kuku zrobić?!W ciąży różne schizy przychodzą do głowy, na przykład, że herbata też może być zła polecam tylko wodę
Chociaż i ja natrafiłam na akcje, że ktoś mnie nastraszył że mineralnej nie wolno za dużo
Potem piłam taką z jodem to mój mąż zaczął panikować, że też za dużo tego jodu
Za to w drugiej już wrócili do normalności.Nie gadaj, bo pierwsza polowe ładnie zagrali. Wstydu nie ma
Nie gadaj, bo pierwsza polowe ładnie zagrali. Wstydu nie ma
Naprawdę, były czasy, kiedy polska reprezentacja to było jedno wielkie pasmo wstydu... Nikt nie śnił o kimś takim jak Lewandowski czy Szczęsny. Zdecydowanie jest lepiej .Za to w drugiej już wrócili do normalności.
Wiesz, dla kogoś, kto trenował piłkę nożną, to taka gra naszych nie satysfakcjonuje.
Chciałabym, żeby chociaż w 1/5 grali tak, jak Chorwaci.
A powinno im to dać kopa do dalszej gry.Pewnie po tym pierwszym golu im motywacja spadła i już poszło
Tak jakoś pomyślałam o analogii typu: czy jak koleżanka zachodzi w 1cs (no, dobra, 3cs), to czy mnie to motywuje...? Kopa na pewno daje. Po którym leżę długo. Ale to nie faul. A czerwoną kartkę dostanę ja. Jak co miesiąc...A powinno im to dać kopa do dalszej gry.
No ja bym chciała żeby wygrali mundial ale co z tego? oglądałam mecz z dwoma byłymi piłkarzami, obecnie trenerami i kilkoma zajobami piłkarskimi i każdy kibicował Polakom, mimo ze wiemy jaką mamy drużynę. Graliśmy tak, ze zaskoczyliśmy chyba nawet same bagietki To nie był mecz za który powinnismy się wstydzić, nie tak jak poprzedni.Za to w drugiej już wrócili do normalności.
Wiesz, dla kogoś, kto trenował piłkę nożną, to taka gra naszych nie satysfakcjonuje.
Chciałabym, żeby chociaż w 1/5 grali tak, jak Chorwaci.