reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Hej dziewczyny, dołączam się do was :) byłam dotychczas w Staraczkach 2023, bo na listopadowej wizycie usłyszałam od ginekologa, że przy moich policystycznych jajnikach i wysokim AMH wchodzi w grę tylko pozaustrojowo i chciałam powoli zacząć się oswajać z tematem, ale 2 grudnia zrobiłam test i pokazał się cień drugiej kreski. Zrobiłam też betę i wynosiła 35. Nie mogłam w to uwierzyć, dziś znowu zrobiłam test i już właściwie nawet cienia tej drugiej kreski nie widzę. Dołączam do was, bo chcę śledzić temat na bieżąco i bardzo imponuje mi to, że macie tyle wiedzy i doświadczenia. Mam nadzieję, że nie pomieszałam wątków.
Hej, pomieszałaś wątki, zresztą na pierwszej stronie jest napisane, że tu nie analizujemy pozytywnych testów, ani wyników bety.

Od tego są wątki dla przyszłych mam.
Powodzenia!

W ciąży różne schizy przychodzą do głowy, na przykład, że herbata też może być zła 😁 polecam tylko wodę 😆
Chociaż i ja natrafiłam na akcje, że ktoś mnie nastraszył że mineralnej nie wolno za dużo 😁
Potem piłam taką z jodem to mój mąż zaczął panikować, że też za dużo tego jodu 😁
Oj tak... ale czegóż się nie robi...tyle lat, tyle leków, zastrzyków...a tu miałabym przez herbatę sobie czy dziecku kuku zrobić?!🤪
O herbacie słyszałam, że to przez teinę...więc lepiej ograniczać, jak kofeinę. Co do wody -Stary też mi szukał odpowiedniej. I w szklanych butelkach!
A tak w ogóle to cokolwiek bym nie sprawdziła, czy można - nie było można 😜.

Nie gadaj, bo pierwsza polowe ładnie zagrali. Wstydu nie ma

Za to w drugiej już wrócili do normalności.

Wiesz, dla kogoś, kto trenował piłkę nożną, to taka gra naszych nie satysfakcjonuje.
Chciałabym, żeby chociaż w 1/5 grali tak, jak Chorwaci.
Naprawdę, były czasy, kiedy polska reprezentacja to było jedno wielkie pasmo wstydu... Nikt nie śnił o kimś takim jak Lewandowski czy Szczęsny. Zdecydowanie jest lepiej 😁.

reklama
Za to w drugiej już wrócili do normalności.

Wiesz, dla kogoś, kto trenował piłkę nożną, to taka gra naszych nie satysfakcjonuje.
Chciałabym, żeby chociaż w 1/5 grali tak, jak Chorwaci.
No ja bym chciała żeby wygrali mundial ale co z tego? oglądałam mecz z dwoma byłymi piłkarzami, obecnie trenerami i kilkoma zajobami piłkarskimi i każdy kibicował Polakom, mimo ze wiemy jaką mamy drużynę. Graliśmy tak, ze zaskoczyliśmy chyba nawet same bagietki 🤷🏻‍♀️ To nie był mecz za który powinnismy się wstydzić, nie tak jak poprzedni.

Do góry