reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Naprawdę, były czasy, kiedy polska reprezentacja to było jedno wielkie pasmo wstydu... Nikt nie śnił o kimś takim jak Lewandowski czy Szczęsny. Zdecydowanie jest lepiej 😁.
Tak jakoś pomyślałam o analogii typu: czy jak koleżanka zachodzi w 1cs (no, dobra, 3cs), to czy mnie to motywuje...? Kopa na pewno daje. Po którym leżę długo. Ale to nie faul. A czerwoną kartkę dostanę ja. Jak co miesiąc...

Brak dokładnych podań, ataku pozycyjnego, chaotyczna gra, zagubienie.

Naprawdę, wierz mi, że śledzę każdy mecz.
Dobrym przykładem może być mecz Japonii z Hiszpanią. Japończycy mogli załamać się, bo wielka Hiszpania wygrywała, ale nie- wzięli się w garść i w drugiej połowie strzelili w krótkim odstępie czasu dwie bramki.
Wygrali mecz.

Naprawdę naszym wiele brakuje do tego, by walczyć o trofea, a to że lepiej grają niż 20 lat temu, to żadne pocieszenie.

reklama
Tak jakoś pomyślałam o analogii typu: czy jak koleżanka zachodzi w 1cs (no, dobra, 3cs), to czy mnie to motywuje...? Kopa na pewno daje. Po którym leżę długo. Ale to nie faul. A czerwoną kartkę dostanę ja. Jak co miesiąc...
Ale to żadna analogia.
Na Twoje zajście wpływu nie masz.

Oni na grę mają wpływ. To ich praca.

No ja bym chciała żeby wygrali mundial ale co z tego? oglądałam mecz z dwoma byłymi piłkarzami, obecnie trenerami i kilkoma zajobami piłkarskimi i każdy kibicował Polakom, mimo ze wiemy jaką mamy drużynę. Graliśmy tak, ze zaskoczyliśmy chyba nawet same bagietki 🤷🏻‍♀️ To nie był mecz za który powinnismy się wstydzić, nie tak jak poprzedni.
Ja też im kibicuję, ale nie będę chwalić, bo naprawdę nie ma za co.
Za ducha walki? To trochę za mało.

Nie wiem, co było na Eurowizji.
Nie śledzę, bo omijam TVP.
Oho przechodzimy do kolejnej negatywnej dyskusji 😆

Chodzi mi o to, że spora część Polaków zamiast się cieszyć z tego, że w konkursie występuje Polak, to srała we własne gniazdo 🙃 dla mnie bez znaczenia na jakim kanale Polak bierze udział w międzynarodowym konkursie.

Ps. Te mecze też lecą na TVP

Oho przechodzimy do kolejnej negatywnej dyskusji 😆

Chodzi mi o to, że spora część Polaków zamiast się cieszyć z tego, że w konkursie występuje Polak, to srała we własne gniazdo 🙃 dla mnie bez znaczenia na jakim kanale Polak bierze udział w międzynarodowym konkursie.

Ps. Te mecze też lecą na TVP

Szczęsnemu to byśmy na zmianę zr Starym lodzika strzelili 😂

reklama
Do góry